Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Титри "Джі " вказують про те, що антитіла уже є. "М"- первинне активне зараження на даний момент. А перевищення титрів "Джі" понад норму буде у випадку, якщо пісдя первинного зараження пройшло менше 6 міс. ( бо титри спадають поступово і при дослідженні покажуть уже не "М", а "Джі") або у випадку загострення певних інфекцій ( цитомегаловірусу, герпесу і т.п.)

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Тобто Ви погоджуєтесь, що підвищені Джі антитіла можуть свідчити про 2 варіанти: реактивацію (активна форма), перенесену інфекцію (пасивна). Значить я правильно писала, що для лікування потрібно підтвердити,чи форма таки активна - зробити M антитіла або здати аналіз на ПЦР. Тому що лікувати пасивну форму немає змісту.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Так. 95% населення має антитіла "Джі " до того ж цитомегаловірусу ( бо хворіють ним ще у дитячому віці). Тобто у всіх них є пасивна форма. І у всіх них у результатах будуть антитіла "Джі". Питання лише у величині титрів. Значно завищені титри потребують аналізу ПЦР.Тому: при наявності у результатах аналізу значно перевищених титрів "Джі" потрібно цей аналіз перездати. І якщо він надалі показуватиме перевищення у сукупності з титрами "М" чи подальше наростання- пройти обстеження по ПЦР. І лише після того ( підтвердження ) проходити лікування.Причому лікування зводиться до підняття імунітету.
    Про активізацію пасивного вірусу будуть говорити результати "Джі" (+) і М (+) одночасно.

4. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

А мені здається, що інколи чую рухи! Але то не тоді коли я сиджу чи стою і т.д. ... а тоді коли я присяду собі,але так коли живіт притиснутй до колін, тоді останнім часом дуже часто буває,що можу відчути поштувхи! Спочатку я подумала, що неможе бути,але що день, то більше впевнена,що то вони!:girl_in_dreams:

5. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

я цього разу почула чітки поштовхи малявки якраз в 13 тижнів і 5 днів. А з малим рівно в 17 тижнів.
    А то у вас одненьке, чи двоє?

6. Brenda

Brenda Member

В мене всі симптоми припинились:girl_cray:
    А я вже так надіялась на зустріч з малявкою цієї ночі... зато нашому таткові вже котру ніч підряд сниться наша доця...
    Завтра йду до лікарки, мабуть, буде мене дивитись...

Вже то листя малини п*ю кип*яток і відрами, "оприходую" чоловіка, лажу по півдня десь по парках і шось поки ніц... засіла наша красуня в животику і не виходить... так не хочу лягати в ПБ завчасно...
    Хочу цього тижня народитись:girl_in_dreams:

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та вони... вони...:)
    В мене з другим в 14 тижнів рухи відчутні стали. А я читала шо з 13-и вже можна почути з другою вагітністю. Так що насолоджуйтесь.:)

А мій малюк так крутиться- капець. Лягала спати був ножками в низ, встаю, вже ногами під шлунок лупасить, а пальчиками бавиться в низу. І живіт знов форму змінив.

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

та у вас ше там навіть 40-ка тижнів нема.) Куди їй спішитися.))

8. Rostuslavchuk

то точно.
    а хіба примусово хтось когось до 42-го в ПБ кладе? Хіба б якісь нагальні покази були. Так що розслабтесь і отримуйте задоволення від останніх днів. А то заведете себе, знервуєтесь, а потім паніка в родах і невідомо які роди (то з власного досвіду вам кажу, бо теж мала передвісники такі добрячі на 38-му тижні, а родила в кінці 42-го). Тепер маючи досвід буду ходити поки ходиться і головне без паніки "пошвидше б"))) І то скільки не ходила, скільки чоловіка не експлуатувала, і на кріслі неодноразово була, бо лежала в патології місяць до родів, а родилося дитятко тоді, коли мало. А завела я себе добряче, бо хотіла чим швидше, бо той ПБ вже в горлі стояв. А ви ж дома, то взагалі що за паніка!!!!

9. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Аналогічно. Післявчора таке враження, що були перейми. Кожні 6 хв хапала поясниця і то так сильно. Це тривало десь годину, потім почав скорочуватися інтервал до 3 хв. Тут я вже подумала, що напевно пора щось робити, а не лежати на ліжку і як тільки почала ходити, то інтервал почав збільшуватися до 10 хв. Потім вирішила прийняти ванну і все пройшло. Одним словом, тривало це все десь 2,5 год. Вчора зранку ще поясниця трошки боліла, але після обіду все затихло. І сьогодні також жодних предвісників.
    Вночі лежала і думала, що треба розслабитися і просто насолоджуватися. Мені не принципово вже народжувати і розумію, що малюк напевно ще не готовий і йому в животику добре. Але як розслабитися, якщо кожного дня дзвонять і питаються чи ще не вродила?

10. Brenda

Brenda Member

Ну от ходять слухи, що зараз моя лікарка кладе... після того, що в неї недавно сталось... ладно, не буду робити передчасних висновків... завтра піду до неї і переговорю... просто я і так місяць лежала на збереженні в першому триместрі, мені того з головою хватило...

---------- Додано в 09:56 ---------- Попередній допис був написаний в 09:54 ----------

Ага, те саме. Совісті не мають, блін. Та й я сама перестала дзвонити до людей, бо до кого не подзвоню, на "добрий день", кажуть "ти шо, вже вродила?", то я вирішила не дзвонити.
    А коли мої батьки не додзвонюються з першого разу, то починаються дзвінки на домашній, до чоловіка, розпитування його " де Наталя?", а Наталя шо немає права піти в ванну ?:))

11. Rostuslavchuk

А я тепер своїм спеціально говорю дату пологів на 2 тижні пізніше, бо маю теж досвід доставання:girl_cool: І буду мати чистий спокій. Найсмішніше те, що останнє УЗД мені поставило дату пологів на моє ДН (а моя мама родила мене теж на своє ДН. Ото буде хохма). Різниця ПДП по УЗД і ПДП в ЖК 12 днів УЗД пізніше).

12. Fergie

Fergie New Member

А мене ті мої тренувальні вже почали підхарювати, кожен вечір від них мучусь. А поясниця як хапне, то хоч стій, хоч падай. Вночі до туалету не йду, а лізу рачки. Ще й дитина буває як дасть мені копняка, то аж в очах темніє. Коли вже настане та довгоочікувана зустріч. 3 квітня то для мене крайній строк. Ще й видзвонюють всі як на срачку, ну шо, ну шо?, треба було дійсно казати що маю родити всередині квітня. Короче, десь пропав мій настрій і бойовий дух. :sad:

13. Inglor

Inglor Well-Known Member

Дівчата ви напевно скажете, що я себе понакручувала, але все ж хочу поділитись з вами. Я вже писала в гілочці "УЗД", що нас вчора ощасливили, що ми чекаємо двійню :connie::connie: Так от, якби не цей факт, то я б нічого не писала, але все ж... Минулого тижня нам тоді ще було 12 тижнів. Я ввечері лежу вдома і так собі поклала руку на животик, (доречі він в мене чичуть вже збільшився) така вся без лишніх думок і очікувань, і тут раптом чую такий поштовх в животику, похожий чимось ніби м'ячик відбився. Я собі зразу чомусь інтуєтивно подумала, що це так маля дало про себе так знати (бо на роботу кішківника, чи ще якихось органів це аж ніяк не було похоже). Можливо я себе понакручувала, але тепер от думаю, можливо це дійсно могла бути одна з наших дитинок, оскільки двійня...

14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

це ж не пити, а полоскати горло.

15. Eirini

Eirini New Member

16. Fergie

Fergie New Member

Ви дійсно щаслива людина, одразу двоє діток-це таке щастя! :girl_in_love: Я все життя про таке мріяла, але на жаль.
    Стосовно рухів, то мені здається що це трошечки ранувато в 12 тижнів, хоча не буду стверджувати, бо не маю такого досвіду. Я перші рухи почала чути дуже рано, як на першу вагітність - на 16 тижні, вони були ледь відчутні, але майже кожного дня. Я тоді ще спеціально старалась побільше лежати, щоб їх відчути.

17. romawka

romawka Member

Дівчата потребую поради: виявили в мене в носі стафілокок- призначили кварц і тампони з хлорофіліптом в ніс (5 днів) - зробила, здала повторний аналіз. Знову виявили- пішла до ЛОРа виписала Біопарокс (антибіотик), казала вона і лікар з ЖК - що це необхідно,бо інакше не вивидеш. Але я не хочу приймати антибіотики, тим більше в інструкції- пише, що вагітним використовувати з обережністю- а вони стверджують, що це безпечно. Хтось стикався з такою заразою, чим виводили? І взагалі звідки воно взялося?

18. Inglor

Inglor Well-Known Member

Та мені власне також так здається, що ще задуже рано, просто такого відчуття в животику ще ніколи не було.
    Вчора на УЗД сказали, що з дітками все добре. А це головне. А рухи то таке, я впевнена, що встигну ними ще насолодитись, тим більше, що їх напевно буде вдвічі більше, ну тая я собі думаю:radist:

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

У вас ще є шанс. Наскільки я розумію ви в очікуванні лише першої своєї дитинки. Так, що все ще можливо...

19. Brenda

Brenda Member

Ромашка, можливо, я не права, але мені здається, що стафілокок - це як молочниця, проявляється, коли осоаблений імунітет. У Вас на фоні В він міг спокійно збільшитись в титрах, адже низькі титри стафілокока в кожному організмі - це норма. В мене теж колись виявляли золотистий стафілокок десь після того, як я пролікувала гайморит, я пшикала тим біопароксом, орасептом, ше чимось ( я НЕ була тоді вагітна), але після того лікування титри того стафілокока так і не зменшились. Потім я пішла до іншого лікаря і він мені сказав, що це, мабуть, просто моя така флора і лікувати то не треба. От з того часу я більше і не парилась тим стафілококом. А коли мені 2 роки тому назад брали мазок, то ніякого стафілококу не виявили, дивно:):):) А навіщо Ви взагалі здавали той аналіз на стафілокок, бо мене під час обліку не заставляли його здавати... Може, наплюйте?;)

20. romawka

romawka Member

Лікар з ЖК сама взяяла мазок і казала, що обов'язково потрібно цей аналіз. В мене з носом завжди були проблеми, як не гайморити то постійна нежить. А ж дзвонила вчора до мене додому, щоб я прийшлв терміново на прийом до ЛОРа і вилікувала той стафілокок, моя мама щось там їй на говорила "мол,що ви дитину лякаєте і т.п." то сьогодні мені виправдовувалась, що то обов'язково треба вилікувати, бо мене не помістять з дівчатами в одну палату і що не датуть чистого родзалу- це точні слова лікаря. Цікаво, тож в який мене родзал помістять?:girl_in_dreams: Та біопарокс точно не буду використовувати, думала, може дівчата, якимись народними чи не дуже шкідливими методами вивели- цю заразу!

Статус теми:
Закрита.