Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

У показах до вживання препарату перелічені:
    порушення сну, підвищена нервова збудливість, фізична і психічна перевтома, м'язові болі і спазми, астенія.

І ще з тої ж інструкції:
    Магній необхідний складова у багатьох ферментативних реакціях. Дефіцит магнію в організмі проявляється через слабкість м'язів, тремтіння, атаксі., підвищену рефлекторну збудливість, дратівливість, порушення сну, порушення серцевого ритму, діарею.
    Вітамін В6 має важливе значення у метаболізмі білків та амінокислот. Піридоксин регулює функціональний стан центральної нервової системи, запобігає висипці на шкірі, зміцнює зуби і ясна.

2. Vika

Vika Well-Known Member

та не шукали. крім корчів нічого не турбувало. хіба вага завелика. до і після вагітності навіть не знала що то таке. цього разу ще жодного разу не ловили, трохи боюся щоб знов не почалося.

3. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Наша малявка взагалі до 20 тижня не подавала ніяких відчутних признаків. Хоча на УЗД ще на 14 тижні казали, що досить активно рухається, але я нічого не відчувала... Зате зараз товчеться так нормально... Правда я ніяк не зрозумію чи то ножками, чи то ручками.:wacko1:
    Не переживайте та не хвилюйтесь,бо таким відношенням ви дійсно будете завдавати шкоду своєму дитяку ;)

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

У нас по інструкції пише що можна, але під контролем лікаря. Я кажу, що й не пила б..але просто в купі з флебодіа (інструкцію не дивіться, бо загалом це противарикозний препарат, але я дійсно знашла в інтернеті відгуки, що його призначають саме вагітним для покращення роботи серцево-судинної сфери і кровотоку) вони дають такий ефект для мене. Плюс я ось з місяць тому перенесла той неврит лицьового нерва, перекошене лице було і крім того магне В 6 і уколів В 12 5 штук нічого не можна було. А обличчя треба якось стимулювати зсередени теж, бо масажі - то масажі, але нерв в середині, поки не пройде набряк то й так би було. І то ще не до кінця око закриваю. Я не претендую, хоча знаю трохи про ліки, свого часу побігала по лікарях. Інколи треба то треба. Єдине чи завжди. Думаю місяця досить - я й то дози не дуже то притримувалася - то по 2 то по 1 то через день.

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Chukuliadka, а який в вас строк, бо в мене вже більше трошки чим 20 - 22, але питання в тому, чи саме весь день і чи от прям сіла - і вже повинно рухатися? Воно ж і спить, і запливає кудись, і просто (напевно) тихенько сидить. Я так мислю.

5. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Та не можете ви відчувати рухи прямо постійно! В мене і зараз не постійно рухається, особливо, коли у мене насичені, напружені дні (ось вчора цілий день нічого не чула, уже перед сном почалась дискотека). А часом так повзає тихенько, що лежачи по формі пуза я бачу, що вона повзе, а поштовху не відчуваю. Лікар дурню вам сказала, як на мій хлопський розум, ви ще враховуйте вагу малятка, коли 500 грамів, коли 1 кг, і коли 2 кг - сила копнячків теж різна буде, не кожен відчуєш.

6. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Нарешті здала я ті аналізи на глюкозу, перший раз здала і спокійно пішла додому, ніхто не заперечував. Вдома випила ту гидоту , спекла сирник і пішла знову здавати. Хто знає, як довго роблять той аналіз і коли можуть бути результати. Бо я так швиденько втекла з ЖК, що й нічого не запитала.

7. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Мені сказали, що результати будуть на другий день в лікаря.

8. Polalex

Polalex Member

Хоча чекаю вже на другу дитину, але теж переживаю, що чую мало рухів. І то переважно у стані спокою - тобто коли приляжу, або після прийому їжі. Старшенький копався частіше та інтенсивніше. Татко одразу його відчував долонею. А зараз ще не чує... Лікарка мені сказала, що має бути 10 рухів за день. І щоб я не переживала, бо на таку погоду не тільки мами мляві - дітки теж :)

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

відчуття інтенсивності рухів залежить від плацентації, від положення дитинки і ще ряду факторів. Тому при кожній вагітності може бути по різному. Крім того, у вас друга вагітність досить швиденька після першої, а це означає, що стінки матки ще переростягнені від попередьої вагітності і у дитинки більше простору для маневрів.

10. Polalex

Polalex Member

Я помітила що і живіт одразу якийсь великий... Тепер зрозуміло, що матка розтягнута. Тоді я спокійна :)

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Є така суміш калієва її називають - курага, інжир, горіхи різні, чорнослив, мед та лимончик. Думаєте корисно буде при вагітності? Бо до вагітності ще мені її дуже радили приймати. І по скільки приймати? Чи чайна ложка чи столова? Думаю, вітаміни все.

12. ZaKohana

ZaKohana New Member

Суміш Гіппократа (тільки без лимона), погугліть.
    Я приймали по 1 столовій ложці на день.

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Думаю лимон додають просто для смаку, додає трошки кислинки, бо без лимона, то трохи приторно-солодка.

А я з тими болячками ніяк не піду лікаря шукати:girl_blush2: Вже он 34-ий тиждень пішов, а я ще навіть ні з ким не говорила. Може на слідуючий тиждень виберусь, трохи вичухаюся до того часу.

14. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

29 тижнів маю... десь з 20 по 24 тиждень відчувала рухи лише ввечері, коли лягала у ліжко, і то треба було так добре прислухатись, щоб почути... а от зараз добре чую вранці, після того як поснідаю; вдень, коли сиджу на роботі; в церкві, коли просто стою, ну і найбільше "копнячків" перепадає, вночі коли намагаюсь заснути )))

15. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

я теж до лікаря на першу зустріч вибралась аж коли повних 34 тижні було:) Мій лікар подивився обмінку, пощупав животика, послухав і сказав йти гуляти ще на 2-3 тижні, а потім показатись..А я, дурненька, переживала про те,що на такому терміні ще ні з ким не домовилась:connie_pull-pigtail

16. Pampulichka

Pampulichka Member

Була сьогодні в стоматолога, повна халепа, сказав бажано ренген зробити. А хіба можна:girl_sad:

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тільки якщо вже вкрай
    і без нагального такого лікування ну просто ніяк.При цьому треба слідкувати, щоб лікар плотно прикрив живіт фартухом.Як є найменша можливість обійтися без такого лікування або провести лікування без ренгену, то звісно що не робити. У мене під час вагітності стоматолог лікував раптово розвалений зуб без ренгену, на свій страх і ризик.

18. Pampulichka

Pampulichka Member

а в мене 2 розвалені і то один біля другого,сказав треба ставити коронки,але хоче подивитися на корені, і бажано ренген. От я і не знаю що мені робити:girl_cray:

19. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

В мене з самого початку цієї вагітності з зубами не знати що робиться, хоча до вагітності все полікувала! Випала на задньому зубі кусак пломби... бачу зуб трохи почорнів.... але якщо не заболить , то піду лікувати після 20-го тиждня))

20. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Дівчатка,підкажіть хто знає?!Чи можливі природні пологи,маючи пахову грижу?

Також,до слова скажу,що до вагітності теж полікувала зуби,а тут упс...болить,розвалюється.Стоматолог так-сяк почистив,залатав "дири" без рентгенів,анестезій і порекомендував,спокійно лікувати тільки після пологів(звісно,якщо не буде боліти до того).

Статус теми:
Закрита.