Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. katysik

katysik Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Виявляється не в одної мене та чухалка, аж легше стало, а то як завжди почала себе самим гіршим накручувати :girl_blush2:
    А в мене сьогодні страшенно набрякли ноги - сижу і дивитись на них не можу, такі страшнючі :girl_sad:

2. Raven

Raven Мама малятка

Ех, то я раз так око потерла і носа почухала. Довелось кремгеном рятуватися, розумію, що зле, але нічого з собою зробити не могла.

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А мені щойно з ЖК дзвонили, питали коли я їх потішу відвідуванням))) Мала відвідування ще 3 числа назначено, думала вже не йти більше.
    Піду завтра, бо маю ще останні аналізи не записані, а лікар з пологового просила свіжіші.
    То в них в ЖК так все контролюється, навіть не думала.
    Бо якби моя лікар дзвонила, то я б не здивувалась. А моя у відпустці, дзвонила інша.

4. mamasha

mamasha New Member

А мій пупчик ще досі гордо дивиться вгору:girl_in_dreams: Завтра ПДП

І такого нема... навпаки апетит капець з"явився... Можете закидати мене помідорами, але я вчора наніч втоптала ціле БігМак меню з Макдональдсу... вперше за всю вагітність, і востаннє по-ходу... Цілий місяць чоловіка вмовляла, бо вже аж ходив той запах за мною))) Він пів ночі спати не міг після такої "вечері", казав печія... а мені хоть би що:girl_dance:

Я взагалі останні два тижні розслабилась... спочатку мордувалась з тими чаями малиновими, м"яса не їла, сиру не їла, мучного-солодкого не їла... а потім плюнула і вирішила робити собі свято кожен день))) все шо забагнеться їм)) бо після пологів того не буде..

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я постійноголодна. Йду на роботі на кухню - всі шось їдять, і таке смачнеее і таке пахнюююче :girl_blush2: З нинішнього намріяного - смажена бульба, прийду додому і цілу пательню насмажу :)

6. Hermosa

Hermosa New Member

В мене проблемка, думала, що мене це омине:girl_blush2: Появилась молочниця. Підмивання водою з содою, ефекту не дає, хіба що перестало свербіти. Хто чим лікувався? Вичитала, що Пімафуцин випускають не тільки у свічках, але й формі крему. Але що краще? І чи не шкідливе? І чим то вилікувати в чоловіка, а то він скоро "наліво" піде?:girl_cray:

7. Gudz

Gudz New Member

Мені Пімафуцин(свічки) допомогли,радила лікарка з ЖК і консультувалась водночас у лікаря з пологового!Як згадаю зараз ті муки аж жалко вас стало...лікуйтесь чим пошвидше:girl_wink:

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я цього разу ноги чухала страшно, майже до кінця другого триместру, в якийсь момент зауважила, що все, більше не чухаюсь :) Але свербіж був страшний, ноги мала пороздирані добряче (я ще переживала, що скоро літо,а в мене на ногах така краса). Рятував крем зволожуючий кілька разів на день і в обов"язковому порядку на ніч.
    А молочниця то от теж тепер вилізла, правда, турбує мене наразі не сильно. Та й взагалі почала потрошки розклеюватись, хоча загалом ще тримаюсь дуже добре, але вже відчуваю, що пішли зміни в гіршу сторону -важче ходити на довгі дистанції (за руку з малим особливо), спина починає поболювати, вчора лобкова кістка нила. Воно мені жити і легко дихати не заважає, то якось на автоматі зауважую за собою такі зміни, чисто як констатація факту. Але тішить що впевнено йду до мети, фініш бачу :)

9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Була я сьогодні в ЖК. Так тішить - прийшла - а там пусто, все поздавала, швиденько комісію декретну пройшла. Ось я і в декреті. Правда я і так вдома вже купу часу сиджу, але все одно приємно усвідомлювати, що тепер все "за законом" :girl_claping:
    Ще прокинулась в 5 ранку, і всьо - алес гут - не спиться, тепер так часто - кручусь-верчусь. Ще й духота. Але то всьо таке..))

10. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Недавно ставила в свічках і допомогли, але обов"язково + підмивання в соді:girl_in_dreams:

11. бетменша

бетменша Well-Known Member

А мені від нього шось гірше було. чи то я може забагато соди давала. Мені на 12 тижні лікарка прописала свічки Гексикон. В них в показах молочниці нема, то я не хтіла спочатку ставити. але потім сиптоми все зростали і таки проставила їх всі 10 днів. ну шо сказати. помогли. але тепер всьо знов вернулось(

12. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Мені від молочниці допоміг ліварол, за призначенням лікарки з ЖК. Але протирала тетраборатом натрію в гліцерині, така олійка на ватний диск, то добре знімало подразнення. Загалом вітамінів я не пила ніяких, але коли вилізла молочниця, то почала пити, бо видно якийсь був авітаміноз, шкіра суха, губ тріскали. Допомогло.
    Щодо свербіння і я у вашу компанію )))
    теж допомагає хіба крем або олійка. А моя доня не пропустить нагоди, щоб мастити мені живіт і ноги кремчиком - лікують мене від тої "хвороби" дуже ретельно.

13. Mandri

Mandri New Member

Дівчата хтось згадував, що перед родами відбувається самоочищення організму це як? В мене вже 40 тижнів і 3 дні ну жодних признаків, не має........:sad:

14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

це діарея..
    але в кожного інший організм, так що не варто на це орієнтуватись..

15. Mandri

Mandri New Member

А якщо спина ледь-ледь ниє, чи то є вже признаком початку пологів......

16. mamasha

mamasha New Member

Цілком може бути:) Слідкуйте за відчуттями в тілі, особливо внизу живота

17. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

У мене почав інтенсивно рости з 16 тижня. До того взагалі не було видно. Зараз 17-18, то таке враження, що росте як на дріжджах :)

18. katysik

katysik Well-Known Member

А нам вже 33 тижні, а животик такий маленький, мене вже всі мої замучили питаннями - чи ти нормально їж, чи ти багато п'єш, бо шось пузік ну зовсім вже маленький...:connie_pull-pigtail

19. Mandri

Mandri New Member

Хто народжував на Батальній, напишіть скільки ви кому платили, бо моя лікарка на такі питання не відповідає?

20. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

В мене при першій вагітності теж животик почав рости хіба з 6 -7 місяця, коли йшла в декрет, то дехто на роботі не помітив.
    Зате з другою дитиною вагітність стала помітною швидше 4-5 місяць

Статус теми:
Закрита.