Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

а термін який?

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

початок 9 місяця

3. invisible

invisible Well-Known Member

У мене приблизно такі показники були весь 2-3 триместри, так і йшла народжувати, все ок. Залізо раз пробувала пити, було мені від нього дууууже зле.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

основне- це ваше самопочуття при цьому. Я на 9 місяці мала 100, з ним і йшла родити. Ніякого дискомфорту не відчувала, лікар у пологовому з того не робила проблеми. А от аптечні препарати переносила зле, тому приймати не могла ( призначалися у 15 тижнів, коли гемоглобін був 90). Взагалі найвищий мій показник гемоглобіну за увесь час вагітності був 117 і то один раз.

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

краще 100 ніж 90, ну але якщо почуваєтесь добре, я б не пила то залізо...

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Все, пузатiки, йду я вiд вас:), спочатку на КР, а потiм в сусiдню темку. Приемноi вагiтностi усiм та легких пологiв. Бережiть своi пузики- гарбузики!
    п.с рокiв так через 4-5 планую сюди повернутись)))

7. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

в мене 104 (і то тако з 20-го тижня), питав лікар як почуваюсь, кажу добре, то каже не страшно, не тре ніц пити.

8. sanches

sanches Well-Known Member

я пропила 10 днів, піднявся зі 100 до 110. А продуктами теж не вдавалось підняти ні зараз під час вагітності, ні раніше...

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене 105 і мені увесь час стараються лікарі його підняти, але я принципово не п"ю нічого.

Мені з 98 піднявся до власне цих 105, але я навіть не знаю, чи продуктами, бо в харчуванні особливо нічого не міняла, хіба сезонні вітаміни. Ну, і побільше свіжого повітря.

10. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Кожен день сиджу і прислуховуюсь до животика...так хочу почути рух малятка, відчувати що там живе хтось, а воно мовчить! НАчиталась купу негативу про можливі завмерлі і викидні і от думаю, якщо б рухалось я б була спокійнішою... і сердечко пробувала слухати апаратом що тиск міряють!нічого нечути, це ж нормально правда? (У нас 18тиж і 4 дні) а ще мене замучило чхання! ТАк сильно чхаю боюсь тим не нашкодити, не надірвати там чого....

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ти ним ніц не почуєш. То зайве.)
    Як є підозри, то краще до лікаря, тим більше то вже ж десь скоро друге планове УЗД.
    Мало. Рухи можна почути і в 21-22 тижні. Не у всіх одинаково.
    Треба дати просто собі спокій і не накручуватись.
    Я на такому терміні мала застуду, то і чхала і кашляла- все на купу. Не переживай, чого ти чхаєш? Алергія, застуда? Може трошки підлікуйся.

12. бетменша

бетменша Well-Known Member

я тим апаратом ніц не чую, хоч термін в мене вже більший і рухи є. а по якій стінці у вас плацентація? якщо по передній, то пізнувато можна ті рухи почути. Та й в принципі, при першій вагітності в середньому на 20 тижні тільки чують

13. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Так! То в мене алергічне. кожного літа чхаю.
    ми були вже. ніби все нормально було, і розвиток на 2 тижні швидший і сердечко стукало.
    по передній. я просто думала, що якщо плід виглядає більшим ніж на відповідний термін, то і рухатись він вже мав.

14. invisible

invisible Well-Known Member

Звичайно що нормально. :) Я теж таким бавилася, але чути сердечко тим апаратом стала лише на пізньому терміні.

15. Inglor

Inglor Well-Known Member

Я почула в 19 тижнів. Не переживайте.

16. sanches

sanches Well-Known Member

я теж так думала, але пізніше з"являються інші страхи - то мало рухається, то багато...

я тим апаратом і досі нічого не можу почути

17. Inglor

Inglor Well-Known Member

Тим більше нема чого себе накручувати. Повірте, ще наслухаєтесь.

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

і при другій теж, я цього разу на 20-му тижні почула, хоч і добре знаю як то має бути. Плацента теж була по передній стінці. І дитятко цього разу набагато спокійніше і рухається по-іншому, ніж малий. Навіть зараз дуже прислухаюсь, і рухи часто більше видно по руху живота, ніж відчуваю.

19. Bulbashka

Bulbashka Active Member

О! То правда!)))
    Малий деколи так товчеться, що я вже прошу його лягати спатки, бо моя підшлункова вже не витримує того постійного "масажу". Тож ще тих копнячків буде і буде :girl_yes2:

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

дівчата а який колір має бути в корка? лікар казав білувато-жовтий з рожевими прожилками.. а в мене сьоні на білизні був маленький жовтувато-зелений слиз..то воно?
    пс. я сьоні як першокласниця хожу з зеленим коліном.. повсковзнулась зранку і летіла через всю кімнату.. трошки животик получив теж.. але вроді все гуд, дається про себе чути малявочка час від часу

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ----------

згадала прикол- вночі обійняв мене чоловік.. притулився своїм животом до мого, а там малеча щикає.. і досить таки тривалий час.. він не витерпів і каже- ну зроби щось щоб не щикала так)))))))

Статус теми:
Закрита.