Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Дивилася, нема. Просто біль. Теж спочатку подумала про варикоз. Але думаю це напевно все таки
    тому прислухаюсь до ваших порад.

В мене так було. Я навіть почала сумніватись чи це дійсно були рухи малятка, чи не переплутала з простим бульканям в животі. Але через день знову відчула рухи. Це нормально. Маля просто ще дуже маленьке. От коли трошки підросте, тоді зможете відчувати його постійно. А зараз нема чого хвилюватись:girl_smile:

2. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

я теж праву часом відчуваю

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

в мене кілька разів всі вихідні було затишшя

3. Cabrera

Cabrera Member

Коли тільки відчуваєте, що от-от буде спазм - носочки-пальчики потягніть на себе, а не випрямляйте. Мені це допомагало. А ще я розділила вживання молочних і м'ясних продуктів, один день їла молочне, а в інший м'ясне. Це для того щоб кальцій не перешкоджав засвоюватися магнію. Бо ці спазми бувають як і від нестачі магнію, так і калію та кальцію.

4. Brenda

Brenda Member

Дівчатка, маю новини:) сьогодні о 2:00 Fergie народила чудового синочка 3,300 кг, 53 см. Вітаємо Іру з тим, що стала матусею:)

5. daisygirl

daisygirl Member

О! Чудові новини! Вітаємо вас, Іро! Здоровячка вам та виспаних нічок. :)
    Естафета по чуть передається. Залишились ми з Iablinska. Щось наші малята партизанять, не хочуть на холод. Хоча, в Штатах певно такої весни нема.

6. Brenda

Brenda Member

Iablinska і daisygirl, на стааарт;) впевнена, скоро і ви побачите ваші щастячка:)

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дівчата, я дуже прошу з відповідними питаннями звертатись у відповідні теми!!! Є цілий величезний розділ! І тема "для майбутніх мам" не збірник оффтопу зі всіх розділів!

8. Gudz

Gudz New Member

Лижу собі вчора,дивлюсь телевізор...відчуваю щось мені мокро...дивлюсь ліва сторона нічнушки заливається,зі страху аж голова почала боліти...зняла швидко,дивлюсь з лівої груді водичка капає-цюркочить...зрозуміла що то молозиво,добре що сиджу і читаю Посиденьки:girl_haha:.Сьогодні прокинулась,нічого не тече.Тепер питання:girl_blush2::чому з правої не потикло,і чи воно тепер кожен день буде текти,чи як?

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Воно в кожного дуже по різному. В мене ні першого ні другого разу нічого не тече з грудей.

10. sanches

sanches Well-Known Member

Я десь тиждень тому прокинулась - а під мною калюжка. Спросоння трохи налякалсь, а потім зрозуміла що це молозиво. Тепер мало не щоночі капає (але в мене - з правої груді):girl_smile:

11. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

О, прикольно, що я хоч не одна "доюсь"! :girl_claping: В мене почало сочитись десь на 22ому тижні, першою пробрало ліву грудь. Спочатку сочилось не кожен день. По краплі дві кілька разів на тиждень. А потім, через тижні півтора, пробрало і праву грудь. Причому жовтеньке до прозорого почало домішуватись так само: ліва, а через тижні два і права. Зараз рідко коли бувають дні, що не сочиться. Практично кожен день. А часом такі дні бувають, що аж не "сочиться", а таки "тече", але не довго, пару хвилин.

12. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

О значить це так має бути, а то я думала, що то може щось не так. А це молозиво...ясно

13. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

А як же Джусі Фрут? Уже народила? Мій малюк партизаниться конкретно, живіт уже дуже низько в мене, посторонні люди навіть зауважують. Пробка вийшла більше тижня тому, а толку ніякого :sad:

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчатка, а мені щось здалося що вже 2 дні поштовхи якісь менш інтенсивні..не знаю, вже подзвонила гінекологу, вона й каже, що не важливо скільки ви чуєте рухи (ну тобто чи 20 тижнів чи 27) а рухів має бути не менше 5 за півгодини. Все, я ж чемненько лягла - слухаю, а ніфіга..розревілася - чоловік заледве заспокоїв. Потім закопався малий. Певно нерви вже никудишні. Я от думаю, що хіба так може бути, що і на початках і потім от прям завжди чуєш? І як тільки лягла - тут же і рухи? Я чую рухи вже 3 тижні, спочатку як і всі - тихесеньки, потім - більше, зараз не те що рухи - просто як поштовх зсередени - раз! Але читала, що хлопчики наприклад лінивіші, або на погоду можуть реагувати, або спати і так далі..Поділіться, будь-ласка, а то я так бачу нервувати - сил не хватить..Ех..

15. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

ото вона загнула. Дитина ж теж має колись спати. А зараз вона спить 18-20 годин на добу. Мені казали що рухів має бути не менше ніж 10 на день (з 9:00 до 21:00, наприклад), при тому, що ми не всі рухи чуємо...
    А хвилюватись треба починати, коли дитина затихає на 3 години і більше. Малих можна розворушити яблучком, шоколадкою - в кого на що реагує...

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

3 години? А ви ж самі сказали що

і
    То може я й не прислухаюсь, того й не чую?? Або якщо стільки спить, то виходить, що майже весь день? Просто на початках - ну скажімо перші 3-4 тижні рухи ж не у всіх сильні і скоординовані? Просто я десь прочитала що до 24 тижня взагалі рахувати кількість не має необхідності, бо начебто ще місця досить, потім вже можна. А десь після 30 інтенсивність знов знижується через брак місця (поправте якщо не так). Просто я так розпереживалась..

17. MaryF

MaryF Well-Known Member

Я вам скажу з досвіду, що у всіх вагітних час від часу виникає паніка, що не чути рухи. Не панікуйте завчасно. Рухи рахують з 28 тижднів. Один день більше рухається, другий менше. В мене зараз буває, що цілий день не чую рухи, а на вечір зарухається. Всі діти індивідуальні. Одні більше рухаються, другі менше.

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Не думаю, що й тоді варто починати переживати. Перші тиждень-два я взагалі чула рухи лише кілька раз в день. Бувало і таке, що чула тільки вже ввечері, коли лягала на спину і чекала.
    А вже з тижня 19 рухи були такими частими, що й вже перестаєш звертати увагу і шось там рахувати.
    Ну але то в кожного індивідуально! Бо ж дехто і до 20-24 тижня не чує ще рухів. І то нормально.
    А зараз то взагалі мовчу, в мене таке враження, що моя дитина не спить тепер:) Чи я не помічаю моментів коли він не товчеться... Він прокидається разом зі мною, а засинає значно пізніше за мене, бо вночі в нас час найбільшої активності. Вночі в нас починається щось таке неймовірне, живіт ходить ходуном часом... Інколи в мене таке враження, що як він ще трохи сильніше тою нозьою чи руцьою впреться, то буде дзюрка в животі:girl_impossible: Щиро надіюсь, що коли ми народимось, наша нічна активність пропаде))
    Тому не думаю, що то правда))
    Але те, що взагалі всі діти і вагітності дуже різні то правда!

19. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

ця теза більш відповідає моєму терміну. А в 20 тижнів хвилюватись за кількість і інтенсивність рухів взагалі немає чого...

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дякую дівчатка)) На перших тижнях одні хвилювання, тепер інші..
    А от ще питання - п`ю я той Магне В 6 - були покази, переважно нервово-судинні - думаю може оце зробити перерву? Бо власне вже десь з місяць пила, хоча було таке що пару днів пропускала. Ще п`ю Флебодіа (для покращення судинного кровотоку). Більш нічого. Власне мені казала ще Г. що можна продовжувати Фоліо - гірше не буде - але думаю, якщо не засвоюється фолієва, то нашо? А йод в складі Фоліо взагалі не знаю чи варто, хоча кажуть що в нас тут нестача йоду у всіх а там він як раз денна норма.

Статус теми:
Закрита.