Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я просто лягала на правий бік, аби малеча зі сечового трохи з'їхала. Помагало. Правда, ненадовго, але хоч щось.

2. Violett s

Violett s Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Так, тут нічого не попишеш! Назвався гусем - лізь в борщ! Загалом до такого явища як часті позиви в туалет досить швидко привикаєш. просто тут требу "грати на випередження" - намагатись бути в курсі про всі туалети які є поблизу з вашим на даний момент розташуванням:girl_wink:
    В такому випадку ви самі навчитеся так організовуват свій маршрут щоб робити "зупинки":girl_yes2:

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

ги-ги))) мені на останніх місяцях хотілося в туалет по великому від ходьби. я вже знаючи таку ситуацію ходила навмисне в туалет перед тим як кудись іти, але всеодно - 15хв ходьби і в мене вже караул. при чому, чим швидший темп ходьби, тим більше хочеться...
    а про сечовий... до сих пір після пологів не можу звикнути, що в туалет можна ходити так рідко і так багато за один раз))

4. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Була сьогодні в ЖК, ніби все ок, крім набряків на ногах, але і то не критично, єдине, що засмутило, що лікар при огляді живота не змогла знайти голівку ні знизу ні зверху, тож розміщення якесь невідоме, хм... можливо поперечне. От моя панянка крутиться, але то тільки 33 тиждень, тож їй ще дозволяється:) вирішили навіть відкласти візит на узд до 35 тижня, бо нема особливих підстав і він явно не буде інформативним зараз і тільки посіє тривоги щодо розташування дитини. Як не дивно, при моїх набряках, ваги за останній місяць не набралося, хоч живіт і матка явно і суттєво підросли в розмірах.
    Маю ще питання- для чого лікарі назначають розвантажувальні дні - на яблуках чи черешнях? Маю сумніви, що це корисно, але сама чула, як одній вагітній моя лікар це рекомендувала (у вагітної були сильні набряки і суттєве збільшення ваги)

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Нічого не робити. Я вже знаю де в якому магазині є туалет. :girl_wink: Трошки гірше було коли лекції читала :girl_haha: Боялася цілий час, щоб проколу не сталося :girl_haha:

Завтра йду до лікаря. Трохи я розклеюватися почала: розтяжки з'явилися (буду тестувати крем, про який раніше писала), трохи набрякають стопи і пальці на руках, якась я плаксива стала. А найгірше - це те, що ніяк не можу заставити себе надвір вилізти. Пробувала зранесенька гуляти (до 7:00), коли всього-навсього +27С, так тоді вологість висока, важко дихати, а після заходу сонця ще мені зажарко (+32С). От зараз дивлюся на градусник і бачу +35С в тіні. :sad:

6. Liliyah Romanova

То в лікарів треба питати. Вагітним бажано дієту здорову, а не розвантажувальні дні. ;)
    Якщо день на яблуках чи черешнях - то це вже надмір спожитого продукту. А нічого надмірного вагітній не бажано споживати.
    Головне не пчихати. :girl_crazy:

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мені вже вовіки не можна пчихати, бо як де хоч трошки переповнено - капут. Потече. Пояснили, що це результат катетерів.

Давай до нас. В мене син поїхав в табір на кілька днів, і погода сприятлива - нуль вологості і +18. Саме то шо дохтір прописав. :girl_haha:

8. Violett s

Violett s Member

Може це і корисно, якшо б ці яблука і черешні були зараз не хіматурні(якшо на черешні зараз сезон то яблука минулорічні явно вже не мають тих властивостей), та і зрештою як на мене важкувато цілий день висидіти на такій дієті(я і коли не була вагітна цього не могла а тепер і подавно). Мені теж таку геніальну пораду дала педіатр з ЖК коли я різко почала набирати вагу і почались набряки. Я чемно покивала головою і далі їла як їла. При цьому на другий раз вже набрала вагу в межах норми.:girl_tender:
    До речі, невідомо ше як зреагує організм якшо "присісти" на черешні, алергії ше ніхто не відміняв...

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а я от з бронхітом, і кашляю часто... в общєм можна собі уявити :connie_pull-pigtail я вже не знаю що кращє пчихнути чи кашлянути ))). А головне сечовий може бути ну практично порожнім, і все рівно казуси є...
    А ще молочниця.... вона останні місяці зі мною, але дискомфорту не створювала, а от буквально днів 5 тому, не знати чого раптом такий дискофморт почався, що просто караул..... я вже не знаю що кращє, чи трішки її підлікувати щоб думки почухатись пішли геть, чи набратись терпіння і ще той місяць якось доходити....

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

11. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

мені також нормальна, я мала на увазі в порівнянні з іншою маленькою дитинкою - а для них далі то норма

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

мені лікар з пологового порадила розвантажувальний день на домашньому сирі ( 1 кг), бо були дуже набряки. Не вірила що допоможе - але допомогло, зовсім не зняло, але вже майже кісточки всі бачу)))

12. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

А чим шкідливі набряки для вагітних? Це чимось загрожує дитині?

13. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Самі по собі нічим, але вони вважаються однією з ознак гестозу вагітних. Але десь тут раніше давали лінк на дуже кльову статтю про набряки, воду і вагітність - раджу пошукати.

14. Liliyah Romanova

Якщо вони від вагітності - нічим. То просто львівські лікарі забувають, що для вагітності набряки - це нормально. От і лікують, як хто вміє.

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

В мене епопея з ставанням на облік. Писали дівчата, що рано я пішла в поліклініку, але там стільки нюансів, що не впевнена чи зберу все до 30 тижня.
    Сьогодні в 7.45 вже була під поліклінікою. Навіть не думала що там буде такий натовп. Благо в черзі я була третьою. То швидко випили 20 мл кровушки. Жіночка, що бере кров на аналіз почала гавкати чому це я стою під дверима, а не в коридорі чим довела мене до сліз. Мушу сказати, що зараз я настільки виснажена, що розплакатись справа секунди.
    Здавала ще той тест на толерантність. Хотіла відмовлятись, але передумала. Не так то складно насправді. Найгірше в тому всьому, що та ж добра жіночка коли повторно брала кров пробила мені вену і тепер маю синяк на пів руки. Крім того здала кров з пальця, а кров на цукор вже якось іншим разом, не мала сили стояти величезну чергу.
    Пройшла окуліста, лора і ендокринолога. Залишився стоматолог і терапевт.
    Ще маю оформити дозвіл на обслуговування в поліклініці. А це означає вистояти чергу в ощадбанку, щоб оплатити тих нещасних 50 грн. Потім зібрати пару підписів і вуаля.
    А ще теба забрати карточку дитини з Бережан, щоб отримати папйор про те, що манту в нас нема. А ще купа всього і я на то не маю ні часу, ні бажання, ні можливості.

16. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ну нічого собі :shok:, ото вас бідних ганяють

Останнім часом мені шось завжди зажарко, навіть вдома з кондиціонером. В неділю в церкві люди жалілись, що їм захолодно було, а я ще вентилятора включила і коло себе поставила.

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Маріє, найпарадоксальніше, що то все для галочки. Лор нині на мене навіть не глянув. Зате черги огого. На щастя маю знайому лікарку, що трохи підсобила. Дибільна система...

18. Liliyah Romanova

У мене те саме. Постійно мені душно. І вже не знаю, що з тим робити. Постійно воду п'ю, зимну.

19. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

кажуть якщо я набрякаю , то й органи зсередини набрякають, що заваджає дитинці

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

ААААААА, :connie_pull-pigtail ви серйозно в цю маячню вірите???

Статус теми:
Закрита.