Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. glasses

glasses Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

В мене тіло так чешеться, але після води. Страшно, я ажне витримую, від олійки проти розтяжок також. Така бєка. А в тебе цікаві місця для почесування.:girl_cool:

2. Brenda

Brenda Member

Почесуха:))) Смішно звучить просто:)))
    Я думаю це може бути через сухість шкіри, в мене таке з ногами - дуже свербить від колін і нижче, коли намажу кремчиком, то перестає...

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І в мене те саме! ))) Як тільки я мамі сказала про свою чухралку, мама згадала собі що в неї те саме було.
    А стопи так сверблять, що я вже було злякалась чи то не грибок якийсь))) Я маю страшні лоскоти на стопах, але як чоловік чухає, то я навіть лоскоти терплю...такий кайф:)

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

У мене також буває. Що найдивніше, проявлялось на межі триместрів. І помітила що співпадає з часами інтенсивного росту. То дуже пересихала шкіра на обороті долоні и на стопах.
    А від води (особливо нашої) під час вагітності таааак пересушується шкіра. Вже ні гелями нічим не користуюсь... Лишень періодично бюбхенівським молочком мажусь. Періодично, бо трохи тяжко всю себе обмазюкувати

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ооо. В мене теж таке було. І після В не минулось швидко. Потім само пройшло . Питалась не одного лікаря - ніхто якось нічого толкового не казав. Єдине - радили перевірити проби печінкові (печінка може давати таке), ще один варіант -алергія...але вроді теж відпало. Ще гіпотеза, що не вистачає вітамінів - А та Е вроді, але і про В чула. Остання версія - від води нашої хлорованої. Одним словом лишається тільки надіятись, що само минеться :).

6. Brenda

Brenda Member

-)))))))) ТЕ саме:))))

7. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

ооо, не я одна така шкребусь, надіюсь що то все ж таки від хлорованої води. Після душу починаю шкрябати руки-ноги, уууу. така сухість шкіри кругом, олійка навіть не дуже допомагає.

8. Fistawka

Дівчата, 9 числа йду в ЖК. Лікар сказала взяти з собою рукавички, "вона легенько мене огляне"(сама винувата, сказала, що в мене колись була ерозія).
    Я на то ніц не сказала, але шось не дуже мені хочеться на крісло. Ну шо вона там побачить? Я так собі думаю, що запропоную взяти мазки (якщо вони їй треба) без крісла. Як буде наполягати, то напишу відмову.
    Чи то може варто, щоб вона подивилась? А як впливає ерозія на вагітність?

9. Plenilunio

От і я під час останніх відвідин нагадала собі що не сказала що було 2 випадки ерозії. То приплюсувавши до всього що у мене було, Г написала мені "тяжкий гінекологічний анамнез" :girl_sad:.
    Але! не дивилась мене на кріслі. Може то через то що при постановці на облік я написала що відмовляюсь від огляду на кріслі???
    А, і ще нюанс! Її набільше зацікавив перший випадок коли лікували кріо....
    І мені цікаво, хто що знає... Мені здається, що не так на вагітність як на пологи.

10. invisible

invisible Well-Known Member

З того, що ви написали, я зробила висновок, що не в мене одної ця почесуха :girl_crazy: То можна заспокоїтися :) Хоча з душем і водою у мене вона точно не пов'язана.

Мене чесно кажучи теж це трохи турбує, бо я мала кріо (7 років тому). Сподіваюся, на розкриття шийки в пологах то ніяк не вплине. Є в мене подруга, якій робили кріо, і сестрі її теж робили кріо. Десь за кілька років до пологів. Так ось, у сестри шийка відкрилася без проблем, пологи пройшли легко, а в подруги шийка ніяк не відкривалася, то її стимулювали. Хоча лікар сказав, що з кріо це не пов'язано, просто матка в неї така.

11. Fistawka

В мене кріо не було. Лікували свічками. В мене була, як лікар сказав, псевдоерозія, тобто внутрішня тканина матки трошки вивернута назовні.
    Треба було взагалі мовчати і в неї питань би не виникало. Вона лише мене спитала, чи не було якигось захворювань гінекологічних, отут я і почала розказувати...

12. invisible

А ми сьогодні були на УЗД :) Сказали мені, що в моєму, на мій погляд, досить невеличкому животику, живе малятко вагою вже 1790 грам. Всі показники ніби ок, тьфу-тьфу. А я то переживала, що може маля вагу недостатню має (живіт невеликий, гемоглобін низький і т.д.).
    Ходили, до речі, до Прокопчук - дуже сподобалося. Дуже гарно нам все показали і розказали. Лікарка жартувала з чоловіком, показувала йому крупним планом статеві губки і переконувала його, як добре мати донечку :girl_tender:

13. glasses

glasses Member

В мене теж була ерозія. Але чи була вона чи ні, я насправді не знаю. Ще в студентські роки пішли ми з дівками до Г, було нас 4 і нам всім 4 припікали ерозію. Думаю ніц там не було. Ну на оглядах, мені казали, що ерозії немає. Теж чула, що впливає на пологи, за те, що можутьбути проблеми з відкриттям, але то таке, думаю як завжди індивідуально.

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

А в мене 1400, а я така груба, що капець. І будь мудрий.

14. Plenilunio

:girl_mad: теж маю підозри... і взагалі таке враження що лікарі просто так її "діагностують" аби заліковувати, не думаючи про майбутнє жінок! Здається не так страшна та єрозія як її лікування....
    ага... а ще треба лікаря знайти, який буде максимально чекати на природне відкриття, а не одразу махне рукою глянувши на запис у картці.

Вітаю з ще однією зустріччю з малечею. Я то називаю "підгляданням" :girl_wink:
    Нам теж Прокопчук в останній раз "наважила" 1780 грам :girl_smile:

15. invisible

Ну от власне ще одне підтвердження, що від ваги мами і розмірів животика вага малятка не дуже залежить (з нас трьох у мене напевно поки що найменший живіт). Хоча, ясне діло, що можуть бути і певні похибки в розрахунках, від того ніде не дінешся.

Чим припікали? :shok:

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

:) в мене на 32 тижні була вага малого 2.400 при моїй загальній прибавці 3,5 кг :)
    так що дійсно, то всьо дурниці
    струмом, напевно...

17. Plenilunio

:girl_haha: Ага, прямо середньовічні катування...
    Кріодеструкція ерозії робиться заморожуванням рідким азотом (звичить ще гірше ніж струмом)...
    ой... пошукала і вичитала що струмом також лікують :shok: тут

18. invisible

Маєте на увазі електрокоагуляцію? Бо я власне тому так і здивувалася, бо з того що я чула, це не найкращий метод для тих, хто ще не народжував.

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Власне що лікують (припікають). Бо азотом заморожують (коли кріо). Добре робити лазером, але сумніваюся що Олі в поліклініці робили лазером. От вже наші лікарі...

19. Plenilunio

В нас і в лікарнях напевно так не роблять... Я так зрозуміла, що найчастіше таки азотом припікають. І от ні щоб запропонувати піти в приватну (чи де там можна лазером то зробити) і нехай заплатити, однак зробити краще для свого здоров'я. Ні! ті лікарі будуть дерти з тебе гроші і робити так як можуть!
    Чи комусь лікар пояснив можливі наслідки саме цього лікування? як може вплинути на пологи і тд?
    Чи комусь розказали про альтернативні варіанти лікування окрім кріо?
    Сумніваюся!

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

мені) але ми з г вибрали совковагін. зажила все добре. за відкриття потім відзвітуюся))

Статус теми:
Закрита.