Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Не так давно тут обговорювалось, що квадратний кострубатий живіт, ніби одночасно все випирається: і голова, і спинка, і ніжки - то перейма. Таки так, сьогодні я це чудо тричі спостерігала під час КТГ - прилад вперто не фіксував ніяких рухів, зате самий нижній салатовий графік раптово ліз вгору - медсестричка так і сказала, що той графік фіксує тонус.

Так заколупали всі можливі родичі дзвінками по 3 рази на день - а до того по п*ять років не спілкувались. 100 разів одне й те саме повторювати ввічливим голосом - нервів не вистачає!!!!! А не беру трубку - доходить до абсурду - 6 пропущених і дзвінки батькам: "А чого це Іра не відповідає?" типу "обнагліла"

2. MaryF

MaryF Well-Known Member

і я вже хочу родити, бо шось мені останній тиждень важко стало...Хто там на черзі? Давайте зробимо перекличку...

3. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Ви напевно перші, потім Вuhgaltersha, потім ще Галочка є, далі я мабуть, а і ще Жанна, можливо когось пропустила. Чукулядки і Танчик щось не чути може родили вже???

Останнє редагування: 20 Червень 2013
  4. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

...ех, як би ж то... :girl_tender: маємо ще 3 дні до ПДП...

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

А ше є одна дівчина з таким самим терміном як я. (забула правильний нік)

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

мене)))), але я поки толком і не знаю коли буде КР, в середу 26-го лягаю ПБ, а там вже побачимо.

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Во-во, ще вчора в вечір була дома, мій чоловік їй вареники возив.

А якщо серйозно, то мені праву ногу все розносить і розносить, я вже на ню ледь стаю.
    Дзвонили мені нині з ЖК, перепитували чи я той Монурал випила, бо як ні, страшили патологією до самих пологів. Блін, і шо робити... Може все таки випити той злощасний пакетик. Бачу вони трохи пошкудували, що додому відпустили і в патологію не поклали з тими аналізами.

8. Matvijko

Спробуйте зателефонувати лікарю з Мечнікова порадитись, думаю він Вам щось порадить, бо моя казала, якщо що то можна дзвонити, хоча я розумію, що в людини відпустка і не варто...Ну але раз така справа можна і потурбувати.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я вчора ще в одного була для підстраховки на Батальній, але він велів не турбувати взагалі, хіба як вже пологи почнуться і це підтвердить дежурний лікар...

10. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

То я :) Завтра планую до лікаря дзвонити, може поїду на огляд і скаже що і як. А ще перед нами Romawka є, в неї вже 41 тиждень і вона в патології, поки чекає!

11. MaryF

MaryF Well-Known Member

То від набряків? Пити антибіотик? В мене сьогодні також права нога як колода, то погода така. Як лежу, то трошки стухає, а як сяду чи йду, то дуже вже набрякає. То скоро дощі будуть, то посходять ті набряки. А ви ще ходите в ЖК? Бо я вже давно не ходжу. Сечу здавала в пологовому, то нормальні були. Сліди білку у вагітних вважається нормою.
    Йду ляжу, бо вже чую знову пухне.

12. Vika

Vika Well-Known Member

і в мене сьогодні ноги набрякли. ходити не можу.

13. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Хм, а я якраз нині як огірочок: ноги і руки зовсім не набряклі, при тому, що купу справ дома переробила, на кухні настоялась, і надвір ходила, і в ЖК була, і в хаті дуже душно.

14. Brenda

Brenda Member

15. Matvijko

а я за собою зауважила, чим більше рухаєшся тим менше пухнуть, і ще дуже важливо для мене, звичайно, на дворі бути, як мінімум годину зранку до 12 або після 20 ввечері.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то не є нормою. Але і не є приводом одразу призначати ліки. Якщо виявлені сліди білку, а лейкоцити у нормі- тоді просто треба аналіз перездати за кілька днів. Якщо при наявності білку ще і значно завищені лейкоцити- тоді показане лікування ( ну і перед пологами тоді справді направляють у патологію)

17. MaryF

MaryF Well-Known Member

Лейкоцити в нормі. В лаборатоорії і потім лікарка сказала, що аналізи добрі. Погортала інтернет і дійсно пишуть, що сліди білку до якоїсь межі у вагітних є нормою .

---------- Додано в 07:34 ---------- Попередній допис був написаний в 07:12 ----------

а у мене навпаки чим більше по жарі рухаюся, тим більше пухнуть. Я навіть зараз нікуди не ходжу через це.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та нє, я писала

То через то якби.
    Прийшла моя лікарка на день з відпустки, глянула з якими вони аналізами відпустили мене додому лікуватися і наробила кіпішу, що треба було в патологію класти. Ну, от таке от...

---------- Додано в 07:22 ---------- Попередній допис був написаний в 07:04 ----------

А в мене вчора, як пишуть дівчата, живіт ставав на "диби")), робився, твердий як камінь і квадратної форми, випирали руці, нозі, щось таке якесь робилося... В мене таке перед першими пологами було і в ту ніч я народила. Я налякалась, думала починається, чи шо. Але до ранку все пройшло, лиш живіт ще трохи опустився. Вже так низько-низько.)

19. MaryF

MaryF Well-Known Member

ну взагалі то, вас насильно не можуть покласти. Ви запросто можете відмовитись.

а я вчора все поскладала, але вчора зявилася моя посилка в Києві, то завтра її маю отримати, а там мають бути дитячі речі для моєї мацьопки. Напевно знову все буду перескладувати.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та я знаю... але знаю що білок в сечі- то трохи зле.
    Шкода, що аналізів на руках не маю. Вони чомусь в обмінку їх не переписали, щоб ще десь проконсультуватися.
    Я щойно з ЖК, "відстрілялася" до вівторка. В вівторок повторний аналіз сечі, тоді побачим.

Статус теми:
Закрита.