Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Inglor

Inglor Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Взаємно! Це так класно...

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:41 ----------

Супер , молодчинка!
    Дівчатка, які на черзі, бажаю і вам від щирого серця так само легесенько народити.

2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

такс з тою погодою я сходжу з розуму. ще би нічого, якби мальота так не товклась і я практично всі вихідні не простояла в колінно ліктьовій позі. Мій малий аж реготав з мене і хотів з мами зробити коника:girl_crazy: а муж бідака аж спереживався, подумав що я з розуму помаленьку сходжу:girl_crazy: весело короче було. і далі товчеться, не помагають ні прогулянки ні тепла ванна, абсолютно нічого, так мене в яйники товче, що чуть не плачу. Може хтось ще щось порадить? тільки не колінно ліктьову, вже коліна мене болять:girl_impossible: Я розумію що то все через ту погоду непонятну, бо мене ще й коліна крутили. З малим теж таке було на жахливу погоду, але він товк десь в ребра, то терпиміше було.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, маю проблему- вже другий день зауважую, сьогодні правда більше, що піддпухає мені лице. Я б думала що так поправилась, але припухлості на очах- то ж не то. Ледво очі нині відкрила, повіки важкі. Завтра маю здати сечу. Ноги, руки ніби не набряші, тільки лице, каже чоловік як з перпою.))

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:36 ----------

Мій мацьопко тоже так товче. Сьогодні пів ночі напевно намагався перевернутися з голови на ножки, так бідний старався, так буцав- капець, потім ще пів ночі гикав майже без перестанку. З ранку поки водила малого в садок певно трошки спав, а зараз знов товче, вигинається. Але я вже якось звикла що він такий активний, тому не дуже увагу звертаю.)

4. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

а не може бути у Вас проявом алергічної реакції на щось?

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я алергій ніколи не мала, але останні два дні трохи багато їла бурячка. Може хіба від нього?

6. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

То точно нирки, в мене в дитинстві піелонефрит постійно так проявлявся, з дитсадочка половина фотографій - очей не видно. При тому взагалі більше ніяких симптомів не було. Якраз сечу здасте - побачите. Мені моя Г канефрон приписала (мин. аналіз показав солі) по 1 таб. 3 рази в день - на 7-10 днів. Але я його не п*ю, думаю: дієти вистачить, а до неї все-одно через тиждень знов на прийом, здам сечу - побачу, чи є зрушення.

7. romawka

romawka Member

В мене теж періодами декілька днів дуже сильні рухи, декілька ледь чутні. Особливо, коли на роботі- цілий день бігаю, щось роблю, то тяжко вловити.
    Як сьогодні Ваше малятко?

8. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Дівчата, так нудить мене.... це нормально на моєму терміні???

9. бетменша

бетменша Well-Known Member

Чому ні? Токсикоз здається у всіх по-різному проходить. не обов"язково після 12 тижня, хоч у мене він минув якраз, як по книжці

10. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

а в мене він пропав з 10 по 12 тиждень, а потім знову почався.... тому й думаю чи це нормально....

11. MaryF

MaryF Well-Known Member

В

В мене при першій вагітності так було, то дуже допомогла ниркова трава (врорді так називається). Запарювала 3 рази на день. Дуже швидко набряки пройшли.

12. tuzyachka

tuzyachka New Member

так, колись вагітним виписували на нирки траву для нирок, а тепер щось не дуже, а я пила той канефрон, бо знайшли безсимптомну інфекцію в нирках, моя Г казала пити по 2т. 3 рази на день, але я пила по 1т., і допомогло. Канефрон, це ж трави, немає противопоказань.

13. Gudz

Gudz New Member

Ледве дихаю...тиск 90/50...мусила каву випити...що то ще зробити?!(від компютера вже теж тікаю)

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я би задзвонила лікарю. То ж не важко, і сама спокійна вже будеш.

Як би там не було, то швидше за все нирки. Може багато рідини на ніч випила?
    При набряках радять колінно-ліктьову позу. То помоєму при вагітності єдиний лік на все, принаймні в мене:girl_haha:
    Як малий товчеться дуже, то так постою і він собі знаходить інше місце куди б то потовкти. Як спина болить, тоже стою, я взагалі багато стою в колінно-ліктьовій, бо ще й на УЗД побачили що дитина на праву нирку давить.
    Чоловік з мене сміється, що коли не приїде додому, я раком стою:girl_crazy:

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

В мене малюк сьогодні шось так вночі виробляв, аж ліжко дьоргалось)) То натянеться як струна, то бубумц...перевернувся. Незнаю що то сьогодні так йому докучало, але зранку я чітко відчула, що лежить вже якось по-іншому. Ножки постійно випирає посередині, трохи вище пупка:)
    Може то мої ребра трохи відпочинуть від копняків))

А ще я сьогодні вичитала, що моє мале має вже до 37-39 см!!! Йой, та то майже новонароджена дитина:) Де він там поміщається в тому животі?)))

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

О, дякую. Добре, вночі товклася, вранці теж - я вже спокійна:) А то щось розпереживалася.
    Блін, як дістала та погода.....прям хандра находить. Хочу теплааааа........
    Ще й чоловік захворів - температура, промерз на роботі.

16. lastivka

lastivka New Member

вітаю всіх новоспечених матусь, давно читаю цю темку і вболіваю за вас! А тепер приєднуюсь і я до вас))) Нам ще далеко до пологів, животик ледь помітний, хоч я й не з худеньких. Ось недавно попустив токсикоз нарешті! Малятко ще не дає про себе знати, не штовхається поки, стать теж приховує. В кінці квітня на УЗД зустрінемось, думаю, познайомимось поближче)))

17. romawka

romawka Member

Щойно пообідала і виникла в мене така жахлива біль під ребрами і по середині живота, сильна-сильна і ще така ниюча, що аж тяжко підвестися, може в кого таке бувало, щось порадите?

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В мене було - мязи розтягуються.

19. Tinela

Tinela Active Member

В мене теж таки тиск 80/40 максимум 100/60... лікарка казала пити каву(лате, капучіно), сильний чорний чай, і чорний шоколад =)))))

А з нирками то взагалі біда, в мене солі, застій. і в туалет як по годинику кожної години..так переживаю чи не вплине то на дитинку... А що то за трава і чи вона всім підходе?

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та я така безвідповідальщина, що не маю телефона лікарки з ЖК.
    Ну, от не взяла якось, не подумала... Я завтра маю сечу здавати, а в четвер на плановий огляд. Може вже дотягну.

Я взагалі цілий час багато рідини п"ю. В мене якийсь постійний сушняк.))
    Пригадала, що варила собі при першій вагітності корінь петрушки. Напевно нині спробую.
    От знаю що вагітні це люблять. Блін, а я не можу. І з малим тоже так не могла стояти. Мені так не зручно і відразу чогось починає все ломити.

Статус теми:
Закрита.