Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

О, ну тоді значить там побачимося :) Я ще своєму не говорила, він зі мною і так багато вже де ходив, то не знаю, чи захоче :) Ще казала мені та дівчина по телефону, що якщо йти з чоловіком, його теж потрібно зареєструвати.

2. Mammy

Mammy Well-Known Member

Мені сказали вже вправи робити, але якось то для мене складно)) На УЗД показало, що малеча ще лежить ніжками вниз, але мені здається, що поперек... З правого боку, періодично попід ребром вилазить велика "кулька", як на мене, то це голівка :) І взагалі, таке враження, що вона там"потягушечки" робить чи якусь "зірочку")))) Ні сісти, ні встати))) Але так класно... Не можу вже дочекатись, сьогодні снились мені пологи, а вчора - чоловіку... Але й страшно... (

3. Brenda

Brenda Member

А ми з чоловіком тиждень тому назад побачили стопу-) Така малесенька, взагалі, вона так сильно билась і чоловік почав приставляти палець до того місця, де вона б*ється і тут в один момент вона вип*ячила ножку прямо до пальця мого чоловіка - таке чудо:)

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

А як ти впізнала, що то гикавка? Як воно звучить?

4. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

а здригається так раз попри раз, ніколи не чули??? у мене внизу, частенько таке буває. спочатку товчеться-товчеться, а потім гайда гикати, зараз пишу і відчуваюю що скоро буде гикати, бо я втоптала яблуко, то стільки щастя в животику, балдьож.

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

класно Вам дівчата, що маєте у Львові стільки можливостей кудись сходити просвітитись, в нас тут "а нема". Правда, похвалюся, на завтра мій чоловік піде на семінар який проводить у ЖК лікар-мужчина, двіччі батько, там кажуть до нього купа майбутніх батьків ходить. Я свого не заставляю, сам виявив бажання, читати не любить - то нехай йде послухає)))

5. Brenda

Brenda Member

то гикавка? =))) в мене таке після яблука і мандарини=) Я думала то просто мала товчеться так... прикольно-))

6. Vinnikomachka

))) моя товчеться то по другому, то ножками під ребра, то голівкою по мочовому як бумцне, що можна відразу.... а ще якусь зірочку робить, бо аж живіт деколи чуть не лусне, розважається як може.

7. mamba

mamba Member

В нас улюблена зона ударів навколо пупка))) деколи переживаю щоб не розв'язався:girl_smile:

8. Fermina

Fermina New Member

може комусь треба післяпологові труси-сіточка і 5 післяпологових прокладок maternity pad? пишіть пп, віддам безоплатно

9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

У мене такого немає :girl_sad: Знаю що дітки гикають, але не відчувала ще такого...

Тепер мені то вже не так здається... Тепер, схоже, в мене низ живота твердне періодично :girl_cray: Може я собі щось надумую? Але досить неприємні відчуття, але не те що би болючі. А прийду в ЖК, то вона того точно не намацає бо ж не постійно то....

10. Acura

Acura Active Member

в мене на протязі дня дуже часто гикає. навіть на мою думку вже занадто (не меньше 5 раз на день). може це вже нездорово?
    п.с. також планую сходити на свято вагітності. має бути там цікаво...

11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Одна лікар мені казала, що дитинка часто гикає коли мама багато їсть солодкого. А моя з ЖК взагалі сказала, що я придумую і такого не буває, щоб дитина гикала. Затуркана якась.

12. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я їла дуже багато солодкого і доця гикала дуже сильно. Збіг чи дійсно так?

13. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

і мене таке є останні 2-3 тижні. Неприємне відчуття... Мене то почало турбувати і я запитала про це лікарку. Вона відповіла, що приблизно в цей час матка починає готуватись до пологів (і ніби отак тренується) і якщо таких стискань живота не більше 10 за добу, то це нормально.

14. Plenilunio

Дякую, що трохи заспокоїли! А то я вже думала завтра бігти в ЖК а в мене обовязковий прийом на пятницю назначений (не хочеться зайвий раз в поліклініку пертись). Тож вже в пятницю сама ще раз запитаю :girl_wink:

15. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Про періодичні безболісні перейми мені казали, що то є нормально якщо нема чіткого інтервалу між ними. І це часто стається через те, що організм обезводнений. Мені казали попити води і прилягти, тоді все пройде. Але якщо перейми мають чіткий інтервал, (навіть якщо не болить, а просто твердне )а вода і відпочинок не допомагають, то дзвонити до лікаря - бо то може бути сигналом передчасних пологів.

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

Маю питання стосовно туфель на каблуках. На НР йдемо до ресторану, і я себе не уявляю без каблуків. Чи хтось має досвід перебування на шпильках на такому терміні декілька годин? Читала в Інтернеті на цю тему - кажуть, що це безпечно, лише дуже не зручно.

16. Charmel

Charmel Well-Known Member

У мене 25ий тиждень йде і весь цей термін я на підборах. Звичайно лікарі не радять, оскільки змінюється точка опори, навантаження на хребет та напружуються мязи ніг, тазу і поясничного відділу хребта, але на разі у мене живіт не великий тому дозволяла собі таке і було так комфортно. Вже зараз по мірі росту живота та зміни центру тяжіння потроху буду злазити з підборів.
    Тому похід у ресторан на якісь 3-4 години, з яких більшу половину ви будете все ж сидіти я гадаю, ролі жодноі не зіграє, просто вдягайте зручне взуття.

17. Vinnikomachka

Підтримую, я теж збираюся в суботу в ресторан і збираюся взути туфлі на каблуку, пару годин думаю ролі не зіграють.
    Вчора тільки похвалилася що моя мася лежить головкою до низу, сьогодні зранку вона перекрутилася і тепер голівка вверху, чи є надія що вона знову сама перекрутиться, чи потрібно робити вправи? Якщо вправи:то які???

18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А ми сьогодні з чоловіком були на УЗД в Прокопчук. У нас знову буде хлопчик!!!! Тішимось як діти маленькі. Я була впевненна, що буде знову хлопчик. Дякувати Богу все добре. Лише на щитовидці є якась зараза. Напрпвили мене на аналізи. Побачимо. Але сказала лікар, що це може бути через вагітність- гормональні зміни.

19. invisible

invisible Well-Known Member

Я спочатку довго плутала поштовхи з гикавкою, але коли почула справжню гикавку, то зрозуміла, що воно. Вона не така сильна, як копнячки, а відчувається як легеньке подригування - досить швидке і ритмічне (не думаю, що можна так швидко і ритмічно копатися :)). Десь переважно раз на день таке буває.

У мене теж таке є! Вперше відчула, коли верталися недавно з Польщі (напевно перевтомилася чи що). То десь так разів з 5 тверднув, а потім відпускав. Тепер буває іноді. Але безболісно зовсім. Думала, може мені здається, але давала в той момент чоловіку живіт мацати, підтвердив, що твердий як барабан. То я собі теж думаю, чи то тренувальні чи то тонус.

20. Plenilunio

Буду в пятницю в ЖК то перепитаю точно!. Правда не знаю чи Г зрозуміє що то, якщо при ній живіт не ствердне :dntknw:

Статус теми:
Закрита.