Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

Я купляла в карапузі на шуварі, або ще один карапуз є по вул. В.Великого. І багато де такі ножнички продають я і в аптекаж бачила. І в нас на форумі бачила, що продають Арсен, Сільпо, Ашан.

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Особисто я нічого страшного в мазках не бачу і ніколи не чула, що при взятті мазка відкрили матку і почались пологи. При загрозі мені теж дивились матку і лазили перевіряли і з першою вагітністю і з другою, а про шкоду я навіть не думала бо знала що це сттріляйся але треба!Просто особисто для мене це просто феееее я б краще ще раз родила ніж далася б на огляд гінеколога чи стоматолога, я з ними не дружу))))

2. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Ви просто собі легенько самі берете, медсестра чи лікар скаже як правильно зробити...., ну, але, якщо не хочете, то просто можете написати відмову, і ніхто напрягати не буде, тим більше, що вже два рази здавали

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

Та прям вони вам про це скажуть... я все розумію, коли треба, коли є на то покази, а просто для галочки, то соррі, я б не ризикувала...
    Мені лікар говорила, що любе втручання до пологів може спровокувати і передчасні, і викидень,тим більше, якщо попередня вагітність була невдала, і ніхто ніякої гарантії не дасть...
    Я взагалі від всіх оглядів відмовлялася.

3. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

4. glasses

glasses Member

Ви можете сказати, щоб не брав на крісло. Цей мазок не береться за допомогою дзеркала, а так просто палочка, зовсім ніякого дискомфорту. Мені брала медсестра на кушеці, абсолютно нічого поганого немає в тому. Його призначають до відкриття декрету. І ще дуже важливо, щоб ближче до родів, усе було чистеньке, щоб не інфікувати лялю. Не даремно кажуть, що молочниця то фігня під час вагітності, а вже перед пологами тре вилікувати.
    Мені Миколай мандаринки приніс. тільки пішов він не в той магазин який я сказала і приніс мені дуже дорогі мангдарини і ще звинуватив, що я казала саме в той магазин йти. ну що за фігня сьогодні.

5. ZaKohana

ZaKohana New Member

Маю дилему. Матусі з досвідом, підкажіть.
    Вже визначилася, що для малятка буду купувати кріселко-шезлонг.
    Враховуючи розміри нашої кімнати, так виходить, що ліжечко буде стояти впритул до нашого ліжка/дивану зі сторони боковини. Підхід буде тільки з маленького боку (так «по неправильному»), бо усі інші сторони зайняті. Перші місяці, я так розумію, буде важко по 20-30 раз на день бігати навколо дивану і ліжечка, щоб покласти/взяти дитинку. Простіше буде спати разом.
    Але надибала в Інтернеті крісло-шезлонг-ліжечко Tiny Love.

Дорого... Але шезлонг я й так буду купувати (він у два рази дешевший нехай). Ось думаю, чи реально буде перші місяці класти малятко спати в нього? Чи знімати рожеві окуляри і не вигадувати собі додаткових витрат? :girl_cool:

6. Iablinska

Аналогічно, чула постійно сильніші копняки в районі пупка, а в неділю думала, що мені живіт лусне... так вже крутився, що перекрутився. Тепер в основному товчеться внизу... я так розумію, то ніжки внизу тепер. І ще він дуже неспокійним стає, коли я за кермом, постійно копошиться. Спочатку думала, що ременем безпеки тисну його, але стараюсь пристібатись так, щоб не турбувати пузожителя... та і коли їду на пасажирському сидінні, то він собі спокійно сидить.

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Я сьогодні гепнулась :-(... На бедро і бік ноги. моне ще довго від того трусило. По відчуттях нічого не болить але є якийсь легкий дискомфорт. От тепер і думаю чи гнати завтра на узд? Чим таке падіння може грозити (щось краєм вуха чула про відшарування плаценти)?

8. Mammy

Mammy Well-Known Member

В мене теж разок таке було під час першої вагітності, але наслідків, дякувати Богу, не було... Дискомфорту теж - тому я нічого й не робила...

9. Iablinska

я би гнала до лікаря, чи хоча би подзвонила і порадилась... для самозаспокоєння...

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

при відшаруванні плаценти є кровотеча, так що не переживайте!

А теж впала позавчора, так за малою з гори бігла, бо вона вирішила не на дупі з"їхати, а на колінах:girl_crazy: одним словом я на дупі з"їхала, але Слава Богу все добре! Зате сьогодні ходила на нову пошту, а в нас на іскрі такий лід:girl_mad: що в мене до тепер живіт твердий від напруження.

А я в п"ятницю йду до лікарки і в декрет (в мене виходить йти в декрет 20.12 - по місячних, 30.12 - по другому узд, або 5.01 - по першому узд :) На роботі всі попадають, як я лікарняний принесу...гггг

11. Mammy

Mammy Well-Known Member

В мене на кожному УЗД зміщення ПДП і терміну вагітності:girl_nea: Я вже по суті не знаю, який з них правильний...:girl_impossible:

12. kljysochka

kljysochka New Member

я не пойняв, а в чім проблема? чого вас страшить спання разом? у вас взагалі ідеальний варіант, ніби разом, але і окремо, бо ліжечко впритул, то маля буде там спати. а вдень, то використаєте і ваше ліжко, і на руках, і шезлонг звичайний.. не заморочуйтесь тими новинками. то того не варте.

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ооо, це мені нагадує мого мужа ))).Я його теж раз так за мандаринками посилала.

В мене з Сашком був шезлонг - нам похичили, мені він зовсім не пригодився, бо малий там щось не дуже сидів. Були в гостях в знайомої, в них є отаке чудо
    то я таке теж хочу - качелька автоматично укачує дитину + є дуга з цяцьками-пищалками, грає музика...В нас був мобіль від чіко - то Сашка десь до 3 міс. міг забавитись на 15-20 хвилин - я наводила мобіль - грала музика, бджілки крутились . малий дивився...А тут по ходу ще й качають тебе. То я таке буду брати, окремо вже мобіль не куплятиму.

В мене манюнчик таак рутиться - причому копнячки в дивному місці - посередині ігорі, між грудною кліткою...Аж боляче й дискомфортно. А ще часто твердіє живіт....Ниючий тупий біль присутній весь час..
    Сьогодні нарешті знайла одноразові набори для себе й чоловіка, ще дещо допакувала..Залишились самі дрібнички і я вже буду спокійна. А, ще тре нарешті визначитись з лікаркою - хочу або до Левицької на Мечнікова, або до Лехновської на Батальну..Вагаюсь, але тре вже вибрати когось. Були ще в списку в мене й мужчини - Прокопів та Федина, але після довгих роздумів я їх "поставила" в резерв, все-таки жінка жінку краще мала б зрозуміти..

14. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Заспокойтесь, розслабтесь, випийте чаю, включіть гарний позитивний фільм інасолоджуйтесь і не нкручуйте себе! Якби щось було ви б вже відчули. Знаю з свого прикладу. Розказувати і страшити не буду, але дякувати Богові маю другу дитинку.

---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Має але дуууууже часто не розуміє, а навпаки ще масла в вогонь підливає.

15. Malyatko

Malyatko New Member

Дівоньки ви що... облік на якому я стою за 5 тижнів коштує 235 грн., якщо рахувати, я стала на облік в 23 тижні ,то до 38 мені обійдеться в суму 705 грн (235 * 3 рази по 5 тижнів). Ніякого благодійного внеску, ні перед декретом нічого лишнього, аналізи безкоштовні, без черг практично в один день в 1-2 кабінетах.УЗД де бажаю за потрібне, там не роблю, бо УЗДстка "німувата".Скрінінгів не робила ніяких. Обхід лікарів за 1,5 год. (4 спеціаліста чи 5, шось забула, без хірурга, ендокринолога). Перед "походом" до лікаря аналіз сечі. Одним словом за весь час була в неї чи 4 чи 5 разів, до мого 37 тижня. Якщо довго нема, дзвонить, питає ...

16. Brenda

Brenda Member

Malyatko, ну Ви прийшли на 23 тижні, тому й не здавали тих скринінгів і за облік заплатили значно менше. Якби здавали скринінги і стали б на облік в 12 тижнів і ще й врахуйте узд, то буде десь в районі 2 тис:) у Вас друга дитинка, ви вже не такі перелякані, як ми "першачки", а нам важливо в 12 тижнів стати на облік, особливо, якщо вже був невдалий досвід чи проблемна вагітність. Я б з другою дитинкою вже теж вела себе зовсім по-іншому:)

17. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

а що це за набори? З чого складаються? То на пологи безпосередньо?
    от і в мене дилема з лікарем... Коли вперше народжувала, то ні про кого нічого не знала і мала один орієнтир - Ковальчук з Батальної. Тепер чула багато гарних відгуків про кількох (розглядаю тільки Батальну, бо живу поруч) лікарів і не можу остаточно визначитись (в тому списку : Прокопів, Литвинчук, Середа, Ковальчук, Годиш, Лехновська). До Лехновської особлива увага, бо дізналась, що саме в неї народжувала лікар-гінеколог, якій я дуже довіряю (та й ще кілька лікарок з цього пологового в неї народжували). Це для мене вагомий показник. От і мучусь в роздумах.......

Останнє редагування: 19 Грудень 2012
  18. glasses

glasses Member

В мене було якщо пам"ятаєш. Ну,але я тоді доволі добре гепнулась. То гнала на УЗД. Потім читала в книжці, що то ніц страшного,мамочки, які носять хлопців часто гепаються і що води захищають. Щодо відшарування, Прокопчук мені тоді сказала, що дякувати Богу все добре, але я могла наробити собі великої шкоди, бо низьке прікріплення плаценти. Брали з мене обіцянку, що я буду обережна.

---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

А в кого, якщо не секрет?Я маю досить негативний досвід з цим закладом, а точніше з одної Г, принципово не хотіла туда йти. Я взагалі то йшла, до лікарки, яку знала, я маю на увазі на облік.

19. Latte

Latte New Member

Одна коліжанка народжувала в Лехновської - задоволена, інші дві народжували в Середи (при чому в одної з них КР) - теж дуже задоволені! Жінки співробітників народжували в Литвинчук- кажуть що дійсно профі своєї справи, строга, не сюськається, але якщо Ви подзвоните їй вночі і скажете що у Вас перейми, то не факт що вона зразу вночі приїде....

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:23 ----------

Я вчора теж купила набір на пологи. Можу зараз глянути і переписати що туди входить. Отже, для жінки:сорочка для породілі, шапочка, бахіли високі на зав"язках, покриття операційне -3 шт.різних розмірів, пеленка однораз., клейонка медична. Для чоловіка: халат, шапочка, маска, бахіли.

---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ----------

ооо,мій випадок, теж між ними обирала, довго і прискіпливо вичитувала, розпитувала в знайомих.... Скоро подивимось чи не помилилась з вибором:girl_smile:

20. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

ну от, з однієї сторони добре, що є з кого вибирати і я б взагалі ні з ким попередньо не домовлялась, якби була впевнена, що все почнеться в будній день в робочий час (і так всі на роботі - вибирай кого хочеш!), але якщо попаду в пологовий вночі чи у вихідний/святковий (а зима щедра на свята :) ), то не відомо, хто на чергуванні буде... Тому треба "підстрахуватись"...

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ----------

а коли то ваше СКОРО? (лінієчки у вас нема, важко зорієнтуватись...)

Статус теми:
Закрита.