Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

Ні, білі, або безколірні. З коричневими я б вже швидку викликала, бо я панікьор ше той.))
    Власне по обіді трошки підниває в поясниці в області копчика. Але я сама собі то наробила. Треба менше було собою товкти і хвилюватись. Все отой дурнуватий наш плин життя. І тепер на маєш!

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Знаю що таке може бути, бо колись при першій вагітності багато його напила, але на разі купила тільки 10 таблеток. А далі побачим, може УЗД вже щось конкретніше покаже.

2. MaryF

MaryF Well-Known Member

В мене коли підниває, то я стараюся заспокоїтися і полежати, то допомагає. Я, коли була вагітна старшим, то постійно мене чимось лякали і поїли таблетками, як результат дуже важкі роди. З молодшим я вирішила, шо лікарі і поліклініка негативно впливають на мене та мій стан і я прислуховувалася до себе.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я так вирішила і якби в мене під боком був добрий дохтор, до якого я б могла звернутись по допомогу в разі чогось, то ні в якому випадку не гнала б на той облік.
    а то в мене так, там трохи підниває, коли ходжу в туалет за перепрошенням пече, інколи і так пече в районі сечового і т.д. Роз"їжджати по місту маршрутками по лікарях думаю не дуже треба. А так поіклініка під боком, тому і пішла здаватися в 10 тижнів, шоб провірили мене.)

4. invisible

invisible Well-Known Member

Я не давала себе на кріслі дивитися. Принесла в ЖК попередні мазки та й все. За виділення - дивно що вона так каже, при вагітності збільшення виділень вважається абсолютною нормою. А щодо тонусу і корисності Магне В6, то така суперечлива тема. Навіть десь тут є окрема темка присвячена питанню чи варто "лікувати тонус". Я би так не довіряла думці лікарки з поліклініки... Дійсно, УЗД більше покаже що до чого.
    Аналіз сечі в іншій поліклініці - то певно на бакпосів, я теж їздила. Добре що він тільки раз здається, потім вже звичайні аналізи :)

Та ну, відколи незначний тонус вважається загрозою?

---------- Додано в 17:33 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Цистит мабуть?

5. Brenda

Brenda Member

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

скоріше, уретрит. Мій вірний супутник у другу половину вагітності... тепло вдягайтесь, ходіть вдома в шкарпетках і в тапочках, менше користуйтесь туал. папером . А якщо не мине, то до уролога по якесь травяне лікування.

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Після дуфастону, починаючи з 15 тижня і до 37 пила магне В6, доцьку народила за 4 год, так що знову ж таки, все індивідуально, і треба дивитися чи реально є покази пити, а просто так відміняти я б не стала.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та так. Тай належала я з 20 хв максимум і все.
    А від Магне В6 важкість в поясниці зникла.
    Думаю то нічого страшного як по 2-і таблетки на день я поп"ю до ранку середи, а там вже з УЗД щось більш докладніше покаже.

9. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

В плані відношення до ліків мені дуже подобаються американські лікарі. Дали мені писульку з переліком симптомів, на які я повинна реагувати терміновим дзвінком лікарю, або візитом в лікарню. А якщо турбує щось інше - випий склянку води і приляж, і все пройде. Бо більшість неприємностей спричиняє брак води в організмі і втома.
    До речі, в мене в писульці з симптомами, які не можна ігнорувати вказано "біль і печіння при сечовипусканні". Я би радила звернутися до лікаря, бо будь-яка інфекція на ранньому терміні то не є гуд.

10. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Мені-то лікар його після моїх "виділень з легким коричневим відтінком" призначила тричі на день на 2 тижні, я тиждень чесно пропила, навіть більше, а потім таблетки кінчились, та і я якось замоталась - коротше, забула за них. На прийомі через 2 тижні вона сказала, що якщо я не п*ю і живіт не болить - то і не треба пити, але якщо буде тягнути чи боліти - знову почати приймати. Не боліло.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

з виділеннями тут може бути двояка ситуація: під час вагітності їх справді стає значно більше. Але якщо є піднивання живота чи тянучі болі у поясниці+ посилена кількість виділень- це може бути і загорозою. Тому в цьому випадку одна універсальна порада- зробити собі кілька днів спокійного відпочинку
    нічого страшного не буде. Як на мене, Магне відноситься до тих препаратів, з яких ні шкоди ні користі. От так- "чисто для заспокоєння". ( у мене загороза була до 28 тижня. І з 15 до 28 тижня я була на Магне. )
    на перебіг пологів впливають стільки чинників, що Магне там на...надцятому місці. Не скріплює він. І тим більше аж ніяк не впливає на важкість пологів. Вплив на початок пологів мають магнезія і гінепрал, які вводяться внутрішньовенно і то на останніх тижнях вагітності ( а вводять їх з метою запобігти передчасним пологам, у кого виникла реальна загроза). Тоді можливе "розслаблення мускулатури матки". І то далеко не у всіх. У мене коліжанка за обома вагітностями лежала на збереженні майже безвилазно з 12 тижнів. І на сильних "скріплюючих" препаратах ( бо перша вагітність перед тим закінчилася передчасно в 30 тижнів і трагічно). Але у неї пологи все-рівно розпочиналися трішки передчасно і проходили стрімко ( останні взагалі за 30 хвилин)

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

у мене не болів ніколи. І тим не менше- раптово починалися коричневі виділення і на УЗД було видно явний тонус. Або максимум, що відчувала у першому та другому триместрі- відчуття "камінчика" внизу живота ( тобто тонус був, але больових відчуттів- ніяких). Ну і стабільно- при всіх візитах до лікаря вона нащупувала "твердий" живіт . І так- до 28 тижнів. а в 28- як "рукою зняло"- і на УЗД чудові результати, і в ЖК вже ніяких затвердінь не прощупували ....

12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Мені лікарка сказала пити Магне тоді коли ниє або болить. Випити і полежати. Перестає нити-переставати пити. По потребі.

13. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Мені знову призначили Магне Б6 (Твердне живіт так ніби то тренувальні, тобто не постійно). І Но-Шпу. Але в моеї Г такі дози дивні: но-шпа 2 р/день по 1 т, а Магне 2 р/день по 2 т. Але то все 3 дні і все.
    Якщ чесно, я би краще не пила, але так як мене хапало з періодичністю щогодини і з 12 дня до вечора а потім і частіше, то слухаюсь...
    То нормально. Тече як має бути... Особливо під час ходьби чи взагалі руханки досить інтенсивної. І всюди пишуть, що може текти і ніц з тим не поробиш (тільки гігієнічні процедури)

14. Brenda

Brenda Member

Дівчатка, а як ваша малеча реагує на ті морози?
    Короче, я вам розказувала, що в мене дитинка дуууже активна, але от коли почались морози, вона шось затихла... раніше я її чула практично постійно, а зараз тільки коли ввечері лягаю на спину (спеціально це роблю, щоб послухати, чи рухається моє чадо), то чую легенькі рухи і, може, 3-4 копнячка легенькі, і все... я вже почала хвилюватись, як у вас з рухами на терміні 25-26 тижнів? Варто мені дзвонити до лікаря, чи заспокоїтись? А ще - на якому рівні ви чуєте копнячки? Я чула в районі пупка, а останні дні чую низько біля лона і біля мочового... чоловік казав, що десь днів 5 тому назад вночі він тримав руку на животику і чув, як дитина різко перевернулась ( я теж тоді була розбудилась, не розумівши, що відбувається), то, може, вона якось так зараз знаходиться, що рухи стали такі слабенькі чи що?
    Поділіться будь ласка...

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

в мене теж було затишшя на такому терміні. а зараз так нічого, розгулялося мале) не переймайтеся) воно ж може копатися так, що ви і не відчуваєте. наприклад, я дуже часто бачу по животі, як воно там "плаває", а відчуття дуже слабесенькі, навіть би не подумала, що то дитина)

16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Я тому майже постіно тримаюсь за живіт, погладжую його. Люблю відчувати як маля там тихенько вовтузиться ;-)

17. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

А ми не вміємо тихенько вовтузитись, якщо вже крутимося, то в мами чуть живіт не лусне, щойно поїли сочник з чайком і "гоца-драла", так вже крутилася як сама хотіла, ще пів годинки і підемо на вулицю дихати свіжим повітрям, бо на роботі щось жарковато)))

18. Brenda

Brenda Member

О Боже, Ви ще працюєте???
    Не зловживайте тим, втікайте в декрет, бо потім навіть не буде часу насолодитись Вашим станом...;)

19. ZaKohana

ZaKohana New Member

Так, і я ще така сама "чудна". Правда маю специфіку - моя робота дозволяє мені працювати віддалено, навідуючись один-два рази в тиждень до офісу. З народженням малятка планую далі поєднувати усе. Як? Ще не знаю :girl_crazy:
    Насолоджуюся своїм станом кожного дня - навіть коли йду по вулиці, вибираючи невитоптаний шлях. :girl_smile:

invisible, як здоров'ячко?

20. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

і я, і я насолоджуюсь, але така прикрість, що лікарняного не виплачують, а я на ці гроші дуже розраховувала, то не можу не скористатись таким варіянтом, щоб заробити трохи грошенят, на роботі слава Богу не пресують, відносяться з розумінням до мого стану, якби так було колись))) ще до вагітності, але вже як є, ще капельку попрацюю і в січні буду балдіти

Статус теми:
Закрита.