Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. daisygirl

daisygirl Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

Я щось трошки заплуталась з тими УЗД, в ЖК сказали, щоб йшла через 2 тижні, а то вже буде 34-й. Тепер питання, чи є зміст в тому УЗД. І коли то йти до лікарки в пологовий? Ми вже з нею познайомились на 12 тижні, але тепер у мене багато питань виникло, на які хочу знати відповідь.

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ви йдіть до лікаря з пологового і вже вона вам скаже коли вам краще зробити те УЗД і чи робити його взагалі.

3. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Щось ми з чоловіком трошки хвилюємось через розмір мого живота. Ледь округлився - практично нічого не помітно. Правда, за останній місяць я зовсім ваги не набрала, то думаю, може малюк виріс, а своє сальце зійшло і через те так.

4. Brenda

Brenda Member

Buhgaltersha, в мене животик став видимим для оточуючих з 22-23 тижня! Не переживайте, у Вас значить така фігура!;)

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я хвилююсь трошки що вже таку пузата-припузата на свому терміні ходжу.)))
    Але то я жартую...)) то все дуже індивідуально і залежить не стільки від величини дитинки, як від фігури і тілобудови мами.
    Моя одногрупниця увесь час возмущалася, що не має своєрідних пільг, які викадачі на сесії роблять для вагітних студенток, а вона бідаха дві сесії відкалатала (на 3-му і на 7-му місяці) і ніхто з викладачів навіть краєм ока не помітив, що вона в положенні)))

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Ти мене нині бачила? :girl_crazy:
    То реально дуже від фігури залежить. Як воно має де поміститись, то до кінця може ніц не бути видно, навіть як жіночка худенька, а як ні, то ніде не сховаєш. Я вже кілька тижнів добряче пузата, а по кумі моїй, яка в принципі від мене менша, то до 6 місяця ніц не було видно. Все індивідуально.

7. Anty

Anty Well-Known Member

мені ше 2 тижні і я в декрет!!! ніяк недочекаюсь. робота задовбала, вимотує нерви. вчора купила собі довгу курточку на весну якраз на великий животик, то радуюсь і вже тої весни хочу )))
    ходила до лікарки. переконалась вкотре, шо вона недобра. кажу до неї, шо за останні 2 місяці поправилась на 7 кг, а вона каже: "ну і шо?" то нормально? минулого разу як важилась, то вона записувала вагу з одягом і взуттям. цього разу відняла вагу одягу і взуття і записала меншу. нащо підтасовувати результати? може в мене справді приховані набряки, що я стільки набираю, бо деколи кольца не можу зняти. їм, як завжди їла, а вага росте і росте. хотіла піти на додаткове узд, щоб знати чи піднялась плацента, чи не забагато вод, а мені йти аж 12 березня. то буде 3,5 місяці від останнього УЗД, яке я робила в кінці листопада.
    короче, не знаю, чи то добре, що вона ні до чого не придирається, а може погано, бо їй ніби все рівно.

8. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Мені здається, що вона нормальна.Прочитайте тут як дівчата жаліються на своїх лікарів із ЖК. Навіть у мене така цікава жіночка попалася. Останні рази ніби ми з нею вже нормально розмовляємо, а до того весь час залякування і як наслідок додаткові нерви. Вам то треба?! Я після відвідин ЖК спеціально їду до ще одного лікаря, який мене заспокоює, спростовує усі діагнози і просто говорить: "Все добре, нема чого хвилюватися".

Вона Вас направляє на планове 3-тє УЗД. Все як по інструкції. Про плаценту вчора було багато написано у цій гілочці, зокрема про те, що до 32 тижня вона активно піднімається. Як раз і на третьому УЗД взнаєте наскільки вона високо. Питання з водами також є дискусійним. Дівчата десь писали, що вони оновлюються кожні 3 дні. Відповідно їх обсяг, наскільки я зрозуміла, може змінюватися.

Тому відпочивайте і отримуйте задоволення від останніх місяців вагітності!

9. MaryF

MaryF Well-Known Member

Ви просто мене не бачили....Думаю, що я все-таки від вас пузатіша:D:D Мене питають, коли, то вже я родити маю? Я всі вагітності мала великий живіт, а цей раз взагалі так швидко виріс, але я думаю, що то через те, що вагітність вже четверта, та й часу не багато прошло від попередніх пологів, тому і матка швидко росте.

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

Мені б таку лікарку! Мене наприклад дуже напрягав кожний похід до лікаря. Кожний раз мені знаходила якісь хвороби, виписувала якісь таблетки, відправляла на аналізи, забагато поправилася, замало поправилася. Я так за то переживала і три рази на підтримці лежала. А і анази на вади були якісь не такі, перездавала по 2 рази, ходила до 2 генетиків і при тому ходила на роботу. Ну шо вони в тому ЖК роблять важать і міряють живіт, ні і головна їхня місія це настрашити і випаси ну хоча б якесь лікарство (вітаміни, магне б 6, сечогінне, лікарства для підняття гемоглобіну і т.д).
    При другій вагітності мене також боліла дуже голова і лакарка відправила мене на енцифалограму в діагностичний центр. Ну прийшла я туди з направленням, стукаю в двері кажуть почекати, через деякий час відкриває жіночка, шось там дожовуючи. Шо сталося? питає. Я кажу голова мене шось болить, даю її направлення. А вона на мене так зневажливо дивиться і каже:" Вам спочатку до псіхіатра треба" і закрила двері. Я вже з таким добрячим пузом була. Сіла на коридорі і так якби мені хто в морду наплював. Піти з нею сваритися, тоді вона не знати як ту енцифалограму зробить....Розвернулася і пішла додому, а осад ще довго був. Мені без ЖК вагітність проходить спокійніше. Якщо мене щось буде торбувати, то тоді піду, а наразі мені так добре і спокійно. Піду, коли треба буде дикретний листок, з двома дітьми, щоб на крісло мене не тягнули.
    А я тепер на системі -60, бо за ті свята таки добре набрала, хоч і старалася себе обмежувати.

10. glasses

glasses Member

А я розповісти, що вроді вчора японяла, що таке тренувальні.
    Пішли ми вечором з чоловіком на прогулянку, так трохи піднивав живіт.
    Потім я тут ще по хаті ходила з боку на бік.
    Вже як лягла спати, то відчувала закам"янілий живіт і знову потягування.
    А ще "там", як Люда писала, мов ріжуть, певно все таки щось там розтягується.
    Я налякалась і таки вирішила, що того тижня тре всі справи вирішити, бо вроді все куплене в сумках стоїть, але не посортовано. Хоча ще маю докупити боді, памперси, собі якусь добру модну бритву, брррр, не хочу, щоб мене чипали в пологовому і так ще деякі дрібниці.
    Ще хочу спитати, а можна щось зробити, щоб на клізму не йти, може щось в домашніх умовах?

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

А може він радить тих, які найчастіше користуються його послугами? Як варіант:)

А нас в четвер було ЧП:)
    З 22.00 в мене почались конкретні схватки кожні 6хв... Ото всі переполохались:)
    За 2 години ми знайшли маленькі лашки з Марти, пеленки, покривальця, все попрали, висушили по батареях, калориферах:) Кароче, повністю зібрали сумки, крім медикаментів і памперсів не мали:)
    Так мене хватало з чотири години, але я заснула і все пройшло:)
    Зранку правда з"їздила в ПБ, лікарка подивилась, сказала поберегти себе і відправила додому.
    Зате сумки в мене готові:)

12. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

4 години! Кожні 6хв!!! ото у вас витримка! Заздрю по-доброму :) я би вже в пологовому була (тим більше мова про другу вагітність і пологи, а вони вважаються швидшими).

13. Virginia

періодично, кожні 6 хв, півгодини похватало і відпустило на деякий час, потім знову...
    Чесно кажучи, я з Мартою такого немала, то я і не зразу зрозуміла що то перейми.
    А ще я дууууже не хотіла їхати в ПБ. Як уявила собі там то чекання ітд ітп... Тих всіх тьоть противних:sad: Блін мене то все нервує і тій нашій державній медицині.
    Ну чому в Параскеві нема родильного відділення???:)
    Думаю коштувало б то все дешевше ніж в ПБ

14. WildWind

WildWind Member

Ги) Мене так хватало десь тижнів зо 2 періодично, якщо не більше. Я на Посиденьках кожен день писала, що вже почалося))) Це при тому, що я в Луцьк запланувала їхати. Але так само чекала якогось прогресу. А воно затихало до 4-х годин завжди... А коли відійшов корок, то я ввечері ще з мужом в кіно пішла, попкорну наїлась, вперше за вагітність)))) А через добу поїхала в пологовий.
    Як на мене, то більшість стимуляцій через те, що жінки зарано в пологовий приходять, отак хапнуло, а можна було ще ходити, а лікарі ж свого не відпустять, от і стимулюють.. ну і дальше по сценарію.

15. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Нарешті моя малявка почала гикати, а то до того тільки копався. Нікого не питала, чому він не гикає вже на такому терміні, але тихо собі переживала. Аж кілька днів тому відчула таку легесеньку гикавку, а сьогодні уже точно переконалась що то воно.
    Вірджинія писала про своє ЧП, то я напишу про свої. Останні два дні ввечері взагалі стояти і ходити не можу, зразу твердне живіт, так ніби волейбольний м'ячик проковтнула. Інтервал я не засікала, тільки якщо дві такі перейми йдуть одна за одною, то лягаю, зразу припиняється, але тільки до тих пір, поки знову не встану. Стою- є перейми, лежу - нема. Надіюсь то тільки тому, що мала такі насичені ті дні, трохи замучена була. :) Бо я щось зовсім до пологів не готова морально. :)

16. ZaKohana

ZaKohana New Member

Підписуюся. Сьогодні з нею познайомилася. Враження позитивні. Передивилася усі аналізи. Часу приділила вдосталь.
    Малявка моя зовсім не поспішає з'являтися до нас. Матка тверда, закрита. Ще 1-2 тижні в запасі, як виявилося, я маю :girl_smile: Ех, знала б це на декілька днів раніше, пішла б на форумівку. А то побоялася без домовленого лікаря десь рипатися...
    З того, що насторожило. Казала через тиждень прийти на огляд. Якщо ситуація не зміниться, то вона дасть таблетку для пом"якшення шийки. Я запитала, чи це стимуляція. Заперечила. Що ж за таблетка така?
    Загалом, випила я вже майже всю малину, готуюся відмивати підлоги від бруду, чоловік поруч... Що ще придумати? :girl_wink:

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ну... Наприклад, розслабитися і з насолодженням чекати :girl_wink:

18. Virginia

Природні пологи - це пологи природними родовими шляхами:).Слова пані Лехновської. Таблетка чи крапельниця не є перешкодою "природнім" пологам

19. ZaKohana

ZaKohana New Member

Думаю, у будь-якому випадку без інструкції та обдумування, я в себе нічого не запхаю.

Так, власне цим я і займаюся. Почала вишивати метрику. Може ще й вдасться і закінчити її :girl_smile:

---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

Маю у пологовий набір від Carter's - newborn. Малявку прогнозують вже десь до 3500. Ще тиждень-два походити. Починаю думати над тим, що ще трішки і треба буде речі більшого розміру пакувати :girl_in_dreams: А живіт невеликий :girl_yes: Ось так просто можна і пролетіти. Усе, дитячі речі поки що більше не купую :girl_smile:

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Не переживайте, це не стимуляція. Це, скоріш за все, вагінальні свічки Колпотрофін для пом'якшення шийки. У мене ситуація була аналогічна до вашої і Лехновська призначила мені ті свічки, але чи вони допомогли важко сказати.

Останнє редагування: 3 Лютий 2013
Статус теми:
Закрита.