Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Soleil

Soleil New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Може хтось ставив свічки Колпосептин для того, щоб підготувати ШМ до родів і чи допомогло комусь. В мене 14.09 вийшов термін, а лікар каже, що шийка ще зовсім не готова. Я вже поставила 3 свічки і ніякого результату.

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

вже писали.
    Берете в обороти чоловіка і все буде гуд! :)

3. Soleil

Soleil New Member

Та я вже в лікарні, так що з чоловіком не вийде.

4. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я ставила, використала цілу упаковку, але малу народила на 41 тижні. Тому чи вони помогли важко сказати. Але їх треба дуже глибоко запихати, бо інакше точно ефекту не буде.

5. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А я би навпаки зараз би краще працювала ніж вдома весь день крутитись.... :girl_nea:

Оооо! В мене вже досить давно такий помітний. Вже десь з місяць, може й більше.. Вчора, як аналізи здавала, то бачила дівчат з більшим терміном, але животиком десь як у мене. То я собі подумала, що ж то буде далі :girl_crazy:

Вчора тільки аналізи здала а сьогодні вже дільнича викликла.. Підскажіть, чи гемоглобін 90 то аж так мало?

6. lulu

lulu Well-Known Member

я просто інколи не встигаю відскочити. особливо, коли не питають і замість "привіт" то роблять! а якщо хтось хапне, то потім півдня в якійсь какашці ходжу-отакі ми панські)))
    приємно, тільки, коли чоловік, більше ніхто.

7. Plenilunio

О! А нас майже ніхто не цапає :) От тільки на днях чоловіка співробітник єдиний потрогав. А так навіть моя мама мене не чіпає, тільки муж :girl_wink: Чи то може поки що, може мені ще не траплялися такі охочі.
    Особисто мені, то кумуську хотілось щось пару раз погладити по пузу (нехай вже вона мені вибачає :girl_wink:), а от чи робила то - не пам"ятаю... А так не бачу в тому мацанні чужих пузиків нічого надто приємного для себе. Не розумію....

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Мені здається, що бажання доторкнутись до чуда - природнє....якби то було щось екстраординарне, то таких бажаючих було би мало. А так бачиш пузько, а уявиш то золотко всередиyі - і так тяuне доторкнутися хоч трошки. Інша справа - треба запитатися мамусю :girl_yes:

Але така вже ваша доля в цей час, круглячки,- привертати увагу :) Часом то приємно, часом ні, але так є.

9. Plenilunio

То зрозуміло :) Я більше уявляла як те мацьопство там розміщується і росте (тепер і сама то на собі відчуваю:girl_tender:). То напевно в мене так більш фантазія працює (не потрібно було тактильного підтвердження). А може підсвідомо здогадувалась що це не надто приємно. І я знала що ще намацаюсь :girl_yes:
    Сьогодні незнайома пані в поважному віці вирішила чогось за руку взятись і потримати.. То мене чогось так відхитнуло від неї. Думаю як би вона потянулась до пуза то точно, мінімум, наслухалась би від мене.

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

А то вже виховання....

10. Brenda

Brenda Member

Ну не знаю- не знаю. Це золотко для мене і моєї сім*ї, це чудо для мене і моєї сім*ї і аж ніяк не для якихось посторонніх людей, яким хочеться доторкатись до мого найдорожчого... До мене ще не торкаються, бо поки животик маленький, але мені б було дуже не приємно, але скільки людей, стільки й думок:)

11. olangel

olangel Well-Known Member

будеш бегімотіком :) Ти просто худенька сама по собі, от організм і розігнався )))
    ну не багато, то точно.... а декотрі лікарі можуть то рахувати анемією... думаю почне тебе цим діставати, головне щоб не пропонувала таблеток((((
    тобі ще хгтілось постійно рухи почути)))
    ти єдина кому таке можна було робити...бо всіх би за це по руках би била))) ну дууууже мені то не подобалось..

12. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

О, я так розумію - що мабуть всім вагітним мало подобається - коли хтось намагається ловити за пузік. Я про це догадувалась ще до власної вагітності ,тому нікого із своїх подруг я не чіпала, тепер попереджую на кілометровій відстані, що нам не подобається коли нас зачіпають. Тільки тато. Від його дотику приємно і мені, і малечі.

13. invisible

invisible Well-Known Member

Малувато, для вагітних норма ніби від 110, а вже при нижче 100 мені здається всі гінекологи призначають препарати заліза. Я тиждень тому здавала в ЖК, в мене був 97. Почитайте кількома сторінками раніше мої дописи і відповіді на них - там дівчата дуже багато корисного мені нарадили, як харчуватися і чи варто таблетки приймати.
    Мені наприклад і терапевт і гінеколог призначили гіно-тардиферон (препарат заліза), вам теж може призначать. Прочитавши відгуки дівчат, я вирішила поки що з тим зачекати, бо препарати заліза іноді важко переносяться і не завжди допомагають. Плюс вчора перездала аналіз в обласній лікарні - гемоглобін 101. То чи він підвищився за тиждень, чи просто в ЖК мені зле зробили. Буду далі слідкувати за динамікою і їсти залізовмісні продукти.

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

Ой, а я в книжках начиталася, що в 2-му триместрі сильно підвищується статевий потяг, але мого чоловіка чекало велике розчарування :) Бачите, все так індивідуально. В мене на такому терміні ніц не було видно. Зараз (майже 17 тижнів) зранку треба ще придивлятися, аби щось побачити, і лише ввечері, як наїмся, то трохи видно пузо. В одязі майже непомітно. Дуже багато залежить від комплекції, тазу, мабуть і м'язів пресу. У мене подруга теж вагітна, дуже худенька, з вузьким тазом, то в неї вже на 4 місяці дуже помітно було животик.

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Якщо біля пупка, то саме в цьому випадку сумніваюся, що то рухи. Бо на нашому терміні дно матки знаходиться ще десь посередині між пупком і лобковою кісткою.

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Якісь такі відчуття нині мала. Я вже на низькому старті в пологовий)). Словом чи то дитина тисне на сечовий чи на шийку матки. Так досить боляче по низу живота. Досить сильне відчуття тиску на промежину. То оже вже близько наше народження?
    Перші пологи почались в 40 тижнів і 1 день з того що відійшли води. А тепер щось все незрозуміло.

15. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

в моєї сестри те відчуття з"явилось на 7-10 днів до пологів.

16. glasses

glasses Member

В мене те саме)))

Мабуть, як дівчата пишуть це розтягнення))
    А можна питання, дурне мабуть, але мені завжди було цікаво.Чому у вагітних пупок такий вивернутий?То у всіх так?

17. Туфелька

в мене він тільки-но починає вивертатися, бо живіт все більший стає. То у всіх таке.

18. Brenda

Brenda Member

Блін, в мене широкий таз, то мабуть тому й не видно...
    А мені той пупок та кне подобається, так надіялась, що в мене такого не буде, але начиталась в книжках, що він вивертається за рахунок збільшення пуза, то десь в третьому триместр іточно вивернеться...

19. Adelaida

Adelaida Active Member

А хто у тебе там доктор був? Мені підходить тільки медінститут (як раз через можливість карантину в інших пологових), але лікаря там ще не обрала.

Останнє редагування: 20 Вересень 2012
  20. Туфелька

я теж як варіант розглядаю Мед. на випадок карантину, лікаря обрала- Жемела О.М.

Статус теми:
Закрита.