Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Певно, що так. Лікар не цар і не Бог, і не панацея на всі хвороби. Якби там не було, але коли я ходила до лікарки то вона приділяла мені стільки уваги скільки мені треба було. А в Україні взагалі оригінальне відношення - веде якась лікарка в поліклініці, а народжувати то треба домовлятись, благати, падати в ноги, нести мішок грошей... одним словом не зрозуміти мені. Не зрозуміти.

2. WildWind

WildWind Member

Мені лікарка вже який раз твердий живіт намацує, не покидає мене думка що то від УЗД, бо як не ходила до лікаря то все добре було.. За місяць з роботи звільняюсь, буду малятку казочки читати і на печену дієту (див. вище) перейдемо. П’ю багато води, на роботі ноги на тумбочці. Флегматична як удав. Виписані вітаміни не п’ю))

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Тут на таке ніхто не звертає уваги, бо то є нормальна поведінка живота. ;)
    У мене вчора живіт був як камінь увесь день. Тільки тут всі чудово розуміють, що то наслідок, а причина в чомусь іншому. У мене причиною був біль у боці (м'яз потягнула пару тижнів тому, коли малого піднімала, й воно тільки погіршується).

4. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Все правильно Ніколь каже.
    Була перед пологами в Данкова 3 рази, кожен раз не більше 3 хв. Єдине, що останній раз, я мала багато питань, а його покликали до телефону і він нас з чоловіком запросив до себе в кабінет зачекати, ось тоді ми 20 хв. спілкувались.

В основному в нього планові КР на 11 год. - це завжди так, але буває що і внепланові намічаються.
    Тобто приймає він основну масу вже після 12, ніколи раніше не попадала, хоч коли я приходила) Дівчат завжди багато, але розрулює то діло швидко). А я не жалілася, мені того "спілкування" вистачало. Зі всіма "дурними") питаннями йшла до Кулик.

Халіна дуже приємна жіночка і хороший лікар, до мене на УЗД прибігла, коли Данкова не було, ще й накричала на них, чому мене заставили в черзі чекати, вона ж їх попросила мене негайно прийняти (тоді така ситуація алярмова була).
    Що казати за час у Данкова, хочете з ним побалати приїзжайте вночі)
    Свекор коли йому "дякував" то приїздив в 11 вечора і годинку вони там чаювали)
    В паталогію до своїх дівчат він теж любитель десь 9-10 вечора заглянути)

5. Pesyk

Pesyk Member

Щось ми вже тут не ті розставляємо акценти.
    Я теж була на прийомі не більше ніж 5 хв. кожного разу, все що мене цікавило, все довідалась, все на що мені потрібно було звернути увагу він мені сказав, причому це була нормальна розмова без поспіху, і жодного разу він не давав знати, що він спішить, чи витуряв за двері, бо Ваш час скінчився. Краще так, чітко і конкретно і по справі, ніж "котики" "зайчики", а як до справи то ніякого толку.

6. nyatochka

nyatochka Well-Known Member

дівчата, може хто знає, чи буде Данков в п'ятницю, бо також до нього збираюсь, а писали ніби він в Київ має їхати
    Ніколь, якщо будете завтра в нього, може зможете дізнатись, чи він буде в п'ятницю, була б дуже вдячна :girl_blush2:

7. Pesyk

Pesyk Member

Я просилась до нього в пятницю, він сказав краще в четвер, тому думаю, що навіть якщо буде в пятницю, то присвятити він її хоче не візитам.
    Попереджував, що на вихідні він в Києві, може хіба що змінилось.

8. WildWind

WildWind Member

Я не можу тої причини знайти, лежу дуже багато, їм дуже добре, практично всі продукти з села, багато салатів і м'яса, воду п'ю, ніяких чаїв чи кави, дивились мене на УЗД зі всіх сторін, все перевірили що тільки можна, колись я ходила на плавання і на лижах кожну зиму, в "дряхлості" м'язів звинуватити себе не можу, та і пішки дуже багато ходила до вагітності, зараз вже боюсь так багато ходити. Та домашня робота то просто дурниці, навіть мокрий одяг тепер заставляю чоловіка виносити, самі лише розвішую)). Хіба робота, комп'ютери (але в нас буки), риюся в собі, аналізую, вже вагітний вільний одяг купила. Може якась психологічна проблема, на вихідних самонавіюванням займуся. Завжди дуже добре розуміла свій організм і що йому треба, а тут.. буду копати))
    Єдине що дитина дуже велика, значно випереджає розміри, може матка не встигає розтягнутись? Або то так треба щоб втримати того богатиря, то так собі думаю, лікар сміється як таке кажу))

9. Liliyah Romanova

А чого лікар сміється? Матка тонусує з тої причини дуже часто.

10. Pesyk

Pesyk Member

Була у Данкова О.В.
    В "зазначений час" мене не прийняв, бо був на операції. Дочекалась за півтора години. Відправив мене додому до вівторка, але у вівторок казав вже остаточно з вещічками до нього. Помацав жівота мого, послухав, а його перепитала чи опустився живіт, і чи є покази до готовності народжувати, він казав все добре, живіт опустився, будем рожать. Але чого я не відчуваю змін щодо опущення живота?На вихідні його не буде, казав, якщо щось, то скерує мене до Халіної чи до Калініна. Не хачю я Калініна(((. Я щось намагалась помислити нарахунок терміну, що відчуваю, що ще не час, після чого він сказав: "Детка, позволь мне рассуждать". Так і знала що нарвусь)))
    Тепер залишається просити дитинку,щоб ще трохи посиділа в животику.

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хіба то нарвались? цвєточкі :) от якби він Вам сказав "да иди ты куда хочешь, раз не слушаешь совсем" або щось у цьому дусі... сподіваюсь, у Вас до того не дійде :)

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

Дівчата, а може є якісь вправи щоб малюк став вертикально, а не косо? а то дивлюся що горбик від попи весь час збоку, від чого живіт зверху здається квадратним... деколи аж самій посунути його хочеться. кілька раз пробувала дещо сильніше гладити животик в той бік(ну. щоб посунувся), то попа сунеться, але з часом все одно стає туди де був. чи так робити не можна????

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

мені не так давно в неті попадалось відео, як лікарі розгортали массажними рухами дитину в мами в животі, отак поверху живота десь притиснуть, десь поправлять і дитинка розверталась. Але лікарі це одно, а самостійно то чуть інше, я би не ризикувала.

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

Усім привіт)

Але ви настрочили - аж нову тему почали, поки я народжувала)
    Чемно якось почитаю, зараз не встигну...

Ми вже вдома, народились самі, на моє день народження) Думаю ніхто мене не перевершить в подарунку)))

Дочекалась вдома перейм, яких вже терпіти було не сила, інтервал був 4-5 хв, в 5 ранку були в ПБ, в 7,10 народився Нестор, 4400, 55 см, без жодних втручань дохторів!
    Я собов горжусь!
    Ще в родзалі я встала, переодягнула малюка, почувала себе прекрасно і була готова їхати додому готувати сніданок))) (це я про відмінність стимульованих і природніх пологів)

Про все решта - згодом)

Дуже дякую всім, хто тримав за мене кулаки!

15. Nastylove

Не бійтесь Ви так тої патології, зато все гарненько розпитаєте в лікаря про все домовитесь)
    А мені казав, що не хоче мати зі мною справу, бо я в нього спитала чи може таке бути що він вночі не приїде) Каже що він не відповідає на дзвінки тільки коли на оперпції і безпосередньо при народженні малюка.

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Ну що вас та косість так муляє на Вашому то терміні?:) Зайшла випадково, почитала пару сторінок і чогось не розумію: а чого то всім так кортить в Данкова народжувати? Дитина від того що, природньо не тим місцем вилізе? Нє, я не сперечаюся, він певно доктор знатний, але щоб через то крутити кудась свою дитину і не мати права голосу...
    Моя мала так нікуди і не вставилася, якщо кому цікаво. І лежала косо до останнього. Вже коли перейми почалися сильніші, то голівка врізалася куди треба і процес пішов. Недоліком тої ситуації було те, що власне голівка не тиснула достатньо на промежину і розкриття йшло дуууже повільно, десь сантиметр в 6-8 годин. А потім процес пішов швидше. Після народження виявилося, що вона ручкою себе заклинила, тому голівка і не могла нормально вставитися, так і народилася з підпертою щокою:) А ще матка в мене виявилася якоїсь нестандартної форми (однорога, чи якось так), тому живіт теж був квадратний. Я до того веду, що, можливо, є об"єктивні причини, чому дитина косо лежить. І дякую Богу, що утрималася від УЗД на пізніх термінах і крутих лікарів, бо там приводів до кесарського було ... було трохи. І лікарка чергова адекватна попалася, хоч і не світило львівських ПБ)

17. Бісеня

Бісеня Member

Iwka,Вітаю Вас з народженням синочка богатиря!Ростіть здоровими і мамусі побільше молочка!

18. Liliyah Romanova

А що як ви з речами приїдете в пологовий, а дитинка не хоче ще народжуватися? ;)
    Нащо? Моя панянка теж собі часом так лягає. У вас тільки 35 тижнів. Дайте малюку ще свободи трохи.
    А-а-а-а-а!!! Які ж ви молодці з малючком!!! Мені снилося, що ви народили на мій День народження (він же і ваш)))), то я думала, що того, що постійно про вас думаю, а то дійсно так сталося. )) Які чудові новини! Щиро вас вітаю!! Здоров'я й смачного молочка малючкові!!

Хіба це недолік? Це специфіка організму. Значить, ваші пологи мали відбуватися саме так. Не всі родять за пару годин.

19. Karrizo

Karrizo New Member

Вітаю вас з народженням синочка! Ви молодець! Ростіть здоровенькі і гарно гамайте!

20. Nastylove

Статус теми:
Закрита.