Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Спробуйте алаваш позу і руками ( ліктями) на бильце ліжка, кагбе))
    Тобто - стати на коліна, і впертись руками у щось (стіна, бильце, подушки) на рівень тазу))), не знаю чи я нормально поясню)). Щоб тулуб був на одному рівні, але трохи вигнутий доверху.

Вобщєм, поки будете моститись є всі шанси , що печія мине.Ггг.
    Єсть таке, раз піде раз не піде. То не кавун, а маленьке кавунятко винувате))

2. Soleil

Soleil New Member

А мені при першій вагітності допомагало молоко. Правда, печію знімало не надовго. Зараз я не можу і не хочу пити молоко, але знайшла для себе інший варіант - мигдаль (не смажений). Тільки теж має не довготривалий ефект.

3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

ух, розбудили ви в мені захцянки- йду візьму вафельку і шклянку малинового киселику)

24 вересня записали мене на КТГ, і попередили щоб не нервуватися за день до того і смачно поїсти за 2 год. до обстеження, щоб бути задоволеною... Хто проходив таку процедуру? Як воно виглядає і скільки коштує?

4. Soleil

Soleil New Member

Мені два рази робили КТГ. То треба трохи полежати, до Вашого животика прчіплять два датчика, один фіксує висоту дна матки, а другий - серцебиття дитинки і Ви чемно тиснете на кнопочку, коли відчуваєте рухи. Та процедура затягувалась в мене на хвилин 40, бо дитинка постійно тікала від тих датчиків.

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Для мене треті теж були найважчими. Хоч і лише 4,5 години, але відходила я від них і морально, і фізично десь місяць-півтора. Просто якась така загальна втома була, бо останні півгодини пологів були дуже інтенсивними й важкими.
    Як ви зараз почуваєтеся?

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми в чудовій одномісній палаті, ляля гамає цицю і спить. А я сиджу над лялею, нирки болять так що копаю стіну і клацаю зубами. Відволікалася трошки - дивилася що в хаті роблять дітки

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Zoryanazirka Вітаю!!! Ростіть здоровенькі!

А я вже не знаю що то зі мною. Від ранку не можу відійти від туалету. Вибачте за інтимні подробиці. Передвчора напилась кислого молока, то мала те саме. Але то була причина. А вчора взагалі не мала чим отравитись.
    Чи то вже свято наближається і кишечник вирішив очиститись? Чи то дисбактеріоз, бо вже довший час маю якісь незрозумілі проблеми з травленням. Більше ніяких ознак наближення пологів не відчуваю. Просто якась змучена з того всього((((.

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Мені робили КТГ тричі - 2 рази в ЖК і раз на Мєчнікова. Жодних датчиків не кріпили, просто притискали щось схоже на УЗД-штукенцію ( не знаю як воно називається) до живота і хвилин 10-15 слухали і записували серцебиття. Якщо манюнько починало рухатись - ту штуку просто переміщували по животу туди де краще чути. Поїсти дійсно варто, бо перший раз я не планувала йти на КТГ, зранку ще здавала кров то була голодна і серцебиття було якесь не дуже (правда я тоді ще й застуджена трохи була), тому й прийшлось робити його ще кілька разів. На наступні КТГ я вже приходила сита і здоровіша - то і результат був кращий. А взагалі КТГ як процес мені сподобався - лежиш на бочку, слухаєш серденько манюні, копнячки теж добре чути, так приємно і спокійно що я ледве не засинала від звуки серденька :)

9. Krosha

Krosha Well-Known Member

А мені КГТ робили вже тричі на Мечнікова, і ні разу не сказали лікарі, щоб перед тим поїсти :)

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Прийшли мої аналізи... ПАПП майже в два рази завищений:sad:

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, то ляля-хлопчик, чи ляля-дівчинка?:)

12. Holly

Holly Moderator

А що то таке?
    А в мене нині було щось схоже на тренувальні, троха зарано)))
    Вчора бавилась з малими ввечері, потягала їх, то нив живіт, а сьогодні зранку таке, як м"язи скорочувались. Коротше такі відчуття ні з чим не сплутаєш

13. Virginia

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

15. Holly

Holly Moderator

Не переживай передчасно. Наскільки я зрозуміла, він інформативний до 14 тижнів, а в тебе може бути більший термін. Чи залежить показник норми від терміну? Наприклад в 10тижнів одна норма, в 11 - інша?

16. Virginia

Так залежить від терміну (тільки до 14 тижня) і від ваги (наскільки я зрозуміла).
    В мене термін скоріше менший, аніж більший.
    Блін, а ше думала, нашо я піду здавати той аналіз... так і думала шо буду переживати.

17. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я саме з тої причини не здавала ані двійний ані трійний тести.
    Та й не хвилюйтеся ви марно, бо ж всюди пише, що вірогідність точності цього тесту 50/50, щось типу надвоє баба ворожила...

Я ніби недавно в жилєтці читала, що у вас застуда- а ви часом не застудженою здавали кров на той тест? Бо воно цілком можливо могло спотворити результати тесту і показати недостовірні результати.

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та не переживайте! Все добре, нерви завдадуть більшої шкоди, тому, просто забийте і насолоджуйтеся вагітністю:)

19. Fergie

Fergie New Member

я сьогодні теж здавала такий аналіз. моя лікар мене заставила вчора просидіти на ну дуже жорсткій дієті(без солодкого, жирного, молочного, яєць.....) а сьогодні ні краплини води чи ще чогось до здачі того аналізу. пояснювала що на результат має великий вплив саме харчування перед здачею аналізів. якщо не дотримуватись дієти, то показники можуть бути не в нормі.
    тому не переживайте, можливо перед здачею аналізу зїли щось не те, і воно вилізло боком.

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А ви годуєте грудьми? Можливо це також впливає....

Статус теми:
Закрита.