Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

а коли це Ви робили УЗД, повздовжне - це ж добре, передлежання яке?? голівкою до низу? бо в мене вже положення повздовжне і передлежання головне, чую кожний вечір, як там внизу гикає)))

а я все думаю за Вас, як Ваші справи? не думайте про погане, файний настрій мусить бути присутній круглосуточно, то так і плануєте в той пологовий, що на Коцюбинського? чи може на Вишеньку?

2. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Мені аналогічно говорили,що до 32 тижня можна за низьку плаценту навіть не хвилюватися.

Я, коли була на УЗД на 20 тижні і спиталася у Прокопчук стосовно низького ХГЧ у трійному аналізі, який робила на 17 тижні, то вона відповіла, що швидше за все плацента була ще дуже низько тоді, от тому воно і дало такий результат. Але лікарка з ЖК дуже довго з того сміялася і казала, що за 3 тижні не могла плацента сильно піднятися. Хоча останній якраз і не вірю, бо вона мені часто всілякі бздури розказує. Тому думаю, що якраз на 18-22 тижні відбувається активне підняття плаценти. У мене навіть по животику видно стало, що піднявся і малюка копнячки тепер відчуваю вище, ніж до 18 тижня.

3. siriuska

siriuska Member

Дівчата питанняаналізами ХГЧ і каже що там термін поставили на 13-14 тиждень, а в неї по підрахунках 17-18, цифр незнаю, але що це може значити, аналізи здавала в Сінево.

4. ZaKohana

ZaKohana New Member

Якраз наприкінці минулого тижня, після офіційного виходу в декрет.
    точно так само пише і у моїх результатах УЗД :girl_smile: Значить все гуд, так? Правда моє дитятко тільки по ребрах справа і товче. Навіть повишивати нормально не можу, бо лежати не зручно, а сидіти довго з вишивкою не можу. А у мене ж в планах дитяча метрика, а ще краще дві.

Vinnikomachka, не здивуюся, якщо ми й народимо у один день :connie:

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

краще ще раз перездати.

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А нащо вона здавала ХГЛ на 17 тижні? Мені здається що після 15-го рівень ХГ знижується, а може я щось плутаю....

7. tanchyk

В мене Максим ще два рази повертався і декілька разів запутувався пуповиною, а за 2 тижні до пологів ліг правильно і виліз з пуповини.

8. invisible

invisible Well-Known Member

Може то вона здавала бета-ХГЛ в комплексі в потрійному тесті. Справді ХГЛ вже знижується в другому триместрі, навіть здається раніше починає знижуватися, ніж з 15-го тижня.

Не зовсім розумію, як їй в Синево взагалі могли якийсь термін ставити лише по даним ХГЛ, у них там настільки розмиті межі. Відкрила для цікавості свій аналіз (потрійний тест) на 17 тижні, то мій результат ХГЛ "влазить" в їхні норми, починаючи з 10-го і закінчуючи 18 тижнем. Можливо, вона просто невірно інтерпретує значення медіани?

---------- Додано в 12:45 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

Дівчата, а хто планує піти на те Свято Вагітності в Мацьопі в цю неділю? Бо мені на мейл прийшла їхня розсилка з детальною програмою, в програмі дійсно багато цікавого (партнерські пологи, гімнастика для вагітних, ГВ, слінгоносіння, творчі майстерні, ще якась фотостудія для майбутніх батьків - правда не зовсім розумію, що це мається на увазі). І цікаво чи то з чоловіками йти...

9. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

аналогічно, копцяється справа під ребрами і вишивати того - не дуже мені добре, але мушу довишивати картину, бо треба віддати схему, а за метрику то я взагалі мовчу, але так би хотілося. Все може бути - що народимо в один день, ще не довго залишилось чекати)))

10. Brenda

Brenda Member

Дівчата, була на фітболі вчора, трошки важкувато було, як на мене - мені легше йога... тепер так болять м*язи ніг, що ледве ходжу...
    А ще в мене почались якісь проблеми зі шлунком сьогодні - не можу сходити в туалет, а шлунок такий здутий і такі коліки, що капец:sad:( відчуваю себе повітряною кулею :sad: згадався перший триместр, в мене теж тоді були жахливі проблеми зі шлунком... Дівчата, а коли дитина має зайняти правильне положення? Я відчуваю, що вона впоперек лежить, бо відчувати можу рухи одночасно то зліва, то справа від пупця... Можна якось намацати, в якому вона положенні? А ще я по вечора відчуваю давку на мочовий сильну, може, то головка?
    Коли то треба робити вправи, щоб дитина правильно лягла?

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

та рано вам ще про це думати. Дитинка може ще багато разів собі перевертатися як їй захочеться.

А я останні дні так часто бігаю в туалет....видно матка збільшується і тисне на сечовий.

12. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

То точно! Моє дитятко точно ще крутится. Може і кілька раз за день бо то зверху копнячки відчуваю, а потім копошіння одночасне по боках від пупця :)

Буває, кілька раз на день, внизу живота тяне, так ніби дитинка тисне. І це дуже відчутно на сечовому. так кілька хвилин після чого стає легше. То дійсно дитятко там мучає мене? Було в когось таке?

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

В мене так...Такий вертюх..Думаю, що то вже останнє УЗД покаже, бо не можу ніяк визначити, чи перевернувся вже. От заараз я лежу, а манюнь ніби гикає внизу...

14. tanchyk

У нас з сьомого місяця маля гикало дуже часто. Це таке прикольне відчуття...

15. karposhka

karposhka New Member

Привіт!
    Я знову щодо свята вагітності:)
    Виявилося, що ми вказали неправильний телефон в оголошенні.
    Тепер правильний: (093) 740-42-34 Юля

Програма свяята вагітності

Чекаємо вас:)

16. JuicyFruit

JuicyFruit Member

І наш малюк тепер часто поперек лежить. Одного разу вночі я навіть провела по животі з лівого боку і намацала стопу:). Така мацюпусьнька, десь 2-2,5 см в довжину:). Пів ночі від вражень не могла заснути.

17. invisible

І в мене напевно поперек, бо рухи якось в основному справа внизу і зліва вгорі майже під ребром. Причому справа іноді відчувається щось таке сильне і гостреньке, колінця чи що. Але водночас справа внизу чую також і гикавку. Цікаво так, як же вона там лежить. :)

У мене періодично так буває, ніби щось починає тиснути на сечовий, так ніби і в туалет дуже сильно хочеться, але потім попускає.

Зареєструвалася я на Свято Вагітності. Сказали можна прийти на весь день, а можна вибрати собі якісь окремі семінари. Можна також з чоловіками приходити. Буде також в кінці дня професійний фотограф, який буде фотографувати всіх бажаючих безкоштовно (а за те, щоб забрати роздруковані фото, які сподобаються, треба буде заплатити).

18. ZaKohana

ZaKohana New Member

Ніби свої думки прочитала у дописі. Я ще не зареєструвалася, розмірковую. З однієї сторони, - програма дійсно цікава, з іншої - весь недільний день... А ще ж треба миколайчиків для усіх рідних десь шукати :girl_dance:

19. invisible

20. daisygirl

daisygirl Member

Я теж зареєструвалась туди. :) Чоловік навіть сам запропонував зі мною туди піти, сказав, що йому теж корисно знати про все :girl_dance:

Статус теми:
Закрита.