Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

нічогісінько не відчувала аж до дня пологів. А ще за 9 днів до пологів було незначне відкриття ( на 1.5-2 пальці) .
    а у мене за 9 днів до пологів. Одноразово і повністю. Без будь-яких тренувальних до чи після того.
    Тобто
    і відходження корку без будь-якиї тренувальних і навпаки- навіть легеньке ниття без відходження корку є ознакою того, що шийка матки "працює".
    А мої обидві братові із відкриттям в 3 пальці та досить серйозними тренувальними на протязі 2 тижнів, спокійно відходжували до 42 тижня ( по 2-3 тижні)

2. Holly

Holly Moderator

а можна десь взнати які пологові будуть закриті в грудні-січні? До пологів мені ще далеко, але якось хочеться визначитись

3. Андріана

Андріана Well-Known Member

З 17.12.2012 по 15.01.2013 Джамбула закривають.

4. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Вчора відчула, що живіт опустився, стало легше дихати, зникло відчуття переповненості шлунку, але ходити і сидіти тепер трохи важче... Дитинка вже не товчеться так інтенсивно як раніше, часто відчуваю тільки легенькі рухи і гикавку:)
    До прогнозованої дати пологів ще 26 днів. Цікаво, скільки ще проходжу:)
    З лікарем так і не визначилася..Чекаю на відкриття пологовогого на Мечнікова. Хтось має інформацію чи відкриються 3 липня як планувалось чи затримають?

5. natorella

natorella Well-Known Member

то нашо мастиш голову?

6. сніжна

за останніми даними- ніби пересунули відкриття на 5.
    26 днів- запросто. Я після опущення та зафіксування голівки проходила ще 35 днів.

7. Krosha

Krosha Well-Known Member

А в мене останні три ночі халепа - німіє права рука під ранок. При тому німіє до такого болю, що прокидаюсь і заснути вже не можу. Як з тим боротись?

8. murawka

murawka New Member

У зв'язку із жарою у мене виникло питання: у роддомах на ніч відкривають вікна у палатах, коли там спить новонароджений?

9. WildWind

WildWind Member

Я здається знаю, що то за шампунь))Ще є дорогий аналог, Нізорал здається. Він у нас постійно в аптечці, після сауни, на морі, після басейну то мус ним помитись))) Для вагітних абсолютно безпечний якщо його не їсти, якщо миєте ним голову, то основне щоб не попав до рота!! А так можете бути спокійні, казав мій дерматолог що він через шкіру не впитується чи якось так.

10. сніжна

я не знаю як зараз, але раніше все залежало від сусідок по палаті. Бо відкривати форточки-привідкривати вікна не забороняли. Тому ми самі то регулювали.Проблема була лише у тому, що комусь жарко, а комусь холодно ( дує і т.п.). В пологових є просто умова, що в палаті з новонародженим має бути не менше 26 С

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

всім привіт
    ну ви вже знаєте, ми народидись:)
    Сьогодні татко забрав нас додому. Вдома нас зустріла сестричка. Турботлива;), просить лялю весь час брати на ручки і ще добре ляля звук не видасть, каже шо вона хоче цицю:)
    Отже Марта, найчарівніша у цілому світі, народилась на день конституції, 28-го червня, в 14:35, в Медінституті ві Львові, на другім поверсі, в 4му пологовому залі, за участі свого татка (це велика сила) і важила 3600 г, 52 см зросту.
    Через 6 хвилин (зі слів чоловіка) я попросила налисників, а доню вже прикладали. Їсть чудово, спить прекрасно, важить зараз 3700 г (тобто чи ми втрачали в масі - хз, ніхто не важив).
    Біг сістер в захопленні, за 11 днів моєї відсутності дуже підріс і подорослішав. Перші дні були важчі, 5 - 7й дні вона за мною плакала, останні дні злилась, а ото 2 дні (вчора і сьогодні) вже просто нас чекала.

Всім шалено дякую за привітання, розповідь напишу пізніше, коротко у нас все так: потрапила в екстагенітальну патологію з серцево-легеневими проблемами, народила сама, без стимуляцій, розривів і так далі, маю невеликий шовчик зовнішній (який і швом назвати смішно), і він не має стосунку до пологів в принципі, бо це кіста там трохи зачепилась, єдиним нещастям пологів є води, вони сіро - зелені, що свідчить про масу моїх вірусяк за час вагітності, але Господь Бог добрий і дитина здорова.

Всім бажаю гарного дня, успішних і легких пологів, і доброго настрою!!!

12. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Ми вже народились і повернулись додому з чарівною дівчинкою!!!!!
    Нажаль був КР, але від того я не є менш щасливою, донечка вагою 3540 і довжиною 52см.

Всім хто вже на підході бажаю легких пологів, здорових діточок і достатньо молочка:d25:

13. Bogdanka

Ще одне, питают в кармі: пологи тривали неповних 4,5 години. В 10:20 я закінчила розмову по телефону з одногрупницею, в 14:35 народилась Мартуся.

Вдруге родити легше і простіше, набагато важче було бути вагітною.

Екстрагенітальна патологія - це відділення в ОКЛ, куди, якщо вона відкрита на даний момент кладуть вагітних, хворих супутніми захворюваннями (наприклад бронхіт, пневмонія, цукровий діабет тощо). Тобто таких вагітних має право розроджувати тільки мед (ОКЛ). Якщо мед закритий, тоді міські пологові, які мають на такий випадок ізолятори.

Чи задоволена я медом? Так. Дуже. І лікарем. Дуже-дуже (знайома з лікарем з глибокого свого дитинства). Як і кожна ситуація є один нюанс, але кваліфікації і дій зі сторони лікаря він не стосується.

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

Смішне: дразнять мене колєги, аби називала доньку Конституцією і як баба Параска до Ющенка, їхала до Яника в Київ і вимагала за таке імя квартиру:girl_blum:
    Ніц з того, 15-го липня ми будемо хрестити Марту:)

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вітаю з Мартусею!

15. Bogdanka

про КР і ПП в моєму випадку.
    Мене не можна було інтубувати. КР протипоказаний. Тобто у дуже крайньому випадку. Однозначно після КР я б могла мати пневмонію чи плеврит (шось з двох). У мене на 39 тижні після перенесеного з Софією ентеровірусу (мене заразила дитина) пішло загострення обстурктивного бронхіту (чергове) і появилась дивна задишка з блідістю. Коли я приїхала на батальну, в легенях було більш-менш ще, але ЕКГ була з ознаками ішемії міокарду і вказувала на можливий перенесений міокардит. Мене скерували відразу в обласну (мед) на ЕхоКГ і планову госпіталізацію. При госпіталізації було купа всякої всячини, до пологів призначили антибіотик, який ще пю, повністю сумісний з ГВ, серцеві препарати і ереспал (хотіла його викинути зі списку, але доктор переконав і я не шкодую, відхаркування пішло на гут).
    В пологах було перейми передихувати нормально, чоловік мені допомагав, а от в потужному періоді стало дуже важко, бо треба було дихати, а я весь час хотіла кашляти. Це було справді дуже важко. Давали мені дихнути кисень в масці двічі і ставало краще. Плідний міхур сам не тріс, його пробивали на повному відкритті. Коли пробили, акушерка зробила такі круглі очі, шо я думала, шо там шось таке страшне... а то виявляється води від пересенесених вірусів зробились дуже густі і сіро-зелені і плідний міхур, який досить еластичний таки, не міг надутись до такого ступеня, щоби тріснути, вже голову було видно, тому міхур пробили. Я того навіть не відчула.

Моє враження: вдруге родити легше. Бо трохи все-таки організм вже в курсі як то було.

16. allja

allja Well-Known Member

Щиро вітаю Вас! Ростіть здоровенькі та щасливі!
    А ми від сьогодні в декреті:) Поміряли, поважили...і т.д. - все в нас добре, розвиваємось добре і лежимо голівкою до низу (лікар так нащупав), а ще казав, що як далі так все добре буде, то народжу дитинку з вагою 3200-3300 без проблем. Думаю, що на наступний тиждень підемо знайомитись з лікарем з пологового. Хотіла на УЗД піти, але то, мабуть, краще ще трішки почекати?

17. Talibamina

Talibamina Member

Вітаю усіх новоспечених матусь! Бажаю багацько молочка і спокійних ночей!
    нарешті знайшла час написати: народилась моя донечка 10 травня,3650г і 54 см,був неплановий КР і довге перебування у ПБ, але це все швидко забувається, коли поруч сопе найдорожче малятко :)

Про пологовий: народжувала в медінституті, 2 дні перед пологами лежала в патології, в платній палаті (30грн/добу), а після - в індивідуальній палаті (одномісна, за весь час перебування 460 грн:душ,ТВ,мікрохвильовка)

18. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчата, хочу спитати поради!
    Сьогодні перездавала ХГЛ і прогестерон (на 6-й день від минулого разу). ХГЛ виріс добре - 29.06 показник був 434, а сьогодні 2789. У мене 5,5 акурешрських тижнів. А ось прогестерон трохи турбує - тоді в п'ятницю був 34.7, а сьогодні 29. Є якісь приводи для хвилювання чи такі незначні коливання є допустимими? Потрібно десь зараз проконсультуватися в лікаря (в лікаря ще взагалі не була, на УЗД не ходила) чи зачекати і ще знов перездати десь за тиждень?

19. mazurik

mazurik New Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (2)

Привіт :girl_wink: приймайте новеньку ))

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Сама я не со ЛЬвова, так мужем завезенная ))) Ждем в начале декабря пополнения, вот решила подготовиться, почитат:connie_pull-pigtailь где? У кого? И вообще как рожать ??? :girl_claping::girl_claping::girl_claping: Так что буду очень благодарна за советы и подсказки )))

20. Bogdanka

з карми до розповідей про пологи
    отже так, бронхіт до кінця я ще не подолала. Але з понеділка буду ходити на дренажний масаж і зараз знов роблю інгаляції рано і ввечері з небулайзером. Дихаю просто боржомом. Погодилась на 10 днів антибіотику, а не 7, щоб не кололи дитині, при таких водах, як були в мене, чесно кажучи аб-терапія не є "примхою", але мені було якось розумніше пити самій і передавати з молоком щось там. Я пила роваміцин, це група макролідів, макроліди використовують для лікування захворювань верхніх дихальних шляхів і роваміцин зокрема є сумісним з ГВ.
    Звичайно, що невагітна я би не лікувала обструктивний бронхіт антибіотиком, але як вагітній зробити масаж, особливо на пізніх термінах? нереально, а харкотиння починає назбируватись і застоюється і тому виникає обструкція і дихальна недостатність, тобто вагітна я того захворювання не подолала, почала пити АБ за 4 дні до пологів і закінчила вчора. Чуюсь значно краще.
    Ще мені давали ереспал (протизапальне+відхаркуюче) і при потребі залишали вентолін. По нових тенденціях антигістамінні не дають. Вважається, що вони сушать слизові.

Статус теми:
Закрита.