Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. StarKa

StarKa Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

то все залежить від того як ставитися до дитини, точніше до її вховання, нам малий ні разу не помішав ні в карпати з наметами ні на лижі ні на море в чорногорію і в шріланку, більше того цього літа плануєм також, вже з двома.

і то дуже добре, вам жити простіше, а дітям веселіше буде!

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

останнім часом поболюють мене ребра(не кожного дня). не можу довго спати на одному боці. а сьогодні ще й кілька годин зранку поболювали. таке відчуття,що "відлежала" собі боки. то ми так "ростемо"?:girl_blush2:

3. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Я теж коли є вільна хвилина по старій добрій звичці заходжу до вас на гілочку і бігом читаю-читаю, чоловік з мене сміється, каже що мене не попустило і я все ще плануюча мама. Але насправді то я скучаю за спілкуванням, хоча фактично сама пишу мало, більше читаю. Зараз часу катастрофічно бракує, хоч сплю по кілька годин в сутки, (ото якби сутки мали трохи більше ніж 24 години, то може б ще що встигла) Допомоги нема, ми тут у Вінниці одні без бабусь, виручає інтуїція і ДП, якщо чогось незнаю то підчитаю у досвідчених, коли мала спить то бігом щось роблю аж по спині піт тече, а коли чоловік заступає на вахту з дитиною, то відриваюсь на кухні готую, навіть печу пряніки, бо постійно хочу "жерти"))) Дійсно бракує гілочки для новоспечених мам, бо є купа вражінь, а ще є купа питань, а часу катастрофічно не вистачає, щоб знайти де то написати (спитати), то тикніть мене носом куди то правильно писати

4. Brenda

Brenda Member

Казала вчора Мар*яся, що є темка "Для мамусь і татусів", я її сьогодні перечитувала, то Ви там з Миросею здається писали щось... Але було б класно створити щось окреме, типу: "Для новоспечених мамусь" і там ділитись досвідом перших місяців...
    Якби ж модератори дозволили...:girl_in_dreams:

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

Короче, дзвонять мені з роботи і питають з намеками, коли я планую виходити - то нормально?:girl_mad:
    В нас просто виплати там всякі 8 міс після народження дитинки, потім вони припиняються і в нас зазвичай молоді мами всі виходять на роботу, коли дитині виповнюється 8 міс... капец.
    По-перше, я вважаю, то зарано, бо я планувала годувати хоча б до року дитину, по-друге, я ж взагалі якщо получиться мій план, то маю трохи інший план на рахунок роботи, а по-третє, блін я ж ще не народила, як можна мене про таке питати????:girl_mad:

5. Mammy

Mammy Well-Known Member

Класно... Я теж ніяк з "вагітної" гілочки не вилізу, все шукаю знайомі аватарки :) Справді, хотілося б продовжити таке спілкування...

6. Anty

Anty Well-Known Member

вчора ходили на планове УЗД. наш хлопчик лежить голівкою вниз, важить зараз десь 2300+-200г. поводився чемно, не бушував :) показували нам личко, то губки надуває, як мама )))
    але маєм пуповину в області шиї. двічі. лікарка сказала, що нічого страшного. гіпоксії нема. так надіюсь, що то просто в області шиї, а не обмотаний. не хочу кесарево...
    зате плацента піднялась, води в нормі. в мене на 20 тижні плацента взагалі торкалась внутр. вічка. так-що, дівчатка, хто переживає за низьку плацентацію в другому триместрі, не переживайте - животик виросте і плацента підніметься. в мене навіть вона змістилась із задньої стінки матки на ліву бокову. головне берегти себе і не носити важкого. на рахунок утримання від сексу, то ми спочатку з чоловіком утримувались, а потім трошки собі дозволяли :)

ще трохи прихворіла. погода така - приходжу додому ноги мокрі. от маю 37 темп., трохи горло поболює. пю Афлубін, молочко з медом і буду чимось горло полоскати. надіюсь, пройде.

сьогодні наш хлопчик шось не дуже дає мамі копанців, може за щось образився... ми коли вчора були на УЗД, то якраз студенти-практиканти були. всі заглядали шо там і як там ))))

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

наявність обвиття пуповиною- це не показ до КР. У багатьох жінок дитинка обмотана. У мене теж дитинка мала обвиття навколо шиї- акушер під час пологів сама знімає петлі з шийки при прорізуванні голівки.

8. Gudz

Gudz New Member

Вчора мій маленький ПУЗОЖИТЕЛЬ перший раз постукав :girl_in_love:Була на 7 небі від щастя:girl_dance:Чоловік приїхав з роботи і зразу гладити живіт...але другий раз стукати для татка не захотів:girl_haha:

9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

У мене і моєї подруги аналогічно було. Так що Anty не переживайте

10. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

:girl_haha: В мого чоловіка вчора питали, коли він буде відпустку брати... І як це наша мала ще нікому не доповіла, коли вона родиться?

Лежу вчора на боку, і тут таке космічне відчуття, ніби величееезна гусінь суне з правого боку живота в лівий, я так думаю, то моя малявка перевернулась:girl_claping: І штовхається вже значно сильніше, хоча здавалось би: що там тих 600 грам

11. daisygirl

daisygirl Member

Ви знаєте, мені було більш боляче на 7 місяці, як малеча товкла мене, а зараз, видно місця нема, то вона так ніжно хвильки робить.... Так приємно :girl_in_love: не натішусь тими моментами. Найбільший кайф отримую на 9 му місяці, може ще через те, що не довго вже чекати і ловлю моменти. :) таке особливе щастя!

12. Brenda

Brenda Member

А я кажу чоловікові, що наша доця робить мамі масажик:girl_in_love: теж так ніжно і приємно... Як я потім буду сумувати за цим...

13. StarKa

StarKa Member

А в когось таке було ніби і зліва і справа животика одночасно рухи відчувати, так ніби хтось там потягається і водну спорону нгогами а в іншу руками впирається, а чякщо лежу ще на правому боці то таке враження ніби ручкою там зсередини шкробає, в малим такого не було, той регулярно копав під ребра, а тут такі "шкробання" і "натягання". Так цікавооо!

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В мене таке постійно останнім часом)) Таке враження, що дуже йому місця там мало, бо його всюди багато! А коли лягти на бік, то таке враження шо він там стоїть і робить такі рухи як лемури з Мадагаскару під пісню "Ilike to move it":girl_haha:
    З обох сторін рухи поперечні)))

А ще як тільки вляжусь спати на бік і зігну ноги як в позі зародка, то він в тому місці де нога торкається живота так лоскоче, капець! Аж на нозі ті лоскоти відчуваю))

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

Я не можу знати як то буває, бо в мене то вперше, але сестра зараз на 32 тижні, то каже, що крім копняків ніц такого не чує.
    А в мене то горбок їздить по всьому животі, то лоскоче, то просто випирається. Таке всяке різне робить))
    Виходить, що і рухи всі по-різному відчувають:)

15. sanches

sanches Well-Known Member

І мені сьогодні малявки ніжний день влаштували:girl_dance:
    Ще й весь день давалися чути (щоб я не хвилювалась), і так кумедно рухались - то один, то інший.

16. JuicyFruit

JuicyFruit Member

І я сьогодні про це ж подумала. Рухи такі приємні і я б сказала якісь більш свідомі. Можна хребетик намацати,погладити по спинці малюка.А інколи малюк ніби спеціально вигинається і підставляє спинку, коли активно животик гладити.

У мене таке було на Вашому терміні, особливо вночі, коли я лежала на боку. Я думала, що то дитинка просто поперек лежить в животі. Одного разу навіть стопу намацала.

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ой, з двійнею то взагалі цікаво напевно:girl_claping:
    А ви чітко відчуваєте де одненьки і де другий?

Бо я ніколи не можу зрозуміти чим штовхає малий і що випирається, чи голівка, чи попа може)))

18. sanches

sanches Well-Known Member

Чим штовхаються я теж не розбираюсь, але хто штовхає з них - в основному розумію. Можливо тому що вони різнояйцеві і сидять - один (чи одна) справа, інший - зліва... ))

19. нталька

нталька Well-Known Member

дівчата, хто знає, до якого терміну можна літаком літати, якщо все нормально; і до якого терміну безпроблемно пускають на літак?

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В мене таке було з Дмитриком. Він дуже довго, десь до 34 тижнів лежав поперек, то бувало що я вночі аж прокидалася, так в бік ногами товк, таку собі дискотеку влаштовував!!!!
    А сьогодні наша малеча вранці повернулася поперек (з 26-27 тижня була вниз головою). Я то відчула ще лежачи в ліжку - рухи були якісь не такі. А потім впевнилася, коли почула таку нормальну гикавку з привого боку:). Але до обіду вже знову ікала винз головою:)

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Якщо я не помиляюся то до 32. А потім треба довідку від лікаря. Але то все дуже залежить від перевізника і його правил.

Статус теми:
Закрита.