Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. glasses

glasses Member

Відповідь: Для майбутніх мам (7)

Та, я не спішу і взагалі надіюсь на 3 число, зараз мені ніхто нічого не казав. Ну люблять всі в нас допомагати, що зробиш.

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ой, а я сьогодні дуже молодчинка. Здала аналізи: сечу, кров з пальця і з вени. То для мене подвиг, бо це перші аналізи під час цієї вагітності. Але ще лікарка дала здати кров на Торч інфекції, от тепер думаю чи здавати чи ні. Пояснила, що бажано так як були дві завмерлі вагітності. Як скажете?

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

а що буде, як виявлять у вас хворобу? як лікуватимете?

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я не бачу сенсу їх робити. У вас вже 21 тиждень. Зрозуміло, що все у вас добре, то нащо даремно викидати гроші?...
    Власне....навіть якби щось і виявили (в чому я дууууже сумніваюся), то лікувати будете полюбе аж після пологів...

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Ви після завмерлих вагітностей робили аналізи на торч інфекції?

6. glasses

glasses Member

Дівчата, не знаю, що робити.
    Вранці як сходила в туалет, після того на папері були такі рясні виділення і вони такі нетягучі, а такі якісь як рідкі чи що, вдень було раз,але не дуже багато і от зараз сходила, то знову таки вийшло. Я щось почала переживати, може то до лікарки дзвонити?Що може бути і чи можуть то бути води, блін ще за то начиталась, що можуть підтікати. І ще я якось в туалет дуже дуже хочу, а як піду то так троха хіба, раніше ходила так обільно, а тут щось неясно. Що скажете?

7. Лідочка

О, я міняю білизну два-три рази на день. такі рідкі, білуваті як молочко? (вибачте за подробиці). Якщо так, то це нормально, у вагітних підвищена секреція.

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

От тільки результат Вам анічогісінько не скаже. Тому моя думка - вибирайте варіант, найкращий для Вашого спокою. Зрештою, могутня штука - материнський інстинкт - він підкаже :)

9. glasses

glasses Member

та Ліда, просто перед тим вони в мене були такі тягучі, а зараз вони якісь рідкі і їх стало більше.
    Якщо це норма, дай Боже, то це молочниця чи це просто звичні виділення, бо мазки до того були чисті, а вот та конценстенція мене щось лякає.
    І скажіть,ну як перевірити чи не підтікаю води, маю таку навящевий страх, що жах.

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

Ще, Тань, за торчі. В нас дуже мало хто вміє правильно їх розшифровувати. Мене до вагітності лікували-заліковували антибіотиками і чоловіка шпігали антибіотиками, тоді я була дурочка. Повелась. В результаті 3 лікаря після того сказали мені, що того нічого робити не треба було, бо я маю антитіла і тре було зовсім по-іншому робити перевірку.Тре було 2 раз здавати через 2 тижні.
    Але, то таке ми кажемо свої історії, Вам вирішувати.

10. Лідочка

Ну це якщо і навіть води і їх такий мізер, то хай собі підтікають, хоч я сумніваюся що це вони. А як потечуть добре, то не пропустите то точно.

11. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

після першої робила, то все було добре. Після другої не робила.

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

не піду, все одно нічого змінити не зможу, почуваюсь добре, малеча товчеться. Не буду шукати собі мороки на голову.

12. glasses

glasses Member

Тим більше з того, що я читала, вагітним лікувати не можна.

13. WildWind

WildWind Member

А може то корок? По чуть-чуть відходить? Бо в мене корок як відходив, то було всяке по консистенції.

14. glasses

glasses Member

А скільки він так може відходити?І він немає бути з кровяними прожилками?
    Блін, в неті прочитала, що є такі амніотести, може би то завтра собі купити, але не знаю чи вони всюди продаються чи все таки дзвонити, бо щось воно так мене муляє.

15. Лідочка

Не обовязково. Взагалі корок по консистенції такий дуже тягучий, як желатин. А решта все - то просто виділення.
    Дайте собі спокій, якщо ви будете спати і нічого вам не буде текти то це точно не води. А якщо завтра вранці встанете і вам знов потечуть виділення - то це точно просто виділення. В мене вранці завжди так, просто мокра білизна стає. Потім вже трохи менше, але теж як коли. Деколи враження, що я не втрималася:girl_wink:

16. Mammy

Mammy Well-Known Member

Є тест на води, коштує близько 150 грн. Має продаватись в будь-якій аптеці, принцип роботи як і в тесті на вагітність. Якщо дуже переживаєте-купіть, зробіть... А пробка не обов'язково має бути з прожилками, хоча, скоріше, це можуть бути і звичайні виділення... А моя малеча, після 5 днів лежання вниз головою, сьогодні знов перевернулася :sad:

17. Лідочка

ну вона в вас і круть:) З таким успіхом, цілком ймовірно що знову перевернеться.

18. Mammy

Mammy Well-Known Member

І ще: читала в неті, як підтікають води-то потрошки і постійно, а як виділення-то час від часу. Якийсь час є, іншим разом сухо...

19. glasses

glasses Member

Вот власне розумієте білизна постійно мокра, правда цей тиждень троха меньше, бо якось з туалетом в мене не дуже складається, може то нетримання сечі?А виділення білі, то час-від-часу.
    Завтра спробую знайти той тест, бо не хочу я бігти до лікарки, а не знаєте де саме можна купити?
    Ань, не хвилюйтесь, мусить Ваша доня повернутись.

20. Mammy

Mammy Well-Known Member

Та я вже й не хвилююсь :) тест ніби не рідкісний, має бути в будь-якій аптеці. Не переживайте, все буде добре!

Статус теми:
Закрита.