Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pesyk

Pesyk Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Ура! Молодці! Щастя Вам і здоровя!

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

Бачте, в мене "ізначально" є покази до КР - важка стадія дисплазії в дитинстві. Я тут на форумі почитала, зробила обстеження, і в мене з"явилася надія на ПП.

знову ж таки через ту дисплазію. мої всі взагалі проти ПП, маму то мало не відливати прийшлося, коли сказала що хочу ПП. Тільки бумажка з результатами УЗД кісток трошки подіяла. Якось я відчуваю, що Данкову можу довірити в прийнятті такого рішення - ПП чи КР.
    ось тому то я й переживаю через положення малюка. того то переживаю через той "ромб", того переживаю щоб Данков був....

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Були ми на узд. У нас все добре!!! :radist: :radist: :radist:
    Шийка закрита, так що ніхто ще нікуди не спішить. Однак сказала пані, що часу лишилося не так багато в нас. :girl_yes:
    Правда, сказала мені пані на узд, що дата 20 липня абсолютно нереалістична, бо дитинка вже досить велика. За вимірами на всі 35,5 тижнів. Сказала, що мудріше орієнтуватися на покази УЗД, тобто 9 липня, або взагалі ще раніше, імовірно 2. Ну, тепер манюні вирішувати, котра дата їй більше подобається. :xaxa: Але татко наш сказав, що тепер мусимо докупити те, чого бракувало, аби вже все було готове.
    І підтвердили нам дівчинку. Тепер 100%. І ми самі бачили, що 100% дівчинка. :girl_blush2:
    Сказали мені поберегтися, раз відчуття такі, як у мене є. Так що буду далі вважати й побільше відпочивати. А не навпаки. Спала по 5-6 годин і робила стільки, що йой. )))

ДУЖЕ вам усім дякую за підтримку!! Ці кілька днів пережити було би набагато важче, якби не ваші молитви й добрі слова!

4. innamorata

innamorata Well-Known Member

Я вас вітаю!!! щиро тішуся за вас обох!!! міцного вам здоров"ячка і багато смачненького молочка!!!

5. Oddly

Oddly Well-Known Member

А я сьогодні була у трьох (!) різних лікарів з результатами двійного тесту і узд.
    У всіх різні версії.
    І кого слухати? Я вибрала версію, яка мені більше сподобалася. А що ще залишається.
    Хіба більше взагалі не слухати.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Маю таке питання. При постановці на облік треба від сімейної писульку про пробу манту в моєї старшої дитини. в нас крім бцж нічого нема і не буде. Сімейна вписує, що в нас відмова, правильно? Хтось стикався з аналогічною ситуацією?:girl_flag_of_truce:

7. Asal

Asal New Member

Прийміть вітання!:girl_yes2: Ростіть здорові!:girl_yes2:

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Щиро за Вас рада :girl_yes2:

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

перший раз таке чую.... вони вже чисто подуріли з тими щепленнями(((((((
    єдине що сказали принести, то флюрографію чоловіка

8. rusyava

rusyava New Member

Вітаю з найдорозчим в світі подаруночком))))

9. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Так, в мене теж таке просили, ми не робили, відповідно думала, що впишуть мою відмову, а вони написали, що в нас є...пояснили, що мусіли собі вписати, що ми робили, бо в них керівництво вимагає. Може і вам вписали.

10. nyatochka

nyatochka Well-Known Member

дівчата, скиньте, будь ласка, телефон Данкова в ПП, бо не можу знайти куди записала. Щиро вдячна!

11. Asal

Asal New Member

Читала, що малюк на мому терміні стає менш активним, це дійсно так ?
    краще лишній раз переконаюсь, щоб дурні думки в голову не лізли

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Йому менше місця й важче рухатися, але відчувати рухи будете все одно.

13. Asal

Asal New Member

я їх відчуваю, але менше, коли вже зовсім заскучаю за копнячками, потрогаю його за ніжку і він відбивається:girl_tender:

14. Krosha

Krosha Well-Known Member

Дівчатка, а на моєму терміні може бути підтікання вод? Бо зранку сьогодні якесь таке схоже виділення було :sad:. Чим то підтікання може грозити?

15. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

може, підкладіть шматку бажано не білу, і будете бачити колір тих виділень і кількість, а ще передзвоніть до лікарки

16. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Є, вроді, тести на те, чи то дійсно води. А може, Ви щось собі просто надумали/переплутали... Думаю, йти до лікаря (а зараз подзвоніть ще йому) - це без варіантів.

17. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Думаю, специфіка конкретної вагітності. То є трохи тяжко - регулярні перейми біля 30 годин, вдруге хотіло б ся швидше. Але може не всі мої діти будуть руки пхати, куди не треба:)

А Ви собі розкладіть по поличках: дисплазія - стан здоров"я Вашого органіму, ромб - особливість організму, положення дитини - особливість вагітності. Не мішайте все в одну купу, бо разом то справді може лякати. Просіть лікаря називати конкретну причину до КР, якщо буде наполягати, а не "які там пологи з таким букетом". Зрештою, якщо обрали саме цього лікаря, постарайтеся налагодити з ним контакт, не бійтеся ставити питання. Хай Цьомцьомка Вам поможе:)

П.С. (на кармічні питання): я не пропагую народжування в чергових лікарів, знаю, які можуть попастися. Просто не розумію тої моди на Данкова без потреби.

18. Iwka

Iwka Well-Known Member

Дівчата - ви всі такі бомбезні!!!
    Дуже дякую за привітання в карму і тут - надзвичайно приємно читати!

правда часу на ДП стало катастрофічно мало :girl_in_dreams:

Лілю, тішусь що у Вас все добре, але відпочивати мус! Бо Вашим діткам, усім трьом потрібна здорова мама з купою сил!!!

записали що відмова, і більш ніхто не докулупувався.

19. taniarz

taniarz Active Member

Пише Вам taniarz від імені Pesyk:girl_flirt:
    сьогодні в 10,40 народила донечку:girl_tender:.Родила сама, гарно , швиденько. Всі подробиці вже чекайте від неї особисто.:d25: Ура!!!!!!!!!!!:radist:

З.І. Всім легких пологів І ЗДОРОВИХ ДІТОЧОК!!!

20. allja

allja Well-Known Member

Ой, як гарно:girl_tender:Здоров"ячка мамі та малечі!Спокійних нічок та багато молочка! Хто там далі на черзі?)

Статус теми:
Закрита.