Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Burberry

Burberry Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Ага, але це все входить в ціну

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

До речі, вчора була я на УЗД з доплером в Рібун, то вже збираюся йти і питаю-скільки з мене. Відповідь- це нічого не коштує, в нас УЗД безкоштовно :eek:
    Виявилось що це така солідарність, так як я медик, то мені безкоштовно, але я вседно гроші залишила по таксі, бо дуже вже мені добрі новини сказала Тетяна Миколаївна і тим самим заспокоїла мене і розвіяла мої переживання (мені ставили крупний плід, ФПН, опалесценсію вод).

3. Orman

Orman Модератор-бомба

узд взагалі необов"язкове

4. invisible

invisible Well-Known Member

Була я сьогодні на пробному занятті акви для вагітних у Формулі краси на Стрийській. Виявилося, що то проводить той самий центр "Мацьопа", що й в Софії. Ну що сказати - вода спершу дійсно здається прохолодною, як хтось писав вище, але через пару хвилин плавання звикаєш. Так що на таку погоду цілком ок. Басейн досить непоганий, в кілька разів більше ніж на Левицького і хлоркою так не смердить. Поруч у басейні займалися мами і мацьопи, в середньому віком біля року, а найменшенькому було 3 місяці. От для них вода здається таки дійсно холодна! З малечею був також один тато, то було б цікаво займатися аквою для вагітних в одному басейні з мужчиною:) Було б - це тому що насправді заняття так і не було. Виявилося, що тренер захворіла, а на рецепції цього не знали (вона своїх дівчат з групи попередила, тому крім мене нікого не було). Так що поплавала я собі 40 хв. і потім пішла до реєстрації і повернула свої гроші :) Але щось не знаю, чи хочу туди ще йти, може дійсно ще в Софію попробувати.

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ех, спина не проходить, то якийсь капець, щоб встати з ліжка - тре 5 хв..:sad: Не знаю що то таке, мабуть якесь запалення, бо болить від поясниці і аж до копчика.

І ще мені сьогодні сказала "привіт" молочниця:sad: Ех, все те саме що було з Дмитром, тільки цього разу все раніше.

Сьогодні мама смажила на кухні цибулю - то вона мені так смерділа....часником! Якщо б мені закрили очі і спитали чим пахне - сказала би що 100% часником! Токсикоз непомітно підкрадається:)

6. Brenda

Brenda Member

Лідочка, підіть до лікаря-ортопеда, він одним натиском руки скаже вам, що там, чи запалення чи не запалення... мучитись від болі теж недобре....

7. Лідочка

Я розумію. Тільки лікування я ніякого все одно приймати не буду(такого, яке справді необхідне, а яке саме необхідне - я вже знаю, бо це в мене вже не перший раз. Уколи, таблетки, мазі.), бо термін такий, що якраз закладка органів йде. Плюс натискати щось на посниці - не дам, це небезпечно.
    Максимум, що мені можна - це мазь траумель (і то під питанням), свічки вібуркол і папаверин (останні я ставлю лише на ніч одненьку, бо я гіпотонік, а вони знижують тиск).
    А взагалі - в Червонограді просто немає до кого піти, реально. Немає жодного толкового лікаря. А поїздку до Львова я на разі не витримаю.

8. Brenda

Brenda Member

Як я писала в попередньому дописі моєму - в мене зараз проблема з рукою, мені лікар в саму зв*язку вколов траумель ін*єкцію і сказав таблетки під язик класти, носити бандаж. Можливо, Вам поносити бандаж і той укол (якшо таке роблять в поясницю) Вам би поміг. Траумельт точно безпечний для вагітних - я питала свого гінеколога...
    На рахунок папверину і вібурколу - це те саме, що Но-шпа, яка знімає спазми гладкої мускулатури (травний тракт, гінекологія), а у Вас скоріше за все проблема з дисками спинними чи зв*язками чи ше шось.... Шкода, що в Червонограді немає нормального лікаря....:sad: Дійсно, до Львова їхати на такому терміні і з болями - буде важко....

9. Лідочка

Нє, укол в поясницю під час вагітності - то жесть:)
    В мене запалення нерва (десь добряче продуло, тільки де?). Завтра буду дзвонити до своєї лікарки, то вона мені скаже що можна а що ні.
    Трохи не так:) Знімає запалення, діє як анестетик, знижує біль та гарячку.

На разі я підвязана пуховою хусткою, так і спати буду. В бандажі не бачу потреби.

10. Adelaida

Adelaida Active Member

Дівчата, а хтось десь бачив післояпологові прокладки Chicco? У фірмовому магазині кажуть, що вже півроку немає :)

11. Лідочка

Ось, щойно ще і таке вичитала
    і знаєте, так собі подумала, що в мене то дуже схоже...За Дмитриком було в точності те саме, буквально з перших днів вагітності нила спина, потім перейшло. І десь на тижні 6-7 знов почалося але вже сильно боліла. Перейшло десь за тиждень, може трохи більше, обвязувалася пуховою хусткою і все, більш нічого не робила. Потім здається ще десь на 13-14 тижні знов те саме було. А вже після того жодного разу не боліло.
    Може то справді в мене така реакція на прогестерон?

Ще....
    Проаналізувала свій раціон - молочних продуктів взагалі не їм, мясо - мало, риба - дуже-дуже мало, зелень - багато. Значить треба запасатися кальцієм, завтра куплю кунжут.

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Солідарність тут, певно, ні до чого - я також була на УЗД на Джамбула у вівторок, щоправда у Дубець, вона була дуже привітна, гарно все розказала, зробила фото, коли огляд скінчився я спитала скільки то коштуватиме - сказали безкоштовно, але можу дати скільки бажаю. Для мене то був сюрприз - попередні УЗД були платні і недешеві - спрочатку в госпрозрахунковій поліклініці десь до 100 грн, потім в Скляр на Лисенка 100 чи 150 грн, а тут - безкоштовно, напевно тому що це УЗД від пологового. До речі, коли лежала на Русових - також нічого не платила, просто підходила з направленням і все (але я тоді лежала в стаціонарі).

13. Туфелька

таки солідарність, бо лікарка сама сказала, що так як я медик- то ніц з мене не візьме.
    Сестра востаннє ходила туди в серпні (загалом 3 рази), то їй просто називали ціну.
    а в Карапузі не можна замовити? Мені там обіцяли любе-голубе, але за 3-4 дні від замовлення.
    А ви вже напевно ними користувались,що хочете саме їх. Бо я б теж якісь хороші хотіла, от вже пакую речі на пологовий, то якраз актуально. На разі купила урологічні прокладки Тена, сестра собі брала на пологи, то була задоволена.

14. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

15. Туфелька

16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

У мене також нижче поясниці часто болить... І цілком логічним виглядає ота реакція на прогестерон...
    Але я от стою перед вибором: кальцій чи залізо (по аналізах гемоглобин низький). Адже кажуть що кальцевмістні продукти виводять залізо. І будь тут мудрий :confused:

17. Лідочка

Вони не виводять залізо, а перешкоджають доброму засвоєнню заліза. Просто вживайте "залізо" вранці напр. а "кальцій" ввечері:) І все буде добре. Я буду від завтра їсти кунжут (чайна ложка сирого кунжуту натще= добова норма кальцію).

18. Holly

Holly Moderator

Я знов нити))) Мене болить спина від копчика до попереку, так хапає, що з ліжка встати не можу. Намагаюсь побільше лежати, але де то з 2 дітьми полежиш.

19. glasses

glasses Member

Ну, і я приєднююсь до скарг. Нога вроді попустила, хіба час від часу. Але, на початку вагітності, я взагалі не знала що таке токсикоз, а тут вже мабуть більше ніж тиждень вранці ужас. Я вже майже в обнімку з унітазом.Але це триває вранці, поки щось не з"їм, потім попускає)))

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вважайте, для мене то було = півдня обіймів з унітазом :)

Статус теми:
Закрита.