Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Inglor

Inglor Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

А мені що тоді казати. Більшість з вас вже ближче що фінішу, а я можна сказати, що на початку, а вже замітила, що їсти хочу мало що не 5 хв. І то скільки б не з'їла, а враження, що їла, що радіо слухала. Мені аж страшно, що буде до кінця вагітності. Єдине моє спасіння, це робота, там сильно не поїш, і хоч не хоч себе трохи стримую.

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

дівчата, підкажіть. наступного тижня йду здавати кров з вени на групу і т.д. і ще лікар сказав здати на альфа-фетопротеїн. я спочатку не звернула на то уваги, а тепер от думаю- а треба воно мені? то хіба обв*язковий аналіз? і для чого?
    в неті вичитала, що ідеально здавати в комплексі з ін. (ХГЧ, естріол) і найкраще в 14-15 тижнів, а в нас на той час вже буде 17й...

3. invisible

invisible Well-Known Member

То аналіз на вади. Він не є обов'язковий, можете відмовитися.

Той скрінінг здається в 16-18 тижнів. І справді, для більш об'єктивної оцінки мають здаватися і враховуватися 3 показники, не лише АФП. Але чи воно вам взагалі потрібно, вирішуйте самі.

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я з тим самим прийшла)))
    Я не так шоб аж постійно їла, але коли я хочу їсти, в мене перестають працювати мозги))
    Серйозно, от вчора їдемо з чоловіком додому і я знаю шо вдома зупка з фрикадельками є(при чому шо їхали від мами і я якраз поїла) і ше мені стожарів захотілось, купили пачку. Так от, їду я, чоловік шось мені розказує, шось питає мене, а в мене в думках одні фрикадельки і стожари, більше ні про шо думати не можу:girl_mad:
    І хоч я ше багато не набрала, але ж попереду період найбільшої прибавки у вазі... Мдя, буду слоником:)
    Кстаті, я всюди в неті читаю шо на нашому терміні малюк важить 1,000-1,300.
    То хто тобі казав, шо він в тебе великий?

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ні, ще не знайомилася, думаю, може завтра задзвоню до Жемели, як буде мати час то щоб прийняла. Ну і до Данкова може заскочу. Але не знаю, бо чоловіку треба до 13 год. бути в Червонограді.

6. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

Дівчата, хто стикався з Торч-інфекціями? В мене була ЗВ, після цього я здала аналіз на ТОРЧ і виявилось що токсоплазма (lgG) в мене 30 (при нормі 13), а ЦМВ (lgG) 96 (тоже при нормі 13). Сьогодні дізналася ці аналізи, а завтра маю йти до Г. Дуже переживаю... Чи потрібно довго лікувати ці ТОРЧі?

7. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Нам вагітним не догодиш:girl_in_dreams:. Я наоборот переживаю, де мій апетит, бо їм як і раніше вже коли проголодаюсь і то не багато. Минулого тижня вставала на облік, то думала, що лікарка забагато наважила (55кг, а було 49-50кг раніше), вдома переважилась таки є, хоча по собі не бачу, в джинси влажу, тільки на животику не застібаються:connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 26 Березень 2013
  8. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

і я останнім часом не можу втримати себе в руках... а що буде, як в декрет вийду - страшно подумати!
    але так приємно бачити, що пузянчик росте шаленими темпами - то нічого видно не було, а вже добрий "пельмень"))
    але лежить моя кнопа - як їй хочеться, останні кілька днів - по діагоналі живота (голова внизу зліва) таке смішне, то тут випнеться, то там

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

плескаю в долоні:girl_claping:
    у мене теж +5,5, а до вашого терміну ще ого-го

9. romawka

romawka Member

А я ніяк не розумію і не можу зрозуміти де голова, де рука? Карапуз наш маму береже, тільки лагідні хвильки пускає, коли маю вже спати він просинається і робить хвилі. Може то на 29 тиж. за мало рухів? Животик досить великий? Хто знає може вартує піти в ЖК чи на УЗД?

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

:girl_flirt: Та то не так вже й мало, якщо врахувати, що до вагітності я мала лишні кілограми.

11. Divchunonka

Divchunonka миється в бані

А от мені цікаво. чи користується хтось мобільними додатками для вагітних? Багато чула, але що до чого не в курсі..((

12. Eirini

Eirini New Member

Дівчата, а як ви знаєте положення малятка? Можете самі визначити? Бо для мене то якась китайська грамота. Коли був ніжками внизу - то відчувала добре, бо лупасив там ого..Тепер відчуваю що перевернувся якось, але як? таке враження, що ті рухи всюди, і я не пойму - ніжками то чи ручками..Може то поперк лежить, тому рухи по всьому животу, але вже точно не внизу. Як то можна самому визначити?

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

я тут постійно читаю http://mama-tato.com.ua/article/a-334.html, а була на УЗД минулого тижня.

14. Fistawka

Я на памперс юа завжди дивлюсь, бо першим його мені вибиває))
    Ну маєш великого хлопця:) Та і похибка ж на УЗД може бути, не переймайся! Як дитина просить їсти, то як відмовиш))) Файна відмазка, нє?:girl_cool:
    Нам доречі ще на 21 тижні "наважили" 480 грам, шо тоже забагато для такого терміну, але мені Прокопчук ніц за мій апетит не казала))

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у вас значно перевищені титри ( зокрема по цитомегаловірусу), які свідчать про те, що або ви перенесли ці захворювання не пізніше, ніж 6 міс. тому, або імунна система зараз ослаблена і вони дають рецедив. Ці захворювання цілком можуть бути причиною ЗВ. Тому, якщо ви ще не вагітні, їх бажано пролікувати

16. Fistawka

Я теж не можу визначити, він в мене дуже крутиться. НА останньому УЗД лежав голівкою вниз, то так мені здається і є досі. Але постійно міняє положення, то ножки під правим ребром, то під лівим....а може то ручки...))

17. MissKava

MissKava миється в бані

Я качала собі програмку Pregnacy Assistant, але вона англійською, тому мені не сподобалося і я її видалила.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

апетити мами і вага дитинки між собою ніяк не пов язані. Ось сьогодні розмовляла із знайомою, в якої народився внук вагою 5 кг. І це при тому, що невістка за усю вагітність набрала 6 кг і сама - мініатюрна жіночка.І в той же час маю коліжанку: за час вагітності з 60 кг виросла до 84, а синочок народився із вагою 3000 кг

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

І у нас так :) Важить моя крихіточка 280 грам і така солоденька-солоденька!

Тут пишуть що голодні всі, а я якась ніц не голодна (я, певно, все, що могла, з"їла за попередню вагітність).

20. Divchunonka

Divchunonka миється в бані

Ні..Англійською мені теж не прокатить , на жаль((

Статус теми:
Закрита.