Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gudz

Gudz New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

А я похвастатись:girl_wink:Була на вихідних в Шацьку(3 дня).Переживала за дорогу...ризикнули,і відпочили на УРА!Такий кайф отримала коли плавала в чистенькій і прозорій водичці,пуза не відчувала,хребет розслабився... релакс повний:girl_tender:Дякувати Богу аптечка не пригодилась і обмінна карта з паспортом теж :girl_wink:

2. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

і в мене до останнього дня не опустився і жодних інших передвісників не було, хіба гніздування у найбільш можливому прояві

ги-ги ))) планую ще ремонт в квартирі )))

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

так теж щось може затерпнути ))))) але думаю, що як і кожна двічі мама, Ви вже вмієте спати навіть на ходу )
    В мене тепер якийсь важкий період з донечкою - вона так хоче спати з нами, а мені вже так важко, сама не можу ніяк примоститися, а ще коли місця мало, бо з нами спить "зіронька" - в сенсі пози, яку вона займає )))) то я взагалі переміщаюся по ліжку по діагоналі...

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

ми в процесі.:8:
    Порада- як нема великої необхідності, не вартує.)) Бо мій беременний мозг вже того не виносить.:girl_cray:
    Я сплю сама, чоловіка з малим переселила на інший диван, бо я сама собі місця знайти не можу. Сплю не відомо як і то головою туда, то туда, то поперек дивана, то ще якось...
    Нині малий проявив бажання спати зі мною, то сам від мене і утік.:girl_crazy:

4. glasses

glasses Member

Я так спала всі 9 місяців. Сама королєвна. Чоловік на розкладному кріслі. Тепер я з малим, а чоловік далі на розкладному кріслі. Мама каже, скоро муж уйдет из дома:girl_blum:

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

малий часом до нас приходить, то я відразу йду спати на його ліжко, а він спить з татом, ну або чоловік відносить його назад, бо ще коли малий з нами лягає, то я зовсім спати не можу.

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

помаранчево заздрю :) на мені може півночі спати верхи Крихітний Їжак. Ну але в тому теж однозначно є свій прикол, тож не так вже і скаржусь.
    мою варикозну ногу покусав комар. То дурдом - ні почіхати, бо самі судини скрізь, ні терпіти. Чіхаю іншу ногу :)

7. goldgirl

Мені при 1 вагітності важко примоститися стало значно пізніше,тепер я не лише швидше набираю вагу, а й така неповоротка.
    Тішуся, що наразі ще не встаю по декілька разів на ніч.
    Сьогодні з тиском щось не те було, чи так через погоду голова боліла...

8. hitrynja

hitrynja New Member

щось я ниньки захрипла трохи - мабуть холодний компот дався взнаки. що то можна зробити, щоб в кашель не перейшло або якусь ангіну? багато пити теплого, а льодяники можна якісь смоктати? чи може то полоскати календулою чи шавлією?

9. Inglor

Inglor Well-Known Member

Мій також.((( Ніяк душуву до кінця не доробимо:confused:

---------- Додано в 07:31 ---------- Попередній допис був написаний в 07:27 ----------

От і я вже свого чоловіка дістала з тим спанням. Цілу ніч кручусь, мощусь, йому спати не даю. Він бідолаха не висипається. А що я, коли (тут мя боліт, тут мя коліт), все мені не так. Жах.

10. Pulupjak

Pulupjak Active Member

В мене вже почалось, то годину-півтора кручусь вмощуюсь заснути не можу, ще й вчора ноги так крутило, не знала куди їх закинути:girl_sad:.Ну і вже два рази за ніч встати в туалет то норма для мене, а потім так важко знову вмоститися. Минулої вагітності починаючи з тридцяти тижнів я практично не спала з тим біганням в туалет, бачу і зараз мене то не омине.
    Можливо вже цього тижня дійду до поліклініки щоб стати на облік, хочу перед поїздкою на море поздавати аналізи.
    Дівчата, з цією вагітністю я стала страшно лінивою!!! Ну і маю постійну слабість, ходжу постійно сонна, а і ще гормони так бють, то сміюся, то плачу без причини, а буваю така роздратована, що краще не підходь до мене:girl_blush2:

11. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

В мене питання до Вас дівчата: я хочу піти до стоматолога і перед родами полікувати зубки, от і думаю чи це краще зробити зараз чи можна і на 8-му місяці, як ви думаєте коли менш шкідливо???

12. Heureuse

Heureuse вірю...

для мене той туалет то ціла катастрофа! раніше я ніколи! не вставала по ночах, а зараз мало того, що перш ніж взагалі заснути, мушу піти два-три рази, щоб все випите за перепрошенням віддати, так ще й вночі раз, а то й два встаю. дурдом якийсь! вже стараюсь не пити багато ввечері, та де там...
    вмоститись і заснути ще поки можу досить швидко. хіба як вдень подрімаю, то потім довго рахую слоненят :)

13. goldgirl

Мені моя стоматолог казала, що найкраще лікувати зуби в 2 триместрі, вкінці може бути важко, тиск і всяке таке.
    Я лікувала і в 2 триместрі і ще зараз планую 2-3 зробити, бо робити є що, а ось потім піти, вже коли народжу, точно не зможу. Навчена гірким досвідом з 1 разом тепер враховую свої помилки.

14. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

От-от і я про те... тому хочу зараз, але не знаю коли краще, бо якщо можна і в 3-му триместрі, то може і краще

15. Raven

Raven Мама малятка

Навколоплідні води повністю оновлюються 8-10 разів на день, скільки б не пили, все рівно доведеться в туалет бігати. Теж трафляє оте ставання поночах в туалет, але тре то перетерпіти.

16. invisible

invisible Well-Known Member

То лі еще будєт :haha: Пригадую свої останні кілька тижнів вагітності - вставала напевно щогодини в туалет, хоча старалася теж на ніч не пити багато :)

17. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

а в мене наоборот зараз з цим полегшало-в ночі не встаю взагалі:girl_dance:
    зато маю інший клопіт. післявчора знайомились ми з лікарем, то "порадувала" нас
    1) шо Батальну всеж-таки можуть закрити на час нашого ПДП
    2)наш малюк перекрутився і влігся поперек. казала не переживати, бо ще багато часу, але попробуй тут...
    і то чую, що він крутиться цілими днями- то з тої сторони гикає, через якийсь час вже з іншої, а нині взагалі посередині-вище пупка гикав:girl_impossible:

18. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Була я сьогодні нарешті на другому узд і всі переживання і нерви як рукою зняло! Відразу камінь з душі падає коли бачиш , що крихітка на екрані рухається і сердечко стукає! ОТ лише сказала лікарка,що низька плацентація....
    А щодо бігання в туалет, то це справді катастрофа! ЩЕ не відразу чую що хочу(це я про ніч) , а вже тоді коли мочовий починає боліти від переповнення!

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

А як лікарі то знають? Просто намацують чи то на УЗд дивились?

20. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Нас вчора виписали. Маємо чудового синочка Тадейчика, вагою 3800гр. і 50см. Пологи були важчі за перші(напишу в іншій темці), але воно того вартувало. Налагоджуємо ГВ. Тішимось!

Статус теми:
Закрита.