Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

я теж тільки про сирий кунжут читала.

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

За олію також пишуть. Також містить багато кальцію. Її також корисно але, пишуть, не смачно :) можна салати заправляти.

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

моя свекушечки заламала стопу, хіург теж їй за кунжутову олію казав. а те, що не смачна, то ж її смакувати не треба, "залив" та й забув :)

4. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата, доброго дня. В мене до вас одне запитання, скажіть будь ласка, якщо плід на 6-му місяці важить 1 кг. це нормально? В мене просто коліжанка переживає, їй поставили на УЗД знак питання на рахунок ваги дитинки, а її лікар сказав, що все добре от вирішила у вас спитати?

5. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Скористайтесь цією табличкою, введіть дані фетометрії і натиснть "оприділити" і будете знати чи все відповідає нормі.

6. Туфелька

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Заради приколу зробила щойно тести по табличках (китайська, японська, по групі крові) по визначенню статі - пророкують всі нам дівчинку. Ну-ну, побачим:) Знаю що то все фігня, але так прикольно:)

8. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

9. Туфелька

мені всі тести вказували на дівчинку, але в нас такі виразні яєчка, що ще жоден лікар не засумнівався в нашому хлопчику))

10. mazurik

mazurik New Member

:girl_bye: У нас также ))) все тесты показывали девочку ))) а УЗД показало такого явного пацана )))))))))):girl_flirt:

11. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчата, а хто купляв спеціальну подушку для сну під час вагітності - таку продовгувату як сосиска? :) Де купляли, якщо купляли? Я дуже звикла до вагітності спати на животі, тепер підкладаю звичайну подушку і сплю напівбоком, щоб часом не перевернутися на живіт. Думаю, може б з тою подушкою зручніше було б... Бачила в Діанорі, але щось там вони дорогуваті були.

І ще - після того як ви почули перші рухи, чи відчувалися вони щодня? Я думаю, що перші рухи відчула десь вже тиждень тому (впевнена на 90:wacko:, але от наприклад вчора десь тільки один-два поштовхи чула, сьогодні взагалі нічого. У мене 18-19 тижнів.

12. Krosha

Krosha Well-Known Member

invisible, коли почуєте дійсно рухи дитинки - то вже після того будете чути їх щодня.
    В мене так само було - десь на 19 тижні була впевнена на 90%, що почула рухи дитинки, а потім аж через тиждень вже почала відчувати їх щодня.

А останні дні вагітності - то для мене супер-випробування. Таке враження, що доця перевіряє моє терпіння :) Не хоче вона ще мамочку побачити, а мене це очікування просто добиває...

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і я робила, і теж получилась дівчинка - а в нас по УЗД - 100% пацан :), я ще 3 рази лікаря перепитала, бо була впевнена, що дівчинка.
    я для цих цілей мужа вигинаю - і він бідака не має права поворушитись, поки я не засну..

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Спочатку так і є, ви можете не чути рухів щодня, але вже за 1-2 тижні будуть щодня.

15. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

я теж всі тести проходила, по нихї була 100 % дівчинка- так і вийшло

16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А що то за тести такі? Мо і я спробую :) І я так зрозуміла що просто тре їх трактувати навпаки :girl_wink:

17. WildWind

WildWind Member

Бачила такі подушки в Скрині в магазині "9 місяців".
    Я спала на животі доки можна було, ну тобто поки не виріс)) (за винятком місяців, коли мала токсикоз або сильну печію). Прочитала тисячі стор. літератури по вагітності, і багато лікарів (переважно Франція, Англія) ніц не мають проти спання на животі під час вагітності, коли вже не можна буде, то ви і не зможете на живіт лягти, буде не комфортно дуже, в мене так і вийшло. (Правда в нас матрас латексний, м’який).

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

а мене добивають різні-близькі питаннями. Як справи? Ще нє? уххх, нервує.

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я собі таку сама пошила :) . Це була перша річ в моєму житті, яку я шила взагалі. Просто "ковбаска", наповнена синтепухом, із замочком. Плюс наволочка ;). Крута я....досі приємно. І спати було зручніше. Клала її між ногами і обнімала руками :)

А "ціна" питання теж невелика (хоч її точно не пам"ятаю) . Звичайна тканина, як на напірник, + синтепух (там такими кулькАми продають в Новому Цумі, де тканини).

Останнє редагування: 29 Вересень 2012
  20. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Та ні, це вже дуже індивідуально, я теж не чула щодня після першого разу. Більше того, перші періоди ляля давала себе чути приблизно раз в три дні:) Я теж хвилювалась і шукала інфо у різних джерелах, так от виявляється таких як ми є зовсім не мало:):):) Тому, нічого не переживайте, прийде час і будете чути своє малятко щодня(в мене, до речі, таке чуття зявилось вже десь після 23-го тижня, а перший рух я почула ще на 18-му;))

Статус теми:
Закрита.