Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Brenda

Brenda Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

2. mamba

mamba Member

Який раз переконуюсь які різні організми в нас)) мені то залізо давало ...явища протилежні закрепам)
    Справа в тому, що ряд продуктів не могла їсти саме в третьому триместрі( - курка в будь-якому стані, хурма, яблука тільки тверді і кислі (зараз натуральних таких вже немає), телятину і печінку також не може впихнути в себе. Тому пила таблетки

Brenda, тримайтесь!))

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Я ось сижу тут і кумекаю, хто мене в пологовий пустить?) половина аналізів нема, три записи про візит до лікарки, добре шо хоч узд, васерман і віл є, а ше якийсь посів сечі, - далі дєвствєнно-чиста карточка). До речі, нема флюрки мужа, мож пройде і так?

3. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Brendo, читаю ваш допис і посміхаюсь, навіть не встигнете оглянутись як вже будете і в декреті і у Львові... час так летить галопом. Просто Вас та робота замучила, тому Ви так хочете додому, але Ви молодець і ще трошки протримаєтесь ;)))

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

- в мене таке саме направлення є, то я вот думаю нести чи не нести, може так пропустять, бо так не хочу.

4. mamba

mamba Member

Я пішла в бак лабораторію, мені сказали троха нацюняти в стаканчик і все)). Можна то робити в будь-який час і саме головне на ситою))))

5. Brenda

Brenda Member

Дякую, стараааюсь як можу-) Вже два роки стараюсь-)))

6. blakytnooka

blakytnooka Member

певно то дурне питання, але все ж: чи може таке бути, що не помітиш, як води відійдуть, типу в душі чи шось таке.... а?
    бо в мене якась мулька почалась....

7. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Я не впевнена, що зрозумію таку її поведінку. Бо сидіти і розказувати вагітній жінці годину про всі найгірші наслідки, то треба мати в голові кавалок клепки. Мені ж не 16, я все сама прекрасно розумію, тому і погнала на швидку, коли температура зависоко піднялась і я не змогла її збити однією таблеткою парацетамолу. А вона, замість того, аби підтримати і заспокоїти, сидить і наганяє страху.
    А я хочу похвалитись, що практично здорова... майже не кашляю, нежить пройшла, в боці правому вже нічого не болить (тішуся, що то не нирка боліла). Можна помаленьку готуватися до свят :)

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо власне відійдуть води у прямому розумінні, то не помітити неможливо, бо хлюпне добряче. Але як варіант можливе підтікання вод- коли дуже часто хочеться в туалет "по маленькому" і от так на протязі дня у той же час потрішки води відходять. Але, зазвичай, то супроводжується бодай мінімальними переймами. Взагалі, коли є підозра на підтікання вод, потрібно собі узяти прокладочку із тканини- кольорової, але однотонної. Тоді буде одразу помітно- води підтікають чи ні

9. glasses

glasses Member

Значить, не можна, бо не дочитала, що люди вже написали.

10. lulu

lulu Well-Known Member

чудесний день. займалась класикою, в моєму випадку:):):):):):) : поприбирала, підлоги помила(наскільки то можливо при розбитій півстіні на кухні, бо там труба тече, а сьогодні, тобто у вихідний, коли то малось заробити декого викликали на роботу....готувати неможливо. тому не готувалаггг). на шафі, на саміііій горі,виросли два слоники. все решта, що намалювала-постирала і сиджу, думаю, що ще понавимальовувати на тих старих меблях, нарешті дорвалась!є ще одна шафка, до речі...тільки от на вулицю ніяк не висуну носа...там така бяка....
    лікарці не дзвоню.....і не роозумію чого так не хочеться їй дзвонити.....

11. Charmel

Charmel Well-Known Member

Дівчата до всього вище сказаного про гемоглобін хотіла добавити гранат - чула випадки що тільки ним і піднімають його. І мій лікар коли йдеться про гемоглобін наголошує лише на гранаті і гречці, про печінку, сочевицю навіть не згадує.

12. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Мені лікар взагалі говорив, що якщо гемоглобін нижче 100 , то тільки тоді починати пити таблетки, а так - тільки дієта спеціальна, про яку тут вже стільки написали.
    Я поки що про пологи не хвилююся. Після прочитання гілки "Розповіді про пологи" я вже приблизно знаю які можуть бути ситуації, тому страху нема. Можливо ще просто зарано... В мене більше страхів, пов"язаних із ГВ, доглядом за дитинкою. Нічого не знаю, мама далеко, на свекруху сильно не понадієшся, чоловік буде вчитися разом із мною. Купила собі журнал "Мой ребенок", прочитала про прикорм, про дитячі хвороби, про те як хату зробити безпечною для малюка і подумала "Капець, як я собі з тим раду дам".

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

і нащо Ви то читаєте
    не так все страшно як Ви собі уявляєте. читайте краще поради дівчат на форумі:girl_wink:

14. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

З цим методом раджу бути обережним тим, хто має низький тиск. Так само вирішила за допомогою салату з буряка позбутися закрепів. Після кожної порції відчувала невелику слабкість, а коли одного разу поїла більше ніж звичайно, то ледь не зомліла. Спочатку не розуміла причину, але наткнулась в інтернеті на інформацію про те, що буряк понижує тиск (він у мене і так низький дуже).

15. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Купила щоб підготуватися до появи малюка:). Теоретичний курс:). Але краще купити книжку (що я ніяк не можу зробити), там хоча б усе буде більш менш логічно викладено і по місяцях. Цього тижня йду по книгарнях.

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Та в журналах стільки реклами, що у мене навіть не виникає сумніву, що там пише про смачні і корисні суміші для догодовування, немолочних мам і чудові пляшечки для годування:)
    Тут є тема "Що почитати майбутній мамі", там собі щось оберіть корисного.
    А ще посиденьки форева, тут море корисної інформації)))

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Крім всього іншого також купила собі кілька журналів. Як не дивно, але ні, пишуть що ГВ найкраще для малюка. Так багато реклами сумішей, пляшечок і тд. Але хто хоче, той читає в статті "годуйте грудним...", а хто хоче, той бачить тільки рекламу :girl_wink:
    Навіть описували +/- спільного сну (і варіанти вирішення "-").

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

О! Погоджуюсь на 100%

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Щось я забула похвалитися - мені здається я вже чую рухи малечі, з вчорашнього дня:) Тільки коли лежу спокійно і то так легенько-легенько, що якби я не прислухалася, то точно ще б не почула, так файно:)

19. Malyatko

Malyatko New Member

Материнство само по собі підкаже,що краще, природній інстинкт. Я не читала і не купувала ніяких книжок, тільки тут про ГВ вивчала інформацію (і то на ділі все вийшло поіншому ніж уявлялося)
    Хочу сказати дівчатам - не бійтесь пологів, це кілька годин "природнього мучення", яке всі породілі переживають. А от ГВ- на ньому треба зосередити свою увагу якнайкраще, це часами набагато "страшніше" буває....

20. Brenda

Brenda Member

Агаааа, згадаю, як я вперше почула, хтось ніби ненав*язливо і легенько мочками пальчиків постукує:)
    А наша малеча розбушувалась вже четвертий день:)) Такі піруети виробляє в животику - що вона там робить? Вчора з чоловіком спостерігали за животиком, він просто ходором ходив, і здається бачили маленьку гульку - думаю то була ножка, така смішна, чоловік підставляв свій палець, а дитинка ножкою по ньому била :)) тааак смішно, вже так хочу побачити ту нечемноту малу:girl_smile:

Статус теми:
Закрита.