Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Margot

Margot Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

2. mazurik

mazurik New Member

Девченки подскажите, может у когото так же было. Второй раз уже сдаю тройной анализ, и что в первом, что во втором показатель бета-ХГЧ значительно ниже нормы ( на моем сроке 17 недель норма 8175-55868, а у меня 3083) :girl_phone1::girl_phone1::girl_phone1::girl_phone1::girl_phone1: Звонила своей докторше так та тихо и спокойно ответила, нечего волноваться это либо на мальчика либо угроза, но так как самочувствие нормально, то нечего париться. Вот а я то парюсь и переживаю, первый раз да еще и далеко от дома, всегда страшнее.

3. glasses

glasses Member

А Ви до того його здавали?

4. Shpunka

Shpunka New Member

Певно що так :girl_yes:

5. glasses

glasses Member

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

скоріше 2 варіант, бо, чесно кажучи, вперше чую. щоб по рівню ХГЧ пророкували стать дитини. У літературі є навпаки описано що коли жінка робить домашній тест на вагітність, то ймовірність появи другої смужки у більш ранній термін є при запліденні У-хромосомою, бо тоді рівень ХГЧ наростає стрімкіше. А які попредені у вас були результати? Рівень АФП та естріолу у нормі?

7. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а може у вас термін не зовсім коректно встановлено?
    Може у вас більше ніж 17 тижнів?
    на термінах після 20 тижнів ХГЛ падає...
    16 — 21 неделя 4720 — 80100
    21 — 39 недель 2700 — 78100

8. mazurik

mazurik New Member

На сроке 10 было 17.11 при норме 49.9. Врач при этом ничего не сказала. На сроке 17 было з083 при норме от 8175-55868. В этот раз опредили пол ))))))))))))) или угрозу. А АФП и Эстриол все в норме, поэтому я уже жду через неделю УЗИ, чтоб и пол узнать и себя успокоить:girl_in_dreams:

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Дівчата, мене багато в кармі питають, як то як так умудрилась хворіти. Я не можу на це питання відповісти, але підозрюю, що гормональні зміни в організмі спровокували падіння імунітету до нуля + дитина собі взяла, шо їй треба було і опірні сили організму не справились в боротьбі з інфекціями та й все. Тут чогось спеціального нема. Думаю таке може статись з кожним, тому описала як було і написала, що власне якби трохи часу вернути назад, то пневмонію під знаком питання обстежувала би і лікувала. Більше нічого додати.
    Всім гарних вагітностей! Не хворійте і насолоджуйтесь станами! Вони прекрасні попри все)

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

не дуже довіряю аналізам з цифрами, оскільки дуже часто самі лікарі на то не звертають належної уваги.
    Я б радила піти на узд, щоб перевірили, що все в порядку. та й ви нервуватись перестанете!

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

Хвилюватися в будь-якому випадку не треба.

А трійний тест здають для того, щоб визачити, чи є загроза?

12. Krosha

Krosha Well-Known Member

mazurik, ХГЧ - це в першу ваш стан, а не дитини. В мене після першого тесту теж цей показник був не в нормі, сказали лікарі, що загроза - при тому почувала я себе абсолютно нормально. Якщо інші показники в нормі - з дитиною все ок, а ви більше відпочивайте і не напружуйте себе (особливо цифрами з результаиів аналізів).

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

не тільки, це швидше аналіз на виявлення патологій у дитини

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

потрійний тест здається на вади плоду- так можна визначити дефеути нервоввої трубки та ряд хромосомних патологій. Але, паралельно, зміна рівня показників може вказувати і на загрозу переривання ( оцінюються показники у нормі+ їх співвідношення між собою)

15. mazurik

mazurik New Member

Ну вот и докторша мне так ответила, что главное показатели АФП, они в норме, значит все ок, Теперь просто с еще большим нетерпением жду плановое УЗ, уже и для успокоения и для определения кого же мы так сильно ждем ))) Всем большое спасибо за ответы )))

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

ну, а я про що ж?

наскільки я розумію, до цього враховуються ще й інші фактори.

У мене питання, може хто знає, - наскільки показовим є аналіз на антитіла? Я правильно думаю, що це більше стосується стану жінки, а не плоду?

17. Dolche

Dolche Well-Known Member

Найбільш інформативним буде УЗД. Вам жоден лікар не поставить (не повинен) точного "діагнозу" (якщо можна це так назвати) лише за результатами аналізу. Такі тести завжди дивляться у парі з результатами ультразвукового обстеження. Тому не хвилюйтесь завчасно, узо дасть вам найточнішу відповідь. Перевірено не один раз.

так.
    Переважно той аналіз призначають тоді, коли у чоловіка та дружини різні резус-фактор крові.

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я тричі перездавала 3й тест у 2х лабораторіях - у нас ХГ критично низький -від 0,1 до 0,3 при нормі 0,5 - 2,5. Це може вказувати на погану функцію плаценти і загрозу невиношування. У нас вже 30 тижнів і все добре.

19. invisible

invisible Well-Known Member

Поділіться, будь ласка, як хто відпочиває зараз? На море ми вже не поїдемо, бо були в травні в медовому місяці, а от як щодо Карпат чи Шацька? Можна чи не варто? (перший триместр). Особливо ще цікавлять водойми навколо Львова - чи є хоч якісь безпечні для купання вагітних чи не варто ризикувати?
    І ще одне - чи ходить хтось у басейн? Якщо так, то куди найкраще? Бо читала, що плавання для вагітних дуже корисне, але трохи боюся тої хлорки (ходила перед вагітністю на аквааеробіку в Світ Краси, то хлорка там аж очі виїдала)...

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я в 30 тижнів пропливаю 3 рази на тиждень по 2000 метрів.
    В аквапарку є гімнастика для вагітних і аквааеробіка для вагітних.

Статус теми:
Закрита.