Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

Думаю, вам у той час буде не до переодягань:girl_smile: Тому краще одразу одягнутись і мати спокій.

2. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Дякую :) До сліз доходить дуже-дуже рідко... от вчора вже виплакалась :) А на сайт заходити - то я заходжу... але у нас різниця в часі, тому поки я тут хандрю, всі дівки мирно похрапують :girl_crazy:

3. MaryF

MaryF Well-Known Member

Я як з тим розміром до пупця з схватками ходити? рукою тримати чи завязується...Мені також без проблем виклали, я навіть, над тим не задумувалася...Я в принципі не довго лежала в післяродовій десь пів години, а тоді в тій сорочці пішла в палату....мені не комфортно б було в тій розлітайці...

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

в мене безсоння + горло дере + соплі ....Ще й живіт час від часу твердне...

5. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Маю запитання, кругом пишуть що дитячі речі треба прати милом, а можна порошком? якщо можна - то яким? бо хочу пеленки перепрати, але не знаю як правильно :girl_blush2::girl_blush2:

6. Тетянка

я пеленки прала "Тео бебе", та й більшість лашок теж ним, милом перепрала тільки ті манюні, що планую в пологовий й ще кілька, що до першого місяця.. Й то прала милом - бо мала час і надхнення :).

7. Vinnikomachka

а де його можна придбати???, бо кругом "вухатий нянь"...

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

завязується

9. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

я користуюсь Ушастим нянем, мені подобається, бо запаху практично нема. Але я завжди включаю додаткове полоскання.

10. Holly

Holly Moderator

Я з понеділка лежу в ПБ((( Як тут нудно, словами не передати. Хоча може воно і накраще. У вівторок випросилась до вечора додому, то назад ледве доїхала. Годину видзвонювала таксі, кругом зайнято. В результаті пішла на зупинку, і ловила вже на вулиці. Каже лікарка, що голівка дуже низько, але ще не зафіксована. Одним словом чекаємо

11. Vika

Vika Well-Known Member

мене передягли в одноразову (вона така як бахіли) вже як волокли в родову. а в передродову в нас видають лікарняні сорочки, звичайні, трохи запрні. і потім теж їх вдівають коли вже в палату ведуть, а ту голубу викидають.
    я мала свою, новеньку. але дали зовсім не погану лікарняну, тай я своєї пошкодувала, правильно зробила бо в ночі трохи її залило, щоранку видавали чисті. свою вділа вже на 3 день.

12. Тетянка

не знаю, як у Вінниці - але у нас є на гуртівні "Євротек", "Арсенах"...

13. Vinnikomachka

дякую за інформацію, подивлюся вже по маркетах які є в нас тут, може й знайду, як не найду то буду прави вухатим з двійним полосканням.

14. invisible

invisible Well-Known Member

Я планую Амвеївський дитячий порошок купити. Ну а речі на перші дні дитячим милом поперу.

15. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

читайте "посиденьки",щоб не було нудно!!! :)
    хочу запитати: а ви вправи робили, щоб дитина повернулась вниз головою? Якщо так, то з якого терміну починали?

16. Holly

Holly Moderator

стояла в колінно-ліктьовій позі, як тільки взнала, що малюк сидить дупцею.

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Стала я сьогодні на облік. Таки не вийшло потягнути ше трохи, так як планувала собі, бо треба довідка до вівторка. Відповідно мусіла йти.
    Лікар приємна, все розказала, пояснила. Дала скерування на аналізи, тішить то, шо їх всі можна поздавати практично в одному місці і за один раз, що і планую зробити в понеділок.
    За аналізи на вади тільки спитала чи буду здавати, не нав`язувала.

Не подобається мені та форма інформованої згоди.
    Чи всі підписували її?
    З неї випливає, що я сама відповідальна за всі наслідки, але зобов`язана робити все, що скаже лікар. Знімають з себе будь-яку відповідальність, блін...

18. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

я підписала, бо і так то нічого принципово не міняє. Реально вся відповідадьність на пацієнтові (ви чули, щоб хтось колись доказав факт лікарської помилки і лікар був реально покараний? Навіть у справах, які набули розголосу в пресі... Сумно, але факт...) а змусити вас до будь-яких маніпуляцій не мають права (але ви про це своє право маєте самі пам'ятати і відстоювати в разі потреби).

19. Brenda

Brenda Member

Наслухалась від мами, щоб я " не сміла до народження дитини щось купляти для неї"... ну і як після такого я маю себе вести? Як я в пологовий поїду без жодної речі для дитини? Як вона собі то уявляє?:girl_impossible:

20. glasses

glasses Member

Я сьогодні на проспекті зайшла в Сімейну Аптеку, то там був родовий набір, але купувати не стала, бо коштував він 45 грн, тільки для жінки, завтра спробую добратися до аптеки на Куліша.
    Як сьогодні ваші мацьопи, бо в мене малий дуже сильно копається, за моїми прогнозами щось таки буде з погодою, або зміниться або похолодає.

Статус теми:
Закрита.