Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

2. StarKa

StarKa Member

Охочих до форумівки запрошую для обговорення сюди

3. daisygirl

daisygirl Member

Дівчатка, скажіть будь ласка, як боротись з кашлем. Дитячу мікстуру на анісі ледь ковтаю. Не можу її пити :sad:

4. Brenda

Brenda Member

Дівчата, довго думала, порадилась з людьми, хто родив... мабуть, піду до Усика так всі його хвалять, єдине, що мене смущає, це те, що він нач мед і він дуже зайнятий... Може, хтось в Усика народжував, чи домовлявся останнім часом? Можете кинути інфу в ПП про нього? Буду наперед вдячна...

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Усик був зайнятий у всі часи ( і навіть 10 років тому так, як і зараз). Так що можете сміливо читати відгуки про нього і давніші. Але лікар хороший.

6. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Були в гостях, тільки прийшли додому. Читаю допис про Усика і смішно мені, бо щойно дівчинка, в якої були в гостях, про нього розповідала. Вона 4 місяці тому народила. Спершу обрала його. Познайомились, все влаштувало. Почали в неї води підтікати, народжувати рано, злякалась, подзвонила йому в 6 вечора в будній день!!! Відчитав її як першокласницю, чого то вона до нього так пізно дзвонить, бо ж він теж має право на відпочинок. Відчитував її хвилин 10, а потім питає, шо там у вас... Нормально??? Та вона могла і серед ночі подзвонити, я так собі думаю. З того всього народжувала в іншого лікаря. Я прекрасно розумію, шо лікарі також люди... Ну але ж то таки їхня робота, за яку вони гребуть немалі гроші.

Ну але то таке. Кому шо підходить. То аж ніяк не характеризує його як лікаря. Лише як людину. Відгуки про нього ніби хороші:confused:

Останнє редагування: 27 Січень 2013
  7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В мене під час цієї вагітності часто тече з носа кров, в чому може бути причина?

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в скачучому тискові, якщо не помиляюсь, з тобою таке траплялось. Спокій, побільше лежати

9. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

У мене так само. При вагітності збільшується обєм крові, от судини в носі і не витримують, лопають. Так само по тій же причині закладах мені ніс постійно. То я вичитала в своїй умній книжці про вагітність.

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я і тут можу інфу про нього дати.
    теж спокусилась на хороші відгуки про цього лікаря звідусіль, а в результаті я взагалі не зрозуміла, за що він такий хвалений.
    за всі пологи до мене лиш забігав на пару секунд глянути відкриття, так само і акушерка, добре, що чоловіка мала біля себе. потім вже на потуги прийшов, але дуже спішив, бо мав ще пару породіль і один екстрений КР. після пологів я не бачила його жодного разу. ніякої особливої професійності я за ним не помітила, ну можливо тому, що мої пологи були звичайними, без складнощів, хоча без стимуляції, епізіо і витискання не обійшлось.
    моя коліжанка народжувала на наступний день, теж мала з ним домовленість, то телефон був вимкнений і в ПБ його не було, типу на якусь конференцію поїхав.

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Те саме і з яснами. Взагалі при вагітності ще слизові оболонки страждають...

12. Mammy

Mammy Well-Known Member

Я вже в патології на Батальній, оформили і поклали чекати схваток (невідомо скільки) в палаті 9 людей! Розказати поки нема чого...

13. нталька

нталька Well-Known Member

Дівчата, чи хтось приймав Канефрон в першому триместрі?

14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

ого! Велика компанія... А лікарка (Лехновська) цікавиться вами? Якісь ліки, маніпуляції призначили?

15. glasses

glasses Member

Аня, можете ще спитатись за таке чи то правда.
    Свіжий допис в розповідях про пологи і цікавить чи то дійсно так.
    Близко 21.00 перевели мене в родзал.Черговий лікар просто познущався з мене,руками відривав матку,пробив міхур і витиснув води,Я плакала на тому кріслі і просила щоб він неробив так.Коли приїхала моя лікарка я була щаслива і та біль трішки питупилась,але ненадовго!Коли моя сказала що пологи вона небуде приймати а черговий я почала ревіти як дурна.Сказала що головна їм заборонила,що має бути черговий.До дівчинив сусідньому родзалі лікар неприїхала,сказала немає права на те є черговий, нічні пологи приймає черговий.

16. Vika

Vika Well-Known Member

закінчила пити антибіотики. нарешті пройшов гайморит. я й забула як то добре спокійно дихати і відчувати смак і запах.
    але маю чергову неприємність-молочниця. я здогадувалася що вана буде від антибіотиків. коли то вже з тими болячками спокій буде.

17. Mammy

Mammy Well-Known Member

Лікарки зараз немає,але зранку спілкувалась з нею, все норм. Читала я про цю ситуацію, коли побачу лікаря- запитаю. Не призначали нічого, просто лежати і чекати початку пологів...

18. Fergie

Fergie New Member

я приймала його в краплях в кінці 1 триместру коли стала на облік. Пила тільки за рекомендацією лікаря, бо аналіз сечі був поганий. В його складі дивилась нічого страшного немає, одні трави.

19. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Mammy, бажаю Вам терпіння, а також щоб маля правильно розташувалось!!! Вірю що все буде у Вас чудово. Я теж сижу на чумайдані, але вдома. Спати вночі взагалі не получається, прокидаюсь кожну годину, на завтра моя Г. призначила мені зустріч, хоче дивитись мене в кріслі, бо по її підрахунках в мене вже сьогодні повних 40 тижнів і пора вже родити, по моїх же рахунках - так як на лінієчці, так чого спішити. Сиджу і думаю - йти завтра в ЖК чи не йти???

20. glasses

glasses Member

Я б точно не давалась і що вона там зробить?

Статус теми:
Закрита.