Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mammy

Mammy Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

Ой(( В мене довший час "з настанням другої вагітності" теж таке було... Я теж дуууже хочу, але вже заспокоїлась і навіть про це не думаю...

2. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

В мене це з самого початку. Живемо на зйомній маленькій квартирці. Для двох місця вистачає... але от вже де покласти дитяче ліжко в спальні, я не знаю. Уже пересували меблі, деякі прийшлось міняти на менші (стіл, комод) Але, надіюсь, якось помістимось :) Бо знімати щось краще поки що можливості нема (на одну зарплату тут дуже важко) :sad:
    Я вчора ввечері мала халепу з болем в животі. Боліло дуже сильно в правому боці, біля тазової кістки, не могла доторкнутись. Коли рухалась - боліло, коли лежала в певній позі, то не боліло. Вот не знаю що це було. Це вже не перший раз, лікар на то не звертає уваги, вже говорила. І зараз, як ходжу, то трохи відчуваю в тому місці легенький біль. Чи може то бути кишечник?

3. Brenda

Brenda Member

А там не апендецит часом?
    Це також спокійно може бути кишечник, в мене є такі болі, але зліва знизу десь посередині між пупцем і тазовою кісткою...
    А, може, Ви спали в якійсь незручній позі і Вас болить там час від часу? А спортом ніяким займатись не можна? Бо, може, якщо то болить якийсь м*яз, то його можна трохи порозминати тим самим фітболом...

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчатка, може в когось таке було, все забуваю запитати, що по УЗД виглядає, ніби дитинка на тиждень старша. Ну, тобто я робила УЗД в 10 тижнів, а УЗД показало, що 11. Я якось на то уваги не звернула, але от в п"ятницю лікарка з ЖК мені на це наголосила.
    В мене з першою вагітністю ставили ЗВУР, тобто розвиток дитини відставав на 2-3 тижні і я довго лежала в патології, але це нічого не міняло. Перед пологами УЗД показало масу плоду 2,600, а Святослав народився тої ж ночі з вагою 3,400,тому я в такі речі не дуже вірю. Але коли розвиток іде тиждень в перед, то що?

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

То нічо, то добре:) Може просто була рання овуляція, напр. на 7-8 д.ц. Чи це виключається?

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ви знаєте, в мене теж щось схоже було при першій вагітності, отак просто хапало і не відпускало деякий час. Таке було з якогось там боку в животі і в низу в нозі. Лікарка казала, що це якби, як колись бабця казала корчі лапають і таке в вагітних буває.
    Та і кишечник то також може бути, думаю не варто хвилюватися, якщо з рештою і з вами і з дитинкою все гаразд.

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

Та я поняття не маю. Того місяця я якраз абсолютно за нічим не слідкувала, не визначала, бо не планувала вагітності аж ніяк. Але то був якраз момент сильних нервів, тому все може бути, що О пройшла не так як завжди, хоч особисто я тоді не відчувала її ніяк, ні за слизом, ні за іншими показниками і вирішила в кінці місяця, що затримка через те, що то був аноуволяторний цикл.))))

7. Iablinska

Вчора читала про апендицит і його ознаки, то в мене не такі симптоми. Спортом ніби можна займатись, але дуже обережно. В принципі, мені нічого не забороняли, все дозволено, але я повинна постійно бути "на чеку" і прислухатись до себе. Але найчастіше біль з"являється якраз після фізичного навантаження - вчора зробила прання, закупи на тиждень і трохи покрутилась на кухні, і от після цього всього мене і хапнуло. Або було таке після того, як я спробувала йти так само швидко, як чоловік, а не плентатись помало ззаду. Я якось і не подумала, що то може бути м"яз, а то, можливо, і воно.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, ви даєте, то скільки ж ви тягнули? Я такі речі довіряю чоловікові, або як приходиться іти самій на базар, чи в магазин беру по мінімуму. Краще напевно лишній раз перейтися. Бережіть себе трохи.)

9. Iablinska

Ні, я не тягала того всього, я з чоловіком закупи робила.... але поки облазили цілий магазин, то замучена була добряче. Я себе бережу, важкого не ношу, на то в хаті є груба чоловіча сила :)

10. Mammy

Mammy Well-Known Member

А ми вчора з чоловіком їздили домовлятись з лікарем :) Домовились, а от наше маленьке чудо умудрилось перевернутись... горизонтально! Лежала ніжками вниз. а тепер поперек! І що робити? Просто чекати? А буває таке, що дітки так і залишаються?

11. Brenda

Brenda Member

Дівчатка, а хто завтра буде пити шампанське і скільки можна його під час вагітності?

12. WildWind

WildWind Member

В мене було, спершу на тиждень-два старший виглядав, потім на другому УЗД сказали що щось там замало, тобто менший, потім дату поступово все ближче підсували, бо знову випереджав у розвитку, особливо голівка. Але народився в кінці 41 тижня (на 1 день пізніше першої дати ПДП по УЗД). Причому з вагою, яку за місяць до пологів на УЗД поставили, тобто виходить що він за місяць нічого не набрав. Я важилась протягом місяця, і моя вага не мінялась, тому цілком імовірно мабуть... Правда голівку мав велику. Мав довгезні нігті та вже добре довге волоссячко.

13. Iablinska

Теж цікавить це питання. Спочатку не планувала пити, а потім подумала, що, мабуть, захочу. Але чи не нашкодить то нам...

14. Gavil

Gavil Member

думаю символічно один келих можна випити. Взагалі планую сухе вино, я його попиваю по-трішечки. Бокал на вечір розтягую, коли буваю десь на забавах. Так і завтра. Думаю головне, щоб те шампанське чи вино було якісним, а не порошковим!!!

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я знаю ніби є якісь вправи, але мій малий тоже десь за місяць до пологів таке був учудив. Так смішно трохи, з ліва намацувала маленьку голівоньку, а в правий бік ногами товк. Але до пологів він файненько став собі головою в низ, так що не хвилюйтеся.))

---------- Додано в 01:07 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

А я така порЄдна) під час першої вагітності за спирте забула взагалі, а тепер хочу пива страшенно. Нині в чоловіка трошки вкрала. Ооо, яка то благодать.)))
    Завтра шампанського пити не буду, бо просто його не люблю, а от пивка для ривка хильнула б якихось 50-100 грам.
    Насваріть мене.:)

16. Iablinska

От і я так... одного разу в гостях запропонували вина, то я погодилась. Випила рівно ковток, більше не полізло... то щось в мене як психологічний бар"єр якийсь - ніззя і усьо. А завтра, при святі, може вип"ю трошки шампанського, бо його я люблю більше ніж вино :)

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

Ще хочу похвалитись тим, що купила сьогодні diaper bag Довольна як слон, бо сумка дуже подобається, а ще і купила зі знижкою 50%. Чоловік сказав, що підгузники, серветки, креми, запасний одяг та ін. можна кинути в візок, або в свою звичайну сумку, але я так хотіла саме спеціальну торбу, і саме цю, що йому прийшлось заплатити за неї :)

17. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Я буду пити шампанське "Івасик-Телесик", побачила в магазині і не могла втриматися щоб не купити, по складу - ніби нормальне, без консервінтів, а так на спиртне - щось не сильно тягне. Спина мене болить, ой так болить, що готую святковий стіл і кожних 15 хвилин йду трохи прилягати, хочеться полежати на спині, але малюк штовхає, мабуть йому не комфортно.

18. Mammy

Mammy Well-Known Member

Сказала лікар в ПБ, що вправи є для перевертання з попки на голівку, а так... просто чекати :)
    Подивилась я на свою кімнатку, і зрозуміла, що цілий тжд. її чистила, прибирала... Цікаво, то просто перед НР, чи гніздування починається?:girl_crazy:

19. daisygirl

daisygirl Member

От і в мене несамовито болить, ні лежати, ні сидіти вже не можу. :girl_in_dreams:
    Не люблю ті всі свята через вічні приготування їжі. :girl_sad:

20. Iablinska

В мене приготування святкових столів закінчилось зразу після того, як я побачила полосатий тест. Минулого тижня вирішили покликати родичів на вечерю, нічого особливого не робила, чоловік допомагав, але вимучена була дуже. Так само як Vinnikomachka щокількахвилин прилягала, тільки все одно і спина боліла, і ноги. Після цього експерименту я чоловіку сказала, що якщо він хоче гостей кликати, то він і сам буде все готувати, а я помагатиму, якщо зможу :)

Статус теми:
Закрита.