Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

1:1 оцет з водою? Ми ж не повінстю дитину купаємо, а лише п"яточки, зап"ястя та лоб. До отруєння тут далеко. Вчора я клала марлю вмочену в воду з оцтом і клала на лоб. Пам"ятаю, бабуся так з дитинства нам робила.

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

То ж в якій кількості треба обтирати дитині стопи і ладоні, щоб сталось отруєння? Може то якщо розтирати все тіло просто оцтом?

Ну бо скажімо, коли я обтираю стопи і руки оцтом з водою, то його порція приблизно втричі більша за порцію оцту, яку я собі даю до холодцю(і то використаю не весь розчин). Додати те, що він таки розведений у воді і в шкіру проникне не весь, бо більшість випарується. То доза не більша ніж я можу з'їсти...
    Вже тут сніжна давала перелік побічних ефектів елементарного парацетамолу....

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

таке нанесення має бути не просто на руки і стопи чи покласти на лоб. Для того, щоб був ефект і не було побічних наслідків подібні обтирання робляться на руках та ногах по місцю пульсації ( тобто на зап ястках і за колінами) та на скронях. Але аж ніяк не обтираються усі стопочки, руки чи лоб

4. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

аа, то це - гикавка? я чогось думала, що має саме "стукати"...
    отаке в мене теж буває, ритмічне таке підскакування разів з 10 підряд

5. Manana

Manana New Member

Дівчата, а про які "народні методи" пришвидшення пологів ви чули? Я знаю, що потрібно розсипати коробку з сірниками і потім всі до одного визбирати. Ще якісь можливо "перевірені" методи? :)

6. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Мені лікар сказав пити помідоровий сік і по-більше ходити! Скажу чесно в той же день почались схватки, тільки не знаю чи то від того чи ні:girl_wink:

7. Brenda

Brenda Member

Щоб якось вплинути на пришвидшення пологів, то можна попити гарячий чай з листя малини, кажуть, що саме гарячий стимулює пологову діяльність. Я теж з сьогоднішнього дня почала пити теплий чай (до того пила холодний). Моя лікарка вже у Львові і я зараз до неі іду:) Якийсь настрій такий дивний: розплакалась ні з того, ні з сього, деколи себе шось не контролюю...:sad:
    А, і в мене почав різко рости животик, малявка, мабуть жирок набирати почала... А то самі знаєте, що я всю вагітність переживала за розміри животика...

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я не знаю як то пояснити... Стук, чи підскок по відчуттях, але то таки воно.)

9. Gudz

Gudz New Member

Я теж переживаю...але в мене він навпаки ДУЖЕ великий як на свій термін,і це без перебільшень!На УЗД сказали що води норма,не багатоводдя...дивно.А що ж буде на 9 місяці,КОЛОБОК?!:girl_blush2:

10. glasses

glasses Member

Не хвилюйтесь. В мене бувтакий великий, той хто мене бачив підтвердять. Вага моя вагітна була велика. Сиділа на дієтах, ой як то було тяжко, скільки мук і сльоз. Не хочу згадувати зараз похід до лікарки з пологового. І в результаті води в нормі, малий народився 3.500. Головне насолоджуйтесь своїм станом, зараз мені його троха бракує, але дитьо скучати не дає.:girl_bye:

11. invisible

invisible Well-Known Member

Не факт, он у нашої Люди животик який був величенький, а малий 3300 народився. Натомість у мене мала - 3450. А вод скільки з мене вилилося! Текли і текли. Я ніяк не могла зрозуміти, де в мене вони поміщалися. :)

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Дівчата, була я сьогодні в ЖК. Питала мене лікарка чи буду на Джамбула народжувати. Я кажу, що планувала, але вроді на моє ПДП мийка випадає. То вона мені сказала, що не факт, що ще незнає коли вони закриваються....
    Я шось думала, шо то вже точні дати закриття. То дійсно може щось змінюватись ще?
    Просвітіть мене далеку))

Останнє редагування: 18 Березень 2013
  13. Milady

Milady Well-Known Member

Так Джамбула тільки в грудні закривали:girl_impossible:я ще встигла в "останній вагон".

14. Людок

Людок New Member

Глупе запитання
    але задам
    стосовно корку
    як він відходить, що вже треба гнати в пологовий чи то початок до свята? і ще може пройти деякий час?

15. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Думаю, що це все індивідуально і треба по-ходу консультуватись з лікарем. Ось цитата Норіс про пологи

16. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

В мене корок відійшов у вівторок близько 23.00, а народила в середу в 16.40. По різному буває, потрібно консультуватися в лікаря.

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Графік закриття пологових стаціонарів у м.Львові на 2013 рік.
    МКПБ №1 3.06.2013р. – 27.06.2013р.

3-я МКЛ
    28.06.2013р. – 30.07.2013р.

ЛОКЛ
    31.07.2013р. – 5.09.2013р.
    Знайшла таке, але допоможіть розшифрувати.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

І в мене такий великий, але то від тілобудови в більшій мірі залежить, дівчата. В мене і першу вагітність досить великий був, а тепер реально на місяць 8-ий виглядаю. Мама вчора була у нас, то сама була в шоці які ми вже великі. По УЗД все гуд.
    Єдине те що важко катулятися вже. Нині мала необхідність трохи полазити по отому розтопленому снігу, то реально мені хотілося посеред дороги лягти і трохи перепочити.))) Важко якось так. А м"язи так болять, аж печуть.
    І ще чомусь так реально слабо стає, коли в приміщення заходжу. Не знаю чому так, але якби повітря бракує.

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

А може задзвонити в пологові і запитати?
    Я вже собі дохтора з Мечнікова пригляділа. Надіюсь попаду туди...

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

гнати нікуди не треба. корок може відійти і за 2 години до початку пологової діяльності, і за 2 тижні

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

гнати нікуди не треба. корок може відійти і за 2 години до початку пологової діяльності, і за 2 тижні
    Мечнікова- червень, Джамбула- липень, Мед- серпень

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Такі ж дані я читала у нас на форумі ще трошки скоріше. Але тоді виходить в двох треба домовлятися. В мене ПДП на 15 липня, чи не вартує в двох?
    Підкажіть шо думаєте.

Статус теми:
Закрита.