Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tetty

Tetty Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

сказала лікар, що в мене є значить дефіцит йоду в організмі(

2. invisible

invisible Well-Known Member

Та з нашою екологією він у більшості напевно є, так що не переживайте. При вагітності потреба в йоді ще збільшується, так що проп'єте той препарат, що вам призначили та й все. Правда більшості вагітних здається призначають йодомарин чи фоліо (якщо перший триместр), а не йодіс (що то взагалі за препарат? схоже дієтична добавка, а не ліцензовані вітаміни... його вагітним точно можна?). А УЗД щитовидки вам робили?

3. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ну що ж... поповнюйте йод в організмі... Ви використовуєте йодовану сіль? Кажуть треба не тільки під час вагітності а й при ГВ вживати йодовану сіль, так як з молоком також передається маляткові.

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я би вам казала для початку зробити УЗД щитовидки.

5. Tetty

Tetty Member

Мабуть, так і зроблю. Проконсультуюся ще в одного лікаря і буду вже тоді знати точно, а не дарма переживати.

6. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Вичитала вчора на pregnancy.com цікаву інформацію про голод у вагітних. Виявляється, дуже часто відчуття спраги маскується голодом. Насправді організм просить рідини, а ми замість того, аби напитись йдемо до холодильника щось перекусити. Перевіряти, чи достатньо води вживає вагітна треба по кольору сечі - вона має бути блідого жовтого кольору. Якщо сеча темніша, то треба більше пити. Тут радять пити 1,5-2л. води щоденно.

7. glasses

glasses Member

Той,що для годування?Я куплялана базарі, на Привокзальній, знаю, що є і на Краківському - 40грн.

8. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Магазин "Домар" просп. Свободи, 49. То на початку Городоцької (кут з пр. Свободи). Я купляла самий дешевий, бо не могла зорінтуватися який мені треба, потім мала купити вже якісний і такий як треба, але користувалася вже тим. Такий самий на базарі бачила щось на 10 грн. більше

9. karposhka

karposhka New Member

Привіт, дівчатка!
    Хочу запросити всіх вас на безкоштовний і дуже цікавий проект - Свято вагітності!
    Це соціальний проект, який є дуже інформативним, цікавим і творчим.

У м. Львові Свято Вагітності відбудеться за адресою вул. Рутковича, 6/1 (Родинний центр «Мацьопа») 16 грудня 2012 р .

У програмі свята:
    -Лекції, семінари та майстер-класи на теми вагітності та пологів
    -Розмови, стосовно здорового та збалансованого розвитку , виховання та харчування дитини
    -Творчі майстерні для майбутніх мам
    -Перегляд навчальних фільмів
    -Фотостудія

Участь у святі - безкоштовна!
    Всі учасники отримують подарунки від партнерів.

Обов'язкова реєстрація за телефоном: 093 74 04 24

10. invisible

invisible Well-Known Member

Цікаво! :) А на котру годину це і яка тривалість?

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

приєднуюсь до запитання ;)

12. karposhka

karposhka New Member

початок о 10.00 (реєстрація, подарунки, урочисте відкриття...)

далі багато всього цікавого, перерва на обід 14.30-15.00

і о 18.30 закриття фестивалю.

буде дуже цікаво!

п.с. я буду проводити творчі майстер-класи, буду рада познайомитися:)

13. mamba

mamba Member

Класно, я певно до16-го вже не доповзу(((

14. Anty

Anty Well-Known Member

з того часу, як переїхала у Вінницю, то ще не стала тут на облік. це мене турбує. добре, хоч вдалось зробити УЗД на 19 тижні. але кров і сечу здавала тільки раз. ще на початку жовтня. а то ж треба щомісяця, так? не пю ніяких вітамінів. деколи відчуваю біль в районі пупка. надіюсь, що це просто маленький росте... обовязково цього тижня вирвусь з роботи в полвклініку. боюсь, що положать на збереження. в мене низька плацентація і деколи буває тонус. переживаю (((

15. mamba

mamba Member

Я вже тут писала - в мене як раз доВашого терміну плацента піднялась)) і для неї це типічно- підніматись до 20-23 тижня

16. Anty

Anty Well-Known Member

боюсь, що в мене все так швидко не відбудеться. з 14 по 19 тиждень моя плацента піднялась лише на 5 мм. ну, до 32 тижня ще далеко, то буду надіятись на краще :)

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А яка відстань від вічка на даний час?

18. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

цього тижня на огляді лікарка (навіть дві - дільнича і завідуюча) сказала, що дитинка лежить голівкою донизу. Я втішилась, а тепер думаю - а може вона ще якось перевернутись чи так вже залишиться до пологів? Або що робити (чи не робити), щоб все так залишилось?

19. ZaKohana

ZaKohana New Member

А коли дитятко має перевернутися і вибрати собі "правильну" позицію? У мене зараз по даних УЗД повздовжнє положення.

20. glasses

glasses Member

Мені якраз на 20 сказали, що підніметься ще до 32.

Статус теми:
Закрита.