Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Ну шо приймаєте мене в свої ряди? Я вже цілий тиждень ходжу така замріяна і щаслива, що моя Настінька буде мати або братика, або сестричку:girl_dance:

2. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

о, jalla, бачте, то тре було тільки кликнути і вже купа балакучих з"явилось:girl_haha:

3. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Ага, я завжди в теми пузатиків заглядала і дуже за всіх тішилась, і собі тихенько мріяла до вас приєднатися) А тамтого тижня взнала і вже декілька разів хотіла тут писати але трішки соромилась:girl_blush2: Але ж ту радість в собі не реально втримати:d25:

4. Brenda

Brenda Member

Та дівчатка з "Перших тижнів вагітності" попереходять сюди і буде купка народу:) Та й ми так просто не зникнемо;-)
    Он є новинки в "Як стати мамою", впевнена, що скоро ряди майбутніх мам поповняться;-)

5. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я тільки хотіла написати, а Ви мене випередили))) Так ще пару разів кликнути, і ще парочка вагітних з"явиться)))

6. Tetty

Tetty Member

А я сьогодні була в ЖК. Здавала аналізи переддекретні. Пила ту глюкозу, про яку так багато чула. Ну, не дуже вже вона така противна, як я думала. Правда важкувато не їсти так довго. І ще як назло перший раз на аналіз крові таку чергу побачила (людей на 15). Думала, що вже не встигну здати. Аналізи то ж до 9-30 приймають, а мені ще тре було потім за дві години ще раз здавати. Але нічо. Лаборантка навіть не возмущалася, що я так пізно. Тепер наступний візит за лікарняним :girl_claping:

7. Inglor

Inglor Well-Known Member

Та певно! Знаєте, нас тут також немало майбутніх матусь прибавляється, просто напевно, ще є такі як от я "зелені", які поки більше читають. Та думаю, що ми ще трошки і також будемо активно дописувати і спілкуватись. Особисно я вже помало почала трошки дописувати в гілочці "Перші тижні вагітності". Так що ласкаво приймайте нас до своїх лав...

8. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ой-ой, не переживай ще є я, Фісташка, Старка та й багато дівчат хто з нами на приблизно однакових термінах.

В мене інша "проблема". Дівчата, я весь час щось їм. То вже якийсь жах, вдома їм, на роботі їм зо три рази, між прийомами їжі печенько, вафельки, яблучка іт.д. Розумію, що малятко велике, а зупинитись не можу. В когось є таке, чи я то тільки я така обжора?

9. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчата, вибачте, що я сюди, але потрібна консультація - може ви краще порадите.
    в моєї сестри (неповних 30 тижнів) все тіло обсипало червоними дрібними прищиками. все було б не так страшно, але вони її дуже чухаються.
    лікарі нічого толком сказати не можуть.. до кого їй звертатись і, можливо, були в когось такі випадки - чим рятувались?
    дякую.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та в мене тоже така проблема. Стараюся просто трошки стриматись, бо якби не стрималась, то реально з"їла би слона з костамахами.)))
    Але і стриматись не завжди виходить, хіба в вечір стараюсь себе опанувати, хоч в мене шлунок трохи зле працює останнім часом, то навіть як не їм три години до сну, всерівно лягаю спати не голодна.

---------- Додано в 17:31 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

Може до алерголога, може то алергія.
    Ну, але як так лікарі діагнозу не можуть встановити... Вагітна ж жінка все таки, вони що зовсім не знають що то таке?

11. Megan

Megan Well-Known Member

Якщо тобі стане легше - то я така сама. Весь час мої щелепи працюють, як не працюють - значить я сплю. Але на мою вагу поки то не впливає, поки маю +9кг, але от чи ляля від того росте - не знаю, узд поки що не робила.
    Але в мене нова вагітна забаганка - я перестала хотіти налисники з сиром і тепер хочу ківі :girl_crazy:, хоч я в житті того не любила...

12. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А в мене навпаки. Особливих змін в харчуванні нема, але вага невпинно рухається вперед. :girl_blush2: І взагалі карапуз зараз на диво тихенький, на "розмову" його вечером годі викликати.

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

я теж сама багато не набрала - 8 кг, зате малеча замість 800 грам, по УЗД важить вже 1200кг.!

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

А у нас годі вгамувати, ну такий вже не посидючий. Вже лежить дупою вниз.

14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

думаю ця гілочка ніколи не мовчатиме.просто ми ще маленькі і маємо мало досвіду. а якісь питання виникають постійно :)
    та й взагалі в мене зараз склалося враження якогось бейбі-буму на Посиденьках.майже щодня нові мамочки з*являються. так радісно!:girl_claping:

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А в мене зараз дієта...І не те щоб спеціально, просто мене різко відвернуло від всього жирненького, майонезного, смаженого, булочок, хліба. Я зараз їм хіба що яблука, кефір (обожнюю, хоча ніколи в житті не любила і не пила), вівсянка, салат з капусти.....і якось все ніби.
    А набрала я поки 5-6 кг. Але ще два місяці попереду то ще побачим:)

16. Megan

Megan Well-Known Member

ого, мені аж страшно думати скільки моє мале важить.. минулого разу на 33 тижні вже було 3кг, а якби в 40 тижнів народила - яка би вага була, аж страшно думати.
    ого, то ти дюймовочка..

тре таки дійсно менше їсти..

Лідочко, з лікарем вже знайомилась?

17. Tinela

Tinela Active Member

В мене взагалі переривами- день їм без перестанку а день нехочеться нічого взагалі)))) Деколи тошнить від того шо їсти хочу а в рот тре силою закидати)
    І поправилась на свому терміні на 2-3 кг... незнаю...але думаю шо забагато..хоча =))))

18. Fergie

Fergie New Member

Дівчатка рятуйте! Після вчора стала на вагу то було 64 кг, сьогодні стаю - очам не повірила - 65 кг. :girl_cray: При тому всьому важусь зранку в одній і тій же годині, в одному й тому ж одязі, на одній і тій же вазі. І їм я не так вже й багато, бо немаю апетиту. В когось таке було? Бо знаю що перед самими пологами перестають вагу набирати, а дехто навіть втрачає 1-2 кг.

19. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

О, то в мене таке... Важусь в фунтах, бо так важать в лікаря, тому і вдома так вимірюю вагу, аби не переводити в кілограми постійно. Так от, останні кілька тижнів, не важливо скільки і що я іла, вага показувала 138, то я і розслабилася, вирішила, що пологи близько, тому не поправляюсь більше. Але раділа я недовго, вчора вага і вдома, і в лікаря показала 140, тобто плюс приблизно 1кг :sad:

20. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

як мінімум до алерголога, а ще краще в інфекційну, особливо якщо ще й температура є вища ніж 37. Бо зараз всякої вірусної зарази достатньо.

Статус теми:
Закрита.