Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

так, руками

2. Кіцюня

Кіцюня New Member

Були ми вчора на першому УЗД, щаслива як слонь))))). Були ми у Прокопчук, показала наше малятко, як воно руцями і нозями махає, як пригає))))))))))). Все у нас добре, здоровенькі. Ще сказала, що можливо буде хлопчик, я мріяла що перша дівчинка буде, а буде хлопчик-козачок)))))). А на скільки можна вірити першому УЗД на рахунок статі? Ще сказала, що по УЗД планований день пологів на 11 січня 2013. Ще вона говорила про якісь обов'язкові аналізи, щоб я скоренько ставала на облік і мені скажуть які це мають бути. Що це за обов'язкові аналізи? І чи дійсно вони такі обов'язкові?
    Хочу пити якийсь кальцій, бо кисло-молочні продукти не травляться, але не знаю який можна пити. Хто що пив або п'є?

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

нам на першому узд сказали, що скоріш вього буде синочок, на другому підтвердили, подивимось, надіємось на третьому те саме скажуть :)

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ----------

думаю, йшлося про аналізи на вади, вона їх всім радить робити, іноді і нправлення зразу дає.
    вирішіть для себе чи хочете робити ті аналізи, часто похибки можуть бути, а мама майбутня переживає і накручує себе чи все добре.

4. Кіцюня

Кіцюня New Member

я їх точно не хочу робити, бо знаю, що моє дитятко здоровеньке)), а більше ніяких немає?

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

ух ти, яка точність)
    тільки, напевно, з роком помилилася - може, на 11 січня 2014? :girl_wink:

6. Кіцюня

Кіцюня New Member

ой-ой 2014 : Girl_blush2:

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчатка, я з ЖК. Мої аналізи покращились. Ну, я відповідно промовчала, що так того антибіотика і не пила, а обійшлася просто Афлазином.))
    Єдине, сказали, що дитина дуже низько і що я повністю готова до пологів. Завтра відкривається Мечнікова і я маю зустрітися з своїм лікарем. Шокувало, що старша акушерка сказала "їдьте, просіться, щоб вас положили, бо потім народу нахлине на пологовий, місця лежати де не буде. А так краще прийти, вродити і піти..."))) Це типу я маю проситися,щоб мене розродили, чи як?
    Але я навчилась на все кивати головою і думати собі по-своєму.:girl_wink:
    З моєї розпухшої ноги зробили цілу апопею, але вона вже далеко не така розпухша як була.
    Єдине чується мені що таки дійсно свято наближається)) Але тішусь, що ми вже відкриття Мечнікова майже дочекались.:girl_tender:

8. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

А в нас друге аж на наступний тиждень, бо цього лікар у відпустці.... То я нервуууууюся...Вже б пошвидше взнати що там все добре.

9. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Нам га першому узд сказали, що швидше за все хлопчик, але не факт. А на другому узд сказали, що дівчинка. Обидва рази була в Прокопчук. Ніби настроєна на дівчинку, але готова до сюрпризів :)

Тому перше узд не завжди правдиве.

10. Gudz

Gudz New Member

Аналагічно як в мене,на всі 1000%:girl_haha:

11. Raven

Raven Мама малятка

На нашому відео з першого узд явно видно, що то не третя п"ятка:girl_wink:. Дитьо так товклося, що видно було з усіх ракурсів.

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хлопці люблять тим хвалитись з такого віку :)

13. Pulupjak

Pulupjak Active Member

:girl_wink:

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Привiт пузатiки, я на Батальнiй. Вже не вiдпустять, бо огляд на крiслi показав що шийка матки готуеться до пологiв. Завтра здаю аналiзи i узд, а кр буде у вiвторок або середу.

15. katysik

katysik Well-Known Member

Нам усі три рази сказали, що синочок :) тому всі мої сумніви розвіялись, чекаємо маленького гарбузика, чоловік довольний як СЛОНЬ :girl_crazy:

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

Шо правда, то правда )) Наш теж так розвалився в пузіку, ніби на дивані :girl_haha:, і показував своє достоїнство :)

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

От все-таки поясніть мені. Дивлюсь я в описання УЗД. В мене строк по місячних 31 тиждень і 1 день, а показники по УЗД:
    БПР - 87 - 35-36 тижн.
    ОГ - 315 - 35-36 тижн.
    ОЖ - 283 - 32-33 тижн.
    ДС - 60 - 31-31 тижн.

Оце якось мені..чому такі різнопланові - те - на 32 тижні, те - аж на 35..
    Наталя Миколаївна сказала, що всі показники відповідають нормам для свого періоду. А от те БПР..чого вони тоді аж на 3 тижні більше.

А..і в заключенні стоїть: вагітність 33-34 тижні.
    Це означає, що дитина крупна (вага десь зараз 2020)? Чи як?

17. Vika

Vika Well-Known Member

а чо крупна? мені в 33 тижні казали що дитина 2500-казав лікар що то норма приблизно.

18. katysik

katysik Well-Known Member

Теж вважаю, що не крупна. Ми на 34ому тижні важимо 2350, тому не беріть собі того всього до голови )) Всі дітки різні, в когось головка більша, в когось ніжки довші, це ж все приблизні орієнтири :girl_wink:

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

вік дитини в утробі визначають найточніше по довжині стегна ДС. У вас воно відповідає терміну. а все решта - то просто крупна дитина (хлопчик у вас?). Просто мені на 2-му УЗД теж схвилювало оте неспівпадіння розмірів з тижнями, але я то для себе вже уяснила. Ну велика просто дитина, а термін все одно той же, шо від місячних рахують.

20. Heureuse

Heureuse вірю...

щодо статі нам на першому узд та ж Прокопчук сказала, що там "щось більше схоже на хлопчика" :) але з чого вона зробила такий висновок- невідомо, бо особисто я побачила там чітко дві маленькі гульки. через три тижні сподіваюсь дізнаємось точно, бо тааак цікаво :)
    заодно перевірю чи правду каже моя мамська інтуїція, бо вона в мене до останнього часу нічого не підказувала, а от зараз включилась. тільки я мовчу, щоб часом лялю не образити, якщо я неправа :)

Статус теми:
Закрита.