Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

В вас не рядова ситуація, ви навряд чи могли виконати все, що потрібно в перші дні, тому просто кличте консультанта толкового і набирайтеся терпіння, воно вам дуже знадобиться. Все буде добре!

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

та ні, звичайно. Все дуже індивідуально. І я і мій брат народжені однаково- на 42 тижні. Тобто від статі це не залежало. Наша мама народила нас пізніше строку ( причому не знаю, як було зі мною, а по брату вже сама точно пригадую- зі всіма ознаками переношеності: навіть шкірка по всьому тілу шелушилася акими великими клаптиками. ). Я народила малюка у 39 тижнів і 6 днів. У мене голівка дитини опустилася і зафіксувалася рівно у 36 тижнів, що за словами лікарів є однією з підстав можливих передчасних пологів. Натомість - без проблем активно провела ще 4 тижні.

3. invisible

invisible Well-Known Member

Люда, ти ще тут??? А я так сподівалася, що ти будеш наступна, а я після тебе. :girl_dance:

Ну от ми і вдома! :d25: Як писала Оля, 25 лютого о 12 год. у нас народилася донечка, вагою 3450 грам, 50 см. Купа вражень, емоцій і досвіду! Зараз вчимося жити в новому ритмі.

Еге ж, спеціально так не заплануєш :haha:)) Пригадую, скільки раз у цій темці я писала, що тільки б не 25-го :haha:)) Сміхота та й годі :)))

Дівчата, а більше ніхто цими днями не народив?

4. Brenda

Brenda Member

Миросю, вітаннячка ще й тут:) Ростіть здоровенькі і щасливенькі:) Дуже рада за вас з Олею і за ваші сім'і:) я за вами обидвома дуже тут скучила за тих пару днів:sad:
    Може, ще не виписуйтеся з темки?;):girl_crazy:
    Вже пару днів не бачу тут Вірджинію (вона пару днів тому назад писала про відходження корку) і Норіс сьогодні не бачила... Може, якраз?;)
    Мирось, якщо маєш час, то напиши як все пройшло;)

5. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А ми так і подумали, що ти сама собі подаруночок зробила ;) Вітаємо з гарнюнею! Ростіть і посміхайтесь всім ;)

6. invisible

invisible Well-Known Member

Та куди ж ми! Поки ви всі не понароджуєте, я точно буду тут, і Оля думаю теж :) Треба ж слідкувати за новинами. Ну і досвіду тепер більше, можемо поділитися :)

За Вірдіжнію думала, бо вона теж мала народжувати в тої самої лікарки. Може десь і була в ПБ по сусідству, а я й не знала. А от Норіс не знаю, де мала народжувати. Але з Олею-glasses ми звичайно прикольно зустрілися, жили в палатах майже по сусідству :) Мали різницю в термінах три дні і рівно через три дні після неї я народила.

Обов'язково!

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

І я приєднуюсь до вітань. Бажаю передусім здоров`я мамам і малюкам, звикати до нових ролей. Насправді я тут рідко пишу-питаю, але слідкую за всіма вами. Нова група, яка взяла старт не така активна)) ну може поки.. Ну і звісно бажаю тим, хто ось-ось щоб все пройшло, як запланували :d25:

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Просто з нової групи більшість вже повторно і повторно-повторно родящіє:) А вдруге/третє вже то все набагато спокійніше проходить, менше запитань, менше суєти, страхів і т.д. Тому, так:) Я особисто постійно читаю, але аж дуже так немаю чого писати.

9. Gudz

Gudz New Member

Я так само,дня не проходить без посіденьок:girl_blush2::girl_in_love:

10. glasses

glasses Member

Ну, на нашому поверсі її точно не було, бо мількнула б хоч раз, я ж там стажор була:girl_cool:Я по фоткам Олю пам"ятаю.

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В мене вже другий день поболює живіт. Вчора тричі таке було, сьогодні вже двічі.
    Така біль у всьому животі, раптова але не сильна. До хвилини часу проходить, при тому живіт не твердне.
    І то не кишечник, чи шлунок. Бо біль якась така всеохоплююча.
    Загалом почуваю себе добре.
    Шо б то могло бути? І чи пора починати переживати?

12. Brenda

Brenda Member

Fistawka, може, то тренувальні? А живіт не твердне?

13. Fistawka

Я собі спершу також так подумала, але не стає твердий в той момент.
    Я сильно до голови не брала, бо воно не сильно болить, не довго...Але дурні думки почали закрадатись(((

14. Charmel

Charmel Well-Known Member

Переживати не пора, але пора зателефонувати до лікаря.
    А я б краще взагалі поіхала і поговорила особисто, щоб дурні думки в голову не лізли.

15. Fistawka

Я так тільки що і зробила, думаю подзвоню поки не дуже пізно))
    Сказала, шо може кишечник віддавати. Спитала чи нічого незвичного не їла, чи ше якісь скарги є і чи рухи чую.
    Рухи чую, а от незвичне...виноград другий день топчу.
    Лікар сказала що то може спокійно бути від винограду. Бо такі болі взагалі не є ознакою чогось страшного. Тому казала заспокоїтись, лишитись того винограду і якби ше турбувало подзвонити.
    :d25:

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

тут я:sad: (віддавала ноут на переустановку)
    Я готова родити з початку лютого, ще коли була узд і лікар сказав, що дитинка вже дозріла, а тут чекаю... думала валентинка буде - нема, думала чоловіку на дн 23.02 - нема, думала сьогодні на бабин дн - нема... Ще мені нра 03.03.13, ну або 8.03 - завжди вихідний:)
    Дитина активна, тренувальних ніби нема, виділень особливих нема... навіть не знаю. Як думаєте, піти до лікарки?
    Дівчатка всіх вітаю з новим статусом - МАМА. Бажаю вам якнайповніших відчуттів!!!

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Те саме... тільки тренувальні (тонусує) постійно...
    А мене взагалі з понеділка хочуть в ПБ класти. Поки опираюсь, пояснюючи що у мене був збій циклу і останній був 37 днів...
    А так, хоч би вже народжувати їхала.

18. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Я сьогодні була черговий раз на УЗД, заодно робили nonstress test, то щось типу КТГ, (чи КГТ, не знаю як правильно) я так зрозуміла. Поки я 20 хвилин лежала підключено до датчиків, моя мальота викрутилась так, що лежав між тими датчиками, встала я з діагональним животом, не подобається моєму пузожителю втручання в його життя :)
    А УЗД як завжди не радує. Багато води, мала дитина, малий живіт (минулого разу було все добре, а ще один візит перед тим було багато води, великий живіт, велика дитина). І знову - ризик передчасних пологів, але вже не через форму матки, а через велику кількість води. Зато отримала нові фотки, така гарнюня в мене в пузі живе! :)

19. Brenda

Brenda Member

Iablinska, поменше б тих узд, то й хвилювань було б менше... Все у Вас буде добре;) скоро і наша черга прийде:)

20. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Чесно кажучи, я вже і не хвилююсь. Звикла, що кожного разу їм щось не подобається. А я впевнена, що в нас все добре, тому слухаю лікарів, але вже не переймаюсь тим, що вони кажуть :)
    Ага, черга прийде, і то скоро... Страшнувато мені, але навіть не можу пояснити толком чого саме боюсь. Точно не пологів, може невідомості, чи того, що життя наше скоро кардинально зміниться, не знаю :)

Статус теми:
Закрита.