Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Krosha

Krosha Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

В мене такі відчуття є, особливо ввечері. Ніби зсередини щось до болю дотискає.

2. марі177

марі177 Well-Known Member

не у всіх,в мене в жодній вагітності такого не було,та й зараз немає, думаю що вже і не вивернеться бо животик вже досить величенький: Рум'янець:

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Згадалося... Коли я була на 4-му місці, то всі думали. що там мінімум 6-ий, а коли був 6-ий, то питалися коли я вже піду народжувати, коли казала що ще три місяці кричали "егееей, та в тебе певно двійня буде".)))
    Я маю дуже вузькі кістки тазу. Думаю воно якось пов"язано. Я завагітніла десь в липні, а в кінці вересня мені вже в транспорті дехто навіть уступав місце. Таке то.))

4. invisible

invisible Well-Known Member

5. Malyatko

Malyatko New Member

В мене такого абсолютно не було при 1 вагітності і поки немає натяку на таке при 2.
    В мене 103 по аналізах лікарка в ЖК нічого не сказала.А от коли прийшла на плановий медогляд, то терапевт дуже дивувалася чому в ЖК не призначили препарати заліза і одразу накарлякала рецепт,щоб я обов"язково приймала!!! Я їм їжу з вмістом заліза і без будь-яких препаратів нормально обхожусь....

6. марі177

марі177 Well-Known Member

а я як заходжу в маршрутку то всі відразу бачуть щось дуже цікаве за вікном,а одного разу стояла біля мужчини так що його ніс був напроти мого пупка та видно дуууууже поганий в нього зір а окуляри вдома забув:girl_impossible:от така то культура в нас:girl_cray:

7. lulu

lulu Well-Known Member

то такі фантазії гарні. спрацьовує тільки якщо сидять жіночки віку вашої мами і старші. молодші-набагато рідше. інколи хлопці, а от чоловіки: ні! ні! і ще раз ні! навіть, якщо ви в переповненій маршрутці їм просто в писок животиком тицяєте, бо нема де стати....якось так:girl_emo:

ну або мені мені просто таке ся трапляло:)

8. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Ов , і в мене так було. Аж сумно , розумію, що виглядаю на 10 років молодше і нікому в голову не приходило , що це може бути животик, але він вже тоді був дуже великий і чомусь ,справді, саме жіночки практично завжди його бачили , уступали. Одного разу випадок був уступила мені старша жіночка місце,а біля мене сидів дідусь - буркотун. Так він до неї, з таким ухмиленням " І чьо ти встала?", я не витримала , кажу - "Уступила місце вагітній ". Він довго вибачався...
    Аж прикро за наших чоловіків... Може в голові у них не те? А тепер почнуться холоди , то й взагалі не розледиш в пальтах, плащах. Ще менше будуть уступати... А ви піднімайте, тут нема чого встидатися, хоча мені свого часу вічно бракувало сміливості...

9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

мені вже давно дають (можете уявити який то живіт вже)

Щоправда не часто. Більше буває таки так:
    Раніше в таких ситуаціях я просила звільнити місце вагітній і думала: чого то всі пузаті такі скромні... Тепер розумію що й самій попросити якось язик не повертається... І все рівно, як добре себе почуваю, то вступлю місце старшим.
    А якось з чоловіком їхала.. То ,коли хлопаки місця не вступили та ще якийсь чолов"яга вмостився прямо перед моїм носом на звільнене місце, влаштував бучу що довелось його трошки заспокоїти... А мені аж ніяково стало:girl_blush2:

10. glasses

glasses Member

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я аж тепер, коли прала свою нічнушку нагадала собі що треба тут спитатися- в мене нині вночі дуже багато молозива чи то молока витекло (пляма була десь 10*10 см.), я прокинулася від того, що мокра сорочка.
    В когось таке було?

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене таке було з першою вагітністю. Мене то так дратувало, що страх.

13. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Вночі не було, але часом якщо складаю руки на грудях певно затискаю щось там і плама зявляється, так ще десь з тижня 17-18, тому намагаюсь не затискати груди нічим. Може ви уві сні якось невдало лягли і натисли на груди?

14. kljysochka

kljysochka New Member

от 100% ! :) я за ніч до ліжка прилипала:girl_haha: а останні місяці мусіла носити ті прокладочки в станик, бо протікало наскрізь.

15. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Liliyah Romanova,Olka Sherolka, kljysochka - ви мене так заспокоїли, бо я вже злякалась- з малою в мене такого не було. От цікаво, чи оті ранні прояви лактації якось позначаються на кількості молочка в майбутньому? Бо то що розмір грудей не відіграє ролі то я знаю.

16. lulu

lulu Well-Known Member

сьогодні на занятті в антошці сказали, що не позначається. то все ок. чи є чи нема.

17. invisible

invisible Well-Known Member

Ну не знаю, побачу як воно буде, але мені здається я буду таки піднімати (ну всіляких там пацанчиків чи дівчат молодих, ясне діло). А чого я маю через їхнє хамство піддавати ризику себе й дитину? Усі ж знають як воно в маршрутках наших - або народу купа і тиснуть так, що дихнути нема як, або водії так ганяють і гальмують, що впасти можна. Єдине радує, що я маршрутками дуже рідко користуюся поки що, як є можливість, то їдемо машиною на всякі аналізи і т.д.

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я сьогонді мала пригоду. Ще вчора звечора мене дуже свербіли ясна й був дискомфорт при кусанні. Вже зранку я проснулась справжнім чудовиськом - весь правий бік запух - від носа, щока, пів-губи...Це так страшно було!..Я не могла толком говорити - все як заніміло й боліло. Я зразу ж погнала до першого-ліпшого стоматолога - благо по дорозі трапився кабінет і дядечко, сміючись, що мені не можна відмовляти, прийняв мене поза чергою. Мала страшне прикореневе запалення - якось воно по-мудрому називається. Найгірше, що ні рентген, ні антибіотики не можна - то почистив канал і призначив суто полоскання. Сказав, що якби мені погіршало - зразу дзвонити і тоді тре до хірурга...Надіюсь, що полоскання допоможуть..І це запалення в мене розвинулось за лічені дні - в мене була невеличка ранка після огляду стоматолога з поліклініки - тре було того доктора підпис, що здорова...не знаю, чи інструменти були нестерильні, чи що..Але після того мала отаку біду..

19. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Жах!!! :scare:

А то не пов"язане з Вашим запаленням? Може то там щось занесли при втручанні а не під час простого огляду? Хоча... Читала, що у вагітних часто ранки на яснах (у мене також появляються). Тож туди легко щось занести...:girl_sad:

---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

А я от знову на ноги не можу піднятися... Навіть щоб до вбиральні добратись. І чоловік у від"їзді :sad: То я так наприбиралась.. То мені що, за порадою лікарки, повзати по хаті колінно-ліктьовим способом?

20. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

і у мене таке було 2 рази, гінеколог казала якщо є дискомфорт можна підціджуватись. Але я цього не робила, так і само пройшло

Статус теми:
Закрита.