Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

о так... newborn дуже малесенькі. Я як відкрила цей набір, то аж просльозилась:):):)

Дівчата, не можу знайти шапочку теплу 36 розміру. Де ви купляли?

А ще питаннячко, хто має список потрібного на Батальну? Бо я забула попросити в лікарки

2. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

3. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

лікарка казала, що це таблетка для ДОЗРІВАННЯ (сподіваюсь, я правильно запам'ятала) шийки матки, це не стимуляція. Її призначають на великому терміні (як я зрозуміла - поза 40тижнів). До речі, хтось тут писав, що окситоцин можуть (недобросовісні лікарі) поставити при огляді вагінально. Лехновська заперечила - цього гормону в такій формі нема (для вагінального застосування).

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

4. glasses

glasses Member

Ага,сподіваюсь я вас всіх не випереджу і ви розкажете свої враження про пологи. Дівчата, якщо оті тренувальні почались,але тільки вночі їх відчуваю, потягне, затвердне і попустить, скільки часу так можна ходити?

5. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

я не спеціаліст, але вперше перейми Брекстона-Хікса відчула на 22 тижні. Книжка моя пише, що вони можуть бути протягом цілого третього триместру, єдине, що чим ближче до пологів, чим частіше відчуваються. Коли я в лікаря розказую, що відчувала безболісні перейми, то вони з того проблеми не роблять... кажуть - ок, то нормально.

6. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

боюсь щось радити, але, якщо само попускає, то ще можна ходити. Мене лікарка на 38-му тижні оглядала на кріслі, щоб зорінтуватися наскільки близько до пологів.

7. glasses

glasses Member

Ну мене теж буде дивитися + УЗД, там буде може щось ясніше і що Вам лікарка казала?Готові чи ще ні?І щехочу спитати,а коли самі пологи, то розкриття дивляться дзеркалом чи просто руками?

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Просто міряють пальцями.

9. glasses

glasses Member

Ой, Слава Богу, бо для мене то дзеркало, то така бєка, що я завжди не даюсь дивитися.

10. Mammy

Mammy Well-Known Member

Лехновська призначає такі свічки для розм'якшення шийки матки, але вже ближче до пологів. Мені ще нічого не казала, на кріслі за весь тжд. не дивилась, сказала "чекаємо", хоча у мене вже давно живіт твердне, кілька разів на день порізує, та й усе... Про стимуляцію мова і не йде. Я думаю з таким і 2 тжд. можна проходити...

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Гмм... А то боляче?

12. Mammy

Mammy Well-Known Member

Трохи неприємно, але не боляче (принаймні в мене так було)

13. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

ще не готова. На її думку пологи мають бути приблизно тоді, коли визначена планова дата. Тому відпустила ще на 2 тижні гуляти :)

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ці чи вона ламінарії ставить? Бо ламінарії ( палички з водоростей) теж широко використовують для стимуляції дозрівання шийки матки ( вони сприяють виробленню простогландину+ набухаючи, механічним чином поступово розширюють шийку матки). Це один із способів "м якої" стимуляції. Зазвичай за добу=три можуть початися пологи ( а можуть і не початися, бо ламінарії діють не на всіх).
    Бо Колпосептин має іншу дію- це підготовка родових шляхів шляхом "очищення" ( тобто щоб створити безпечну мікрофлору на шийці та у вагіні). Тобто вони шийку матки не пом якшують, а "очищують" від патогенних мікроорганізмів. А на її зрілість не впливають..

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

просто вводять пальці до шийки матки і перевіряють чи вона "пропускає" - закрита, кінчик чи більше. Досить неприємне відчуття, але не болюче.

15. WildWind

WildWind Member

Малий народився 3400, картерс ньюборн підійшов ідеально. Правда медсестри казали, що замале, але картерс тягнеться гарно, і не висить, як наші лашки. А виглядає, як на дорослому. Після того, до 4 кг малий носив ньюборн спокійно, а далі бодіки стали різко малі, а потім і решта.

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

ми носимо до цих пір бодіки картерс, де написано 3 місяці)))) доця доволі довга - 74 см (міряли вдома)

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Перепрошую, трошки в назві помилилась. Має бути Колпотрофін, спеціально ходила перевірити, бо ще одна свічка залежалась в аптечці.

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

дівчата, не накуповуйте крихітного одягу. Особливо того теплого-дорогого. Теплу шапку 36 розміру не носив ні старший ні другий мій, хоча вони не якісь там мегагіга. Просто під шерстяну шапочку ще зазвичай бавовняну вдягають... якщо чуточку завелика, то ж підгорнути можна :)

19. Brenda

Brenda Member

А ми вже трохи скупились для дитя:girl_tender:
    Чоловік закордоном накупив всяких наборчиків: бодіки з штанішками і шапочками, такі гарнюні:) і носочки такі смішні:) купуємо 56 розмір, надіюсь підійде... А ще вчора заходили в мазер кейр, реально 5ий раз заходжу в той магазин і виходжу в нервах, там все якось на купу, незручно, короче єдиний плюс, що на тонкі речі типу бодіків і чоловічків там 50%знижка, а без тоі знижки, я б там точно ніц не купляла, бо дорогувато курча...

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

Моя Марта народилась 3080, а за перший місяць набрала 2 кг:):):) Нам би той комлектик на перший тиждень тільки підійшов. Краще брати на 3 м (або на 62см)

Статус теми:
Закрита.