Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Talya

Talya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

не варто переживати) в мене було переднє прикріплення плаценти, тому рухи відчула лише десь на 20 тижні. все у вас буде добре!

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

:girl_crazy:
    я би казала, оминути, бо то якась несинітниця)

я в 18 тижнів, спочатку таке враження було що хвиля прокотилася легенька в животі, а вже за тиждень так відчутно було. Не переживайте, бо у худеньких дівчаток це може і пізніше бути. Хтось колись тут писав і що в 24 тижні почув.

Chukuliadka, а як морс робити правильно з журавлини не знаєте? І взагалі що вона вам дає? (ви казали, що як не було, то набряки почали з`являтися..то ви від неї частіше в туалет ходите, чи воно просто так впливає, що їх немає?)
    Хто чув про чай Нефрофіт? Взагалі, ниркові чаї можна вживати на моєму вже терміні?

3. katysik

katysik Well-Known Member

Я вперше відчула такі конкретні копнячки свого малюка десь в 19 тижнів. Бувають дні, коли втихомирити його не можу, а буває навпаки - таке затишшя, що переживати починаю. Але варто з'їсти щось солоденьке або лягти на спину, тут же каже мамі, що все у нього добре :girl_in_love: татка правда боїться, варто тільки йому руку прикласти - зразу заспокоюється і нуль реакції, поки чоловік любується тільки смішними рухами животика :girl_crazy:

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

І мене вчора цілу ніч мучили корчі в районі литок- спочатку ліву ногу схопило, а через трохи і праву... Такий жах... Останній раз корч схоплював вже й забула коли, а тут за дві ноги зразу... Чоловік каже, що на літо чогось вони частіше хапають, ніж в холодну пору року :girl_sad:

4. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

я пішла найлегшим шляхом )
    Просто беру ягоди, мию їх, просушую, закидаю в блендер, засипаю цукром, перемелюю, потім в скляну банку і в холодильник. Інакше воно буде погано зберігатись.
    Від того напою, я просто частіше ходжу в туалет, воно ніби проганяє добре.
    Співвідношення випитого, і перепрошую "випісяного":o більше.

5. бетменша

бетменша Well-Known Member

О! в мене теж так. тепер усе ясно. дякую за підтримку, дівчата! Я, в принципі, не сильно псіхую, просто дуже вже хочеться тих рухів почути. Ну, ви напевно, розумієте)

6. Raven

Raven Мама малятка

Напишу і я про журавлину. В мене конкретні проблеми з нирками, журавлина єдина мене рятує. Беру свіжу журавлину (засипаю ягоди в банку і в морозилку) і перетираю на ситечку, потім заливаю через те ситечко теплу воду і до смаку даю цукру. В туалет так щоб дуже не бігаю, але рідини виходить більше:girl_crazy:.

7. MYR

MYR Member

Чай Нефрофіт п'ю всю вагітність, не можу сказати що він дуже допомагає але мені смакує, я люблю травяні чаї.
    А на рахунок корчів, то мені допомагає перед сном масаж і гімнастика для ніг.

8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

факторів для корчів є багато.. це навіть може бути і банальна нагрузка на ноги чи переохолодження, а може бути і нестача вітамінів..

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я тут також писала,що з нетерпінням чекаю рухів малятка і все ніяк.
    почула десь на 18му тижні, але то були не копнячки, а легесенькі ніби лоскотки всередині. спочатку бувало рідко і ледь чутно. а десь останні 1.5 тижні наша крихітка так копатися почала, що я навіть деколи бачу на животику горбики маленькі:girl_dance:
    чоловік почув тільки один раз:)) покищо доця ховається від татка))

на переживайте, ще зовсім трохи і ви відчуєте яке це щастя :girl_in_love:

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Була я щойно в ЖК. Мала забрати аналіз сечі і як результат- все добре, підвищених лейкоцитів вже немає. Знадчить Афлазин реально допоміг при чому в такий короткий термін.
    На радостях купила собі насіння кунжуту. Нагадалося що при першій вагітності його їла багато, а тепер забула. А воно ніби то багато кальцію має. Як воно смакує мені зараз- словами не передати.))
    Здайте точку де її можна купити. Бо біля нас на базарі я хіба пізньою осінню бачила.

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

все читаю про набряки і проблеми з нирками. на останньому УЗД мені також написала якісь там початкові ознаки нефропатії вагітних в одній нирці. але мене нічого не турбує(дякувати Богу), аналізи хороші. то я і не переймаюся наразі.
    а от почитала вас тут і тепер думаю чи не забагато я п*ю рідини.бо направду п*ю дуже багато:girl_impossible:

12. Людок

Людок New Member

Дзвонять всі і питають по скільки раз, я перепрасувала, перескладала речі
    скажіть, то я одна така, що тільки раз то зробила?
    чи всі щоб себе зайняти роблять цю процедуру по кілька раз?

як я Вас розумію)))
    я собі чомусь думала, що то всі до 18 тижнів вже чують рухи, і як на зло в цей період хворіла горло, кашель, температура
    ой як я спереживалась чи все гуд,
    а ще я думала що має чуть не кожен день замітно рости живіт
    короче, не переживайте, все буде добре, всьому свій час
    рухи нормально почути і пізніше 20 тижня)

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Khrystik, тут бачите не в тому річ..пити дійсно треба або скільки хочеться або не менше літра, я ось про те, скільки потім випісюється. Бо мені здається, що як раз я п`ю норму, а виходить десь половина (а кажуть начебто що 3/4 має виходити). Думаю, чи то справедливо і для вагітних, бо ж двоє тепер..:girl_blush2:

14. Raven

Raven Мама малятка

Невелинкі баночки свіжої по 350 грам є в ВАМІ, а купую пізньої осені і одразу закидаю в баночки, і в морозилку. Потроху звідти висипаю і заливаю теплою водичкою, за 5 хв. їх можна претирати.

15. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я якраз знаю, що виходити має половина прилизно. Багато рідини виходить під час дихання, виділення поту, какання(вибачте)... І також частина води потрібна на оновлення амніотичної рідини для дитинки.
    Сьогодні купувала на привокзальному, там її повно.
    Раніше морси варила з неї, а тепер ліньки. Просто перетираю з цукром і по трохи до води даю собі.
    Можна і в маркеті купити.

16. Inglor

Inglor Well-Known Member

В мене також минув повний 17 тиждень. І вчора я точно почула рухи. Це вже точно я не сплутала з нічим. Таке класне відчуття, супер. Так незвично було, капець. Спочатку два рази копнулось і через декілька секунд третій контрольний копнячок був. Я мабуть ніколи такою щасливою себе не відчувала...

17. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

А я тільки що була на УЗД! І все ОК)) Я така рада, що хочеться про це всім розповісти!!! Вся сяю від радості! :girl_claping::girl_claping::girl_claping:

18. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я тиждень назад купляла на Краківському базарі.

19. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Дівчата в мене до вас одне питання, на яке ДУЖЕ хочу знати відповідь: скажіть, як Ви думаєте/знаєте, на терміні 18-19 тижднів стать дитини говорять точно чи всеж-таки помиляються, мене особливо цікавить хлопчик, оскільки так нам повідомив лікар от тепер думаю:girl_in_dreams:!

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ймовірність помилки теоретично можлива, ну але на такому терміні вже б мало бути добре видно. Мені з малим припустили хлопчика в 12 тижнів, в 21 підтвердили, зараз так само: в 11,5 тижнів припустили доню, в 20 знову сказали так само. Пологи покажуть.

Статус теми:
Закрита.