Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Сиджу, балдю. В мене зараз і живіт твердне, і спина ниє.:girl_crazy: І так вже десь годину.
    Думаю- то не показник, що то вже воно.

2. MaryF

MaryF Well-Known Member

Та в мене з 30-го тиждня твердне і шо з того. Я просто другий раз родила за годину (4 кг). А третій можу ше скоріше народити і дитина кажуть не велика. То й вона переживає, а мені побарабану. Та й в мене 40 тижднів, а у вас тільки 37. Маєте ще купу часу і не беріть собі дурного до голови. Бачу шось вас дуже в тій ЖК лякають...Чим більше ви про те твердіння задумуєтеся, тим більше себе накручуєте. Я б наприклад була дуже рада, як би справжні схватки пройшли би так легко, але я прекрасно знаю, шо халяви не буде і яка сильна біл при справжніх схватках перші вони, другі чи треті.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а в мене обидва рази спина не боліла взагалі :) живіт, лобок, між ногами...

Maryf, вітаю з виходом на фінішну пряму (по терміну :))!
    Жанно, я теж думаю, що Ви трохи нагнітаєте, але 37 тижнів - то такий період... всьо, щас, уже, не можу.... а потім спокійно ходять далі, до терміну, а далі ще є таке характерне: ну от, 41й тиждень, а нічого не чути... а потім всі зникають з ДП на пару днів і зявляються з хорошими новинами! чого нам всім і бажаю

4. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

згідна) схоже було) діарея.. тошнота щодня, відсутність апетиту, ниє спина, тяне живіт - вичитала що то передвісники)) за вечір склала всі сумки в пб) а все перейшло за кілька днів.. і хожу далі) і зовсім по іншому оцінюю останні дні вагітності

5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Лежу на Батальнiй, жую смаколики, почуваюся як не вагiтна: аналiзи, ктг, узд- все в нормi. Зате я тут в патологii "звезда", бо всi вiд лiкарiв до санiтарок знають мене як " а, то та що з рубцем"))))). Ех, курорт одним словом. (п.с а рубцем моiм вони чомусь дуже настрашенi, особливо тi, хто буде в цi вихiднi чергувати.)

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в мене навіть на пологах не боліли ні живіт, ні лобок. Тільки поясниця просто жахливо. А потім- і вся спина і таке враження, що по тазу танком їздили. А живіт- практично ні, лиш під час пологів ходуном ходив. Які ж усі вагітні та пологи різні :)

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

класно. Мечікова якраз помитий, чистенький... Лікаря тільки не вистачає. Може заради цікавості позвонити і спитати, хто там чергує сьогодні :) ?

7. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Ото мене сьогодні цілий день так поясниця ловить, просто жах. Зранку була на огляді, матка готова, відкриття в 1 палець. Пам"ятаю, писали що то ще тиждень можна з таким відкриттям ходити, але поясниця підниває жах( Лікар сказав, що то так організм готується. Дівчата, чи вартує пити зараз якусь ношпу, бо інакше не знаю чи спатиму?:sad:

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нє, я ж нєвпєрвой на то діло іду))):girl_cool: то вже трохи знаю що до чого.)))
    Я розслаблю копита і спокійно буду чекати пологів раз- коли в нас закінчиться ремонт, бо зараз в хаті таке, що тільки новонародженого сюди нести )) два- коли мій лікар з"явиться, ну, і є ще маленьке три, але то вже не конче...))
    Я то можу.:) Просто в першу вагітність в мене навіть близько не було твердіння живота і т.п. Нині так кльово, періодичність рівно-рівнесенько 8-10 хв, затверд-відпустив, затверд-відпустив. Зара взагалі живіт мягесенький, тому трохи варю їсти. А коли отаке, то стараюсь по мірі можливості розслабитися.
    писи: в першу вагітність живіт почав отаке витворяти в районі тижня до пологів, але мене стимулювали, то по суті, хто його знає, коли там ті пологи мали бути.))) але таке почалось точно не раніше 40-го тижня.

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

поясніть хтось мені, тормозу, нащо в принципі пити ношпу якщо шось підниває? Я може чогось не розумію, але якщо ношпа розслабляє м"язи, а насправді процес пішов, то як та матка нормально тоді працюватиме?

10. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

В мене був КР.
    Найстрашніше було дійти голяка (бахіли і шапочка не рахуються :)) до столу і залізти туди з пузом (мені підставляли табуреточку).

11. Brenda

Brenda Member

Значить і зараз народиш на 40-му! Ну не переживай, все буде добре:) Походиш з животьом ще тижні зо два та й народиш:) І буде твій лікар, і не буде ніякої нікому не потрібної патології, і буде чистеньке Мечнікова - все як ти забажала, і пологи пройдуть нормально, тільки не переживай і не накручуй себе!!!

12. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Власне, так порадила мені медсестра в ПБ. Тому й уточняю. Просто якщо відкриття тільки 1 палець, а поясниця уже так інтенсивно ловить - це нормально? І як мені зрозуміти, коли почнуться вже справді перейми? Всі "знаючі" кажуть, що не сплутаю, а мені от цікаво як знати коли.

13. katysik

katysik Well-Known Member

І в мене десь з 30-ого тверднути почав, спочатку навіть налякалась, думала шо то таке може бути (я ж то зелена в тому ділі), але лікарка заспокоїла шо то так тренувальні проявляють себе.

І таке у нас є :) Але я спокійна, бо розумію, що нам ще ранувато - треба ще хоча б 3-4 тижні у животику посидіти, якраз мама допакує сумки, а тато доробить ремонт вдома :girl_cool:

14. Brenda

Brenda Member

нам на якихось курсах казали, що пити ношпу тре, об зрозуміти, чи то тренувальні перейми чи ні, що типу якщо тренувальні, то вип*єш ношпу і попустить, а якщо справжні, то ношпа не поможе... але мені особисто здаєтьсЯ, що то краще просто прийняти душ чи ванну і вшьо буде ясно.

15. Мар'яся

ну а чому не нормально? Матка ж якраз і відкривається в процесі перейм, а не спершу відкриється, а тоді перейми :) Розслабтесь і насолоджуйтесь і не заважайте своєму тілу працювати. Коли процес "піде", ви то зрозумієте, і ніякі книжкові описи вам тут не допоможуть.

16. Brenda

Brenda Member

Коли рівний інтервал між переймами, тривалість перейми збільшується, а біль наростає - це справжні. Треба просто засікати інтервал. Якщо маєте смартфон, то можна з допомогою спеціальної програмки, або ж просто з годинником з секундною стілкою і записувати на листочку.

17. Мар'яся

а як поможе, але місцями? Думаю, розумієте, про що я. Як на мене "чистий" організм в здорової жінки при нормальному перебігу пологів працює краще. А от ванна, так, можна полежати, розслабитись.

18. MaryF

MaryF Well-Known Member

В другу вагітність в мене взагалі ні живіт не тверднув, ні поясниця не нила. Я ше планувала з тиждень ходити а тут бац і води почали підтікати і тільки за годину в мене почалися легенькі схватки і почала нити спина, а ще за годину я без стимуляції за 2 потуги родила чотирикілограмового Володю.
    щось мені зараз почало підтікати, але не можу визначитися з кількістю. Спочатку поставила прокладку, але вже зняла її, бо не зможу з нею контролювати кількість. Чоловікові нічого не кажу, бо зразу завезе в лікарню, а раптом то не то і шо я там буду лежати? Головне шо я вже помилася, побрилася і чекаю, якщо не воно, то не зашкодить.

19. Brenda

Brenda Member

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

1. періодичність
    2. проміжки між окремими переймами зменшуються
    3. тривалість самої перейми збільшується.
    "Просто ниття" переходить у періодичне інтенсивніше ниття, по якому вже можна визначити момент, коли воно починається і коли- стишується. І знову.
    в пологових теж так кажуть: справжні перейми но шпа не припинить.
    з урахуванням того, що у вас вже 40 тижнів і був огляд- так

Статус теми:
Закрита.