Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

Я б теж не сказала, що моя дуже сильно копається. Принаймні ні разу так, щоб мені щось боліло, хіба що сечовий може притиснути. І вовтузитися любить лише тоді, коли я лежу. Може спинку вигнути (тоді дуже помітно одна частина живота випирає і коливається), повернутися або п’яточками трохи повпиратися в стінку живота. Але не аж так сильно.

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Якби ж хтось міг запропонувати такий вибір, то думаю всі майбутні мами готові були б 40 тижнів навіть з хати не виходити...
    Якби то було все так просто. Не фарбуйся, не користуйся фейрі, не використовуй воду з-під крану(обрати потрібне)))) і будеш мати здорових дітей, внуків, правнуків, то взагалі було б супер!
    Для себе я обрала зменшення реального негативного впливу на дитину (краще харчування, спорт, більше свіжого повітря, непаління, невживання алкоголю) і також обрала безпечнішу фарбу для волосся. Фарбування не щомісяця, а раз в 2,5-3(перейшовши до трохи наближенішого кольору до природнього). Не нарощую нігті, бо можу обійтись без того.
    Але, я не відмовилась від всього негативного. Бо то просто нереально. Для себе, як вже сказала, обрала менше зі всього злого.

Останнє редагування: 19 Січень 2013
  3. WildWind

WildWind Member

А ще не забувати що мама!
    Є шампуні дешеві, і без хімії... Але не про то мова. Ви правильно сказали "природній стан", а косметика і фарба для волосся то не є природньо. Чому, коли лікар виписує вітаміни, то 100 стор. теми, чому не варто вагітній пити ці вітаміни, яка від них шкода для дитини і т.д. Мене саму переконували на цьому форумі не пити Магне... Перекладаєте іноземні статті, читаєте інструкції і т.д. А то ж просто вітаміни! І то вони можуть зашкодити і впливають на вагітність. Ну так будьте послідовні (то я звертаюсь до усіх матусь), і так само почитайте склад косметики, фарби для волосся...
    А як ж висипки від пральних порошків, алергії дітей?
    Я знаю, що то дурний спір, ну але то читають інші жінки, може хоч хтось задумається..

4. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Мені на УЗД поставили на тиждень більший термін і сьогодні гінеколог вперлась, що в мене повних 17 тижнів і низько дно. Коротше, залякувала мене там півгодини, потім випитувала з якою вагою ми з чоловіком родились, довго плечима знизувала. Потім питаю: ну а на який термін та висота? Каже: ніби на півтора тижні менше. Тю, думаю, тож так і є.
    За рухи питала - хотілось би сказати їй, що щось відчуваю, але вагітна перший раз, та і не дуже худенька - рано ще.

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я сьогодні познайомилась з лікаркою з пологового Лехновською. Ті всі розповіді, що вона за природні пологи, то вона мені сказала знаєте як?:):):) Природні, то значить природними родовими шляхами, а окситоцин колять всім для профілактики кровотечі, во:) Загалом непогана жіночка, як і більшість лікарів.на перший погляд (мені Стах з першого разу теж сподобався). До чого я веду, коли я розказала про перші пологи і що крім болі і страху я більше нічого не памятаю,то вона сказала, що вони часто практикує епідуральну. От я хочу дізнатись думку різних людей. Що скажете?

6. glasses

glasses Member

я бне сказала, що то від того залежить. Я теж не худенька і почула на 17, то Г в ЖК кілька раз перепитувала чи я точно впевнена,що то воно.

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

7. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Ну для того, для чого ж і фарбувати, тобто відросло те волосся на сантиметрів 10, висять зверху ті сопельки, а знизу кучеряшки - це ж кошмар, так і без чоловіка лишитись не довго.
    Дівчата, а в який світ ми всі діток народимо: ну невже в дитсадку посуд будуть мити содою, а не миючим засобом? невже ніде малеча не почує запаху освіжувача повітря? невже баба з дідом ні разу не дадуть чіпсів з глутаматом? невже ніколи в подруги дівчинка не розмалюється чужою помадою невідомо якої якості?
    Звичайно, варто звести той вплив до мінімуму, але навіщо готувати дитину для життя в ідеальному світі, в якому їй ніколи не жити? Мені здається, якась мінімальна доза є свого роду загартовуванням, чи як це назвати.

8. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Так ж є ціла тема про епідуральну.
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=75041
    Як на мене, вплив жахливий як на маму, так і на дитину. В знайомої після епідуралки такі мігрені почались...вже 4 рік мучиться. І то не найгірші наслідки.

9. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Я теж вперше і теж далеко не дюймовочка, але перші рухи були якраз десь на 16-му тижні. Так, ніби хто пальчиком зсередии полоскотав... Ті рухи були не щодня, але пару раз на тиждень. Хоча, десь з 15-го тижня, я так ходила і дослухалась, ніби в мене вуха мають бути на пузі.

10. MaryF

MaryF Well-Known Member

В мене тиск 120/50 голова розколюється. Не знаєте шо може допомогти?

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

В нас ніколи нічого такого не було. Напевно ми закальонні ще з утроби.:girl_crazy:
    А якщо серйозно, то не зовсім в тому розуміюся, але думаю коріння в алергій і здатність до них полягає трохи в іншому...
    Мені чогось то бачиться як просто розмова, а не спір. Якщо то спір, то я не по тому...)))

Якась така різниця не зрозуміла. У вас так буває?
    В мене останні декілька днів 70/50, то я розумію що низький, а у вас який?
    Дівчата якось писали як чаєм каркаде можна відрегулювати тиск, але ваш навіть не знаю чи підвищувати, чи понижуваати треба...

12. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

В таких випадках пила чай з мелісою і намагалась спати. Незнаю чому але помагало. Або йшла прогулятись, свіже повітря добре допомагало.

13. MaryF

MaryF Well-Known Member

я думаю, тому так сильно і болить голова, шо різниця така велика....п"ю каву (може нижній скоріше підніметься), якшо не допоможе, то буду викликати швидку, бо до ранку не доживу...

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

Я не можу ні лежати, ні стояти...то в жар, то в холод кидає....ноги трусяться, мені на ногах стояти важко, я не зможу вийти на двір...в мене ще настільки сильної головної болі в житті не було

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ви хоч завтра дайтеся чути як там і що з вами.
    Маю надію що все минеться і за якихось пів годинки ви вже будете мило сопіти в ліжку.)))

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

Мене постійно болить голова.Ну, реально постійно без перебільшень. Вранці то повні жахи, якби не кава в ліжко, не сповзла б з нього взагалі. Чогось так в цю вагітність от. Минулого разу голова взагалі майже не боліла.

15. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Відкрийте формочку чи балкон і лежіть, і пийте чай чи каву зі столовою ложкою кон"яка.

16. MaryF

MaryF Well-Known Member

Кава допомогла тиск піднявся 120-70...голова болить, але терпимо.

Мене всі вагітності голова боліла. Особливо з старшим. Боліла постійно цілодобово, коли менше, коли більше, але так як боліла сьогодні, то не передати словами. Я вже від болі рачки і ввані голову холодною водою поливала. Мені аж пригадалися пологи і порівнювала біль.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

мені колись кава з коньяком файно тиск піднімали. Але чи то можна під час вагітності? коньяк я маю на увазі.

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я деколи, коли вже все, капець, падаю, то пю коньяк. То єдине що мені піднімає тиск. 20 грам - не більше, але вже за 10-15 хв. я почуваюся набагато краще. Тільки, просто коньяк, без кави.
    А от кава, то таке. Мені або не допомагає, або навпаки, серце починає калатати шалено....

19. MaryF

MaryF Well-Known Member

Я боюся пити коняк, шоб верхня межа не піднялася.

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ну так, в вас трохи інакше.

Статус теми:
Закрита.