Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Людок

Людок New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

питав про вагітність, ознайомився з обмінкою.
    чи були проблеми,скарги під час вагітності.
    рекомендував змінити раціон харчування, оскільки великий вміст солей в сечі
    ну і звичайно отримали з чоловіком відповіді на всі запитання, які ми озвучили:)
    скоріш за все,
    бо мені лікар сказав що ще маю спостерігатись в ЖК

2. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Brenda, Ви тмак і нічого не писали.... Мені так цікаво що там у Вас:ed4d70def841dc74b57 Чекаю новин)))

3. Fergie

Fergie New Member

:) Маю новини від Brenda! Вона вже в пологовому будинку, лежить наразі в паталогії. В 4 годині мала відкриття в 1 палець. Казала, що вночі напевно все ж таки побаче свою малечу!! :)) ДАВАЙТЕ ВСІ ДРУЖНЬО ПОТРИМАЄМО ЗА НЕЇ КУЛАЧКИ, ЩОБ ВСЕ ПРОЙШЛО ЛЕГКО І ЯКНАЙКРАЩЕ!!! :)

4. Charmel

Charmel Well-Known Member

Хоп хоп і в дамках!)
    Сьогодні о 12.25 народився ще один львівянин. Хлопчик, вагою 3200 і 51 см. 9/10 Апгар.
    Що я можу сказати, пологи це космос!
    А щоки це космос в квадраті!

Більш розгорнуту розповідь напишу згодом.
    Всім дівчаткам легких пологів і чудових немовлят!!!

5. daisygirl

daisygirl Member

Так день не заходила і стільки приємних новин! Charmel, щиро вітаю вас з вашим маленьким чудом! Ростіть здоровенькі та гарно гамайте цицю! :)
    Brendo, дуже сподіваюсь, що в цей час ти вже стала найщасливішою матусею. :) Тримайся там, майбутні матусі з тобою думками. :)

6. Fergie

Fergie New Member

Дівчатка, сьогодні вночі о 01:00 наша Brendа стала щасливою мамою, в неї народилась донечка принцеска 3.05 кг і 52 см!! Ми всі щиро вітаємо Наталю з цією чудовою подією і бажаємо їм міцного здоровячка,смачного молочка ну і звичайно пошвидше додомцю!!! УРА!!! :haha:

7. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

УРААА!!! Наталочко, вітаю!!! Здоров"ячка манюні і мамі, смачненького молочка і спокійних ночей.:give_rose::give_rose::give_rose:
    п.с. тут за вас напевно всі переживали, а мені снилося що я з вами народжую:biggrin: і все так собі думаю, що то щось не те, мені ще рано:mocking:

8. invisible

invisible Well-Known Member

Я теж отримала щойно смску, дуже рада за них!!! Щиро вітаю Наталочку і її чоловіка!!! :girl_in_love: Всім іншим дівчаткам на підході бажаю легких пологів!

9. Judice

Judice Закохана в гори ))

Вітаю!!! Ростіть здоровенькі!!! Молодці!

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Вітаю!!! Ростіть здоровенькі!!! Молодці!

10. Gudz

Gudz New Member

Дочекались!!!ВІТАЮЮЮ!!!:girl_claping:
    Charmel Вас також ВІТАЮ!!!
    Fergie,черга тепер за Вами:girl_wink:

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчатка, вітаю вас з народженням діток! Ростіть здоровенькі і щасливі.

Слухайте, маю переживання. Щось я вже два дні так слабо чую чухи....Переживаю. Ми ці дні були в гостях, трохи машиною їздили, багато рухалася, розмовляла - може не помічала. Але якось н6еспокійно. Буду дивитися ше сьогодні, якщо що то завтра напевно піду на УЗД з доплером.

12. Fergie

Fergie New Member

так, дійшла черга і до мене, але то вже як Бог дасть!! :) чекаю з дня на день! :))

13. romawka

romawka Member

Щиро вітаю з найкращим подаруночком долі, нехай мацьопка росте здоровенька і щаслива і смакує смачнюче мамине молочко.
    p.s. Щось так і думала, що Наталя вчора стане мамою.

14. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Брендо, вітаю з народженням донечки!!! Дуже за рада за вашу сімейку :)
    Вчора вирішила признатися лікарю, що в мене пробка відійшла. І що ви думаєте, відправили мене в лікарню на огляд (витягують скільки можна грошей зі страховки :) ), їхала я туди зі сльозами, бо хотіла народити в квітні, нехай навіть і першого квітня :)
    Оглянули мене, переконались, що перейм практично нема, що дитина почуває себе добре, а матка відкрита менше ніж на 1 палець, відправили додому і сказали приїхати, коли відійдуть води або перейми будуть частіше, ніж кожні 5 хвилин. До речі, лікарка сказала, що саме огляд, швидше за все, спричинив відходження пробки. Вона сказала, що не сам огляд, а гель, який вони наносять на рукавиці при огляді.

15. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Я теж сьогодні практично не чула малу за день... Трохи її пробую чіпати-гладити - не ведеться, але вчора ввечері так мене футболила, я думала: сходжу і по-маленькому, і по-великому одночасно. То чекаю вечора - може в неї тоді приливи сил і активності
    А ще: я сьогодні весь ранок класичну музику слухала - може то вона дитину так приспала

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то є дуже добре. бо без зайвих втручань з відкриттям у 1 палець можна спокійно ще тиждень, а то і два ходити. Принаймні я ходила ще тиждень, допоки не почалися регулярні перейми
    у нас оглядають без нанесення гелю, але лікар перед оглядом попереджувала, що після нього може відійти пробка чи трішки помазатися, тому щоб не панікувала.

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

Наталя ще скоренько справилася- бо вчора дівчатка писали, що о 16 вона була у відділенні патології ( а не у пологовому відділенні) з відкриттям у 1 пальчик, а вже о 1 ночі стала мамамою. Якщо не було ніяких зайвих втручань- це навіть дуже класні і недовгі пологи.

17. daisygirl

daisygirl Member

Лідочко, в мене малеча постійно тихенько сидить, якщо я десь більш активно час проводжу, та й така погода зараз, що тільки б спати.
    З'їжде собі шоколадки, може ваше чудо на неї зреагує. :)

18. invisible

invisible Well-Known Member

Писала мені, що обійшлося без стимуляції. :girl_smile:

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тоді все як книжка пише: 1 палець в 2 год= 8 год ( до 5 пальців) на перший період перейм+ 1 год на потужний період. Просто мрія.

20. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

то точно. Ех всім би так як книжка пише:girl_smile:

Статус теми:
Закрита.