Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

Дупу або плече випирає в нас і хвилі ногами певно пускає, то здається що шіра не витримає :) Вже нарешті намацую його крізь свій животисько (не тільки коли випирається)

2. Vika

Vika Well-Known Member

ходила до лора, маю гайморит. тре антибіотики пити, щось воно мене зовсім не тішить.

3. glasses

glasses Member

Нє в мене троха по іншому, голову свою впирає внизу і так міцно, ще троха перебирає руцями, дупа зверху випирається, може то спина не знаю, а ноги тре ловити або справа вбо зліва. То вже як нам подобається. Це я так собі всьо думаю, але чи то насправді так, не знаю.

4. ZaKohana

ZaKohana New Member

А моя малявка навпаки вже другий день тихенько сидить. Тільки гикає періодично і потягається під ребра.
    Невже готується до зустрічі? Почуваюся чудово, тренувальних навіть і близько немає...
    На цей тиждень ще повно планів :girl_crazy: Пакети так і не зібрані.... Вишивка не дошита до кінця... В ЖК ще треба зайти за аналізами чоловіка..
    Хто б мене насварив за таку безвідповідальність?

5. Mammy

Mammy Well-Known Member

Ідентично :) Щодня обіцяю собі зібрати )))

6. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Як є можливість, то не виходити в жодному разі! Серйозно!
    Я така дурна, вирішила з англійської йти додому пішечком! Чоловік так просив по телефону, шоб я таксі взяла, а я собі погуляти вирішила, бо хотіла ще по дорозі в поліклініку зайти і за квартиру оплатити.
    Люди, відчувала себе як корова на льоду. Ще й дощ почав падати, а я без парасолі. Пішла такими вуличками, де транспорт не їздить, думала вже таки таксі викликати, але по дорозі навіть не було кафешки, де можна було б його зачекати.
    Кроками-ліліпутами таки дойшла додому, вся мокра. Від постійного напруження ноги аж ниють, в бедрах болить. Зла на себе, кашмар. Ще й по дорозі раз 10 була близька до падіння.:girl_mad:

Такшо, дівки, сидіть сьогодні вдома, я вам кажу:girl_mad:

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

Сильне запалення? То у вас вперше? Може спершу спробувати промивання.?

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Є антибіотики які можна пити (флемоксин-солютаб я пила). З гайморитом краще не жартувати, особливо коли організм ослаблений вагітністю, можна дочекатись до фронтиту. Промивати можна хіба шприцом (без голки:)), не вдихати воду носом. В мене гайморит з сьомого класу і мені повезло з лікаркою.

8. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В мене теж гайморит з дитинства. Промивала завжди мені лікар. Антибіотиків ттт, вдавалось завжди уникати. Тому і пропоную альтернативні методи.

9. Anty

Anty Well-Known Member

дівчатка, привіт! скажіть, ви коли ходите планово в ЖК, то ваша гінеколог міряє обєм пузіка? бо моя ніколи не міряла. тільки висоту дна матки. а в мене зараз на 27 тижні обєм живота в районі пупка вже 91 см. переживаю трохи, щоб наш хлопчик не був дуже великий. по кг вписуюсь в тижневі норми, а живіт великуватий. а ще сьогодні ходила здавати аналізи перед декретом, тов мене був найбільший животик серед всіх :girl_sad: а ще мене вчора мама налякала, щоб я меншими порціями їла, бо важко буде народжувати велику дитину. на УЗД мені аж в середині березня. гінеколог останній раз казала, що животик невеликий. ех... хоч би все було добре.

10. glasses

glasses Member

Слово в слово написано про мене. Думаю тут залежить від тілобудови. Оскільки я ніколи худенька не була, то в мене живіт був великим з самого початку, так як на ті терміни. А великий зараз, бо водичка. Я теж переживаю і мама в мене зі своїми словами про велику дитинку вже замучила. А живіт мені міряли тільки перший раз.

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Я так і зробила, переклала справи на потім. Хіба вечером з чоловіком вийду, бодай біля будинку постояти.

11. invisible

invisible Well-Known Member

Підтримую, сама щойно з вулиці. Там просто жах. Краще сидіти вдома, особливо ввечері, бо то все мокре на ніч ще більше почне підмерзати і буде дууууже слизько.

А які саме аналізи? То для ПБ на Батальній? Я нічого не пропустила? Мій флюорографію здавав ще давніше, а недавно стафілокок, правда я ще теж на руках результату не маю.

---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

Ну то вже не раз обговорювалося, що вага дитини від харчування мами не особливо залежить, так що не переймайтеся тим, якщо почуваєте себе добре і не маєте набряків чи значно зайвої ваги. У мене навпаки живіт невеликий - 90 см був на 33 тижні, але по УЗД вага дитини відповідає нормі. Тут дуже багато факторів впливає - розташування дитини і плаценти, форма животика (є гостренькі, є більш "плескаті"), кількість вод, ваша тілобудова тощо.

12. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

і навіть живіт не твердне? бо ми вчора гуляли, то після тієї скользоти прийшлось трохи полежати живіт тверднув і тверднув, і вже два рази в мене піднивав животик, але то все швидко пройшло. А то правда що дитина трохи вгамовується перед пологами? бо наша "танцює, аж гай шумить", то я навіть не знаю що й думати.

13. glasses

glasses Member

На Мечнікова, знайома була в лікарки, казали нічого чоловіку по останніх вимогах не треба. Ми маємо наразі тільки флюрку чоловіка і все.Але я в середу уточню і тим, хто думає за Мечнікова розповім точно.

14. Vinnikomachka

все і буде добре!!! як Ваші справи? трохи поставили на місце свою Г.? де здаєте аналізи? не переймайтеся, моя теж мене почала обміряти вже після 30 тижня, вже вище дівчата написали, що все залежить від тілобудови, головне щоб ви себе добре почували і це головне.

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

гол. лікар Шекета наголошує, що стафілокок- це частина звичної мікрофлори батьків. Тому на цьому зараз особливу увагу не акцентують.
    у мене не вгамовувався до самого народження. От як товкся завжди, так товкся до дня пологів і навіть під час пологів

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

вага дитини ніяк не залежить від ваги мами.

16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

сьогодні були на контрольному узд, так моє мацьопство набрало 400г (нехай і похибка узд і тд, але набір ваги є), а я 300, а зважаючи на зимове взуття, певне і того менше))

сьогодні на узд мене так потішили, що мало не розреготалася уздистці в лице. так як в мене маленька дитинка, то в них пунктик - вага...і от можна в перли заносити: "ви побільше вітамінів їште, від тої хімії діти так файно вагу набирають, такі кльоцки."
    коротше, в нас як завжди, основне не якісні показники, а кількісні. щоб ви знали - здорова дитина - то груба дитина. :girl_crazy:
    на що моя гінеколог відповіла словами моєї бабусі - були би кості, а м"ясо наросте)))

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Мені гінеколог радила чаювання з чоловіком проводити на балконі якщо така погода. І корисно і приємно :)
    То може краще взагалі не ризикуй сьогодні ;-)

18. glasses

glasses Member

Вот тут так мені хочеться вірити в то, бо блін почитаю на ДП і мені легше стає, а послухаєш мам, баб, лікарів і т.д. і починаєш думати про ту вагу знову.

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

В мене його немає:girl_crazy:, то відкривала вікно і так дихала щойно:girl_curtsey:
    Був чоловік в магазині, сказав ніякі прогулянки сьогодні, я сам мало чуть не впав, а ще і з тобою не піду, бо нервів не вистарчить. Бо тре бачити його обличчя, коли я десь шпонтаюсь.

19. ZaKohana

ZaKohana New Member

Флюрографія і аналіз на стафілокок. Хоч лікар і сказав, що достатньо запису в обмінці, все ж мені спокійніше копії зробити. Не він же безпосередньо буде мене оформляти і пропускати у пологовий.

Або не твердне, або я така "твердошкіра", що нічого не відчуваю :girl_smile:

Я про таке читала, але коли на практиці перевірю, точно скажу.

20. Vinnikomachka

А я щойно з ЖК. Сказала моя Г. що головка мацьопи вже опустилася і вже можемо очікувати щодня, прикольно, аж не віриться, що вже скоро побачу свою маленьку танцюристку :girl_tender:

Статус теми:
Закрита.