Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Ні, сказала, що мої ліки - то ванна, канапа і ліжко.
    Ну так, то вже третя, якщо рахувати ще й позаматкову в Натусикові 6 місяців.

2. Asal

Asal New Member

гмммм, якщо ж так можна то чому у нас капають літрами?

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

нема за що:girl_wink: геройство зараз справді ні до чого:girl_yes2:

3. Liliyah Romanova

Ну, та в нас в принципі люблять лікувати вагітність. Тут вагітність - це стан. Ну, і не спішать тут в лікарню класти, якщо нема на то дуже серйозних показів. Для українських лікарів то є непоганий спосіб заробітку, мабуть, може, того й зловживають.

4. natorella

natorella Well-Known Member

тут і відповідь - бо в нас у лікаря купа мамусь і він не хоче кожну слухатию йому би вколов і поклав

5. innamorata

innamorata Well-Known Member

Дівчатка, а я сьогодні сюди плакатися :sad: В нас сьогодні дуже поганий день :sad::sad:
    Була в Данкова. Він тільки глянув і відразу сказав що по-перше на наше ПДП його не буде - не буде до 8 числа, а в нас ПДП на 1 липня. А по-друге - що найгірше, сказав що швидше за все треба буде оперувати :sad::sad::sad: Мацьоп лежить скошено. Голівкою до низу, але скошено, голівка і не думає вставлятися як треба. І по друге - в мене неправильної форми як він сказав Ромб Міхаеліса - то якесь таке заглиблення між м"язами в попереку(так гугл каже).
    То для мене таааакий удар :sad::sad::sad: я як дурна пів години проревіла на лавці під пологовим.... я і зараз реву :sad: Мені такий жаль...Я ж уже настроїлася що з суглобами в мене все добре, лікарка моя казала що все в нас добре, вагітність проходить ттт чудово, і тут на тобі. Я навіть на курси сьогодні не пішла, до роботи не дивилася, нічого не хочеться. Я головою розумію що то не кінець світу, але якось так ніби мені всередині щось обірвалося.
    Єдине що сказав прийти до нього через два тижні, тоді буде зрозуміліша картина. Але я вже боюся надіятися. Кажу чоловікові, що якщо ще раз настроюся позитивно, то вдруге мені буде ще важче...

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

не буде до 8 липня ? :girl_impossible: вот засада....
    а з якого не буде не казав?
    і де ж тепер народжувати, а головне в кого?
    Мечнікова буде закритий, в медінститут не хочу, залишається батальна....

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Пощо? Я он вичитала, що ніц вони наперед не знають, а кажуть часами наперед заскоро і роблять кесареве навіть не переконавшись, що нерівний ромб справді є перешкодою до народження. Хоча, якщо на лежачи народжувати то думаю буде перешкодою.

Чорним я спеціально показала, що ніхто наперед не може діагностувати це яко проблему, аж поки не почнуться самі пологи.

Он ще додам. Певні позиції під час пологів допомагають вам подолати так звану патологію неправильного ромба аби скривленого хребта, і це не є позиція лежачи на спині з задертими ногами.
    Добре. Перекладаю.

Ромб Міхаеліса є ромбовидна область тазу і грає важливу роль під час пологів. Ця ромбоподібна область включає в себе три ваших нижніх поперекових хребці, а також крижі. У другому періоді пологів під тиском - Ромб Міхаеліса рухається назовні - означає, що він повертається - і при цьому таким чином він відкриває таз, збільшуючи відкриття таза. Коротше кажучи, це означає, що позицію під час народжування є ключовою. Деякі позиції заохочують ваше тіло працювати більш ефективно, ніж в інших позиціях. Лежати на спині з ногами в "стременах" це найгірший спосіб для народження дитини. Тьфу, спробуйте сходити в туалет в такому положенні! ФЕ! Але ви зрозуміли суть.

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хто що куди має в 36 тижнів вставляти? ще ДУЖЕ рано!!!
    не плакати. Все буде добре.

9. Pesyk

Pesyk Member

Це ж приблизна дата, я думаю до 8/07 діждете, поки не повернеться Данков. А все інше має розрулитись, це 35 тиждень. І він правду каже, що за 2 тижні буде ситуація світліша і зрозуміліша. І не плачте, від того тільки гірше Вам і дитинці, а ситуація ж не міняється.
    І є завжди вихід, нехай він не такий як Ви чекали, але оперування (якого може і не бути) може чекати будь-кого навіть того, хто до останнього дня мав все добре в усіх поняттях, і тут таких багато для прикладу, і всі вони мають гарних солодких діток і щасливі. Може трохи грубо але "Прекратіть істеріку"

10. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Сьогодні цілий робочий день просиділа за роботою (хоч вже другий тиждень в декреті) бо там аврал, треба було рятувати і в мене вперше в житті почали жахливо набрякати ноги:girl_sad:, такого ще не бачила, стопи як колоди, дзвонила до лікарки в ЖК, вона радила просто менше солі споживати, воду не обмежувати, менше сидіти в одному положенні і запевнила, що то нормальне явище для вагітних. Самопочуття препаскудне, ще стільки всього треба встигнути зробити, а здоров`я вже не дозволяє і щоб там не говорили, що вагітність то не хвороба, а вагітна то не хвора, а всеодна не така вже й я й здорова і чим далі тим важче... І де би то набратися сил і енергії для пологів, якщо і далі буде таке самопочуття як нині, то нічого вже не хочеться:girl_sad:

11. Pesyk

Pesyk Member

Якось не правильно Ви настроєні. Навіть не говоріть таких глупств, що вже і нічого не хочеться, дитинка образиться)))
    Вас в кінці чекає нагорода всього життя, це і має Вас підбадьорювати в такі моменти.

12. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

я також в нього народжувала, він був черговим по області і в цей момент міг бути будь де, тому казав, щоб не переживати, бо його замінить хороша лікар Халіна Н.Ю., але дякувати Богу він приймав пологи. Але коли до нього йшла домовлятися моя коліжанка він зразу її відправив до неї, після пологів залишилися тільки позитивні враження про лікарку і все пройшло добре, тож попитайте його кого б він порекомендував.

13. Liliyah Romanova

Наталю, в моєї акушерки теж купа мамусь. ;) Проте вона хоче кожну слухати. ))) Зайнятість у них така, що не позаздриш. Багато-хто з них не має власного життя взагалі.
    А зашугав уже зараз. Дуже професійно...
    Власне. Видно, в лікаря настрій був поганий. Важко інакше пояснити таку дивну поведінку. :dntknw:

14. innamorata

innamorata Well-Known Member

дякую, дівчатка, я трошечки заспокоїлася.... тут ще таке діло - прийом тривав максимум 3 хвилини. не знаю куди він так біг, але я навіть толком ні про що з ним не домовилася... ні номера телефону, нічого... щодо дисплазії - я зайшла в кабінет трохи кульгаючи, бо поки їхала набрякли трошки ноги і балетка мені натерла, то він зробив висновок що то я від дисплазії кульгаю, хоча я йому казала, що ні, але він навіть не глянув на заключення УЗД обстеження, яке було закріплене в обмінці. навіть ім"я моє толком не глянув, Світланою весь час називав. то він завжди так приймає? чи то просто я така везуча?
    якщо думати про альтернативу - про Халіну не знайшла негативних відгуків... попрошуся до неї якщо що. але знову ж таки, як то робити? хочу все одно в Данкова, а чи то буде нормально їй сказати, що от, мовляв, я хочу в нього, але якби його не було - візьмете мене? якось не альо звучить....

15. Liliyah Romanova

Це ви серйозно так думаєте??
    То хіба у львівських реаліях можна дійсти до того, щоби в таке вірити. Бо якщо будинки не ремонтують, то дійсно цегла може впасти на голову геть неочікувано й без жодних на те причин.
    У вас чудова лікарка!! Дуже мудро вам сказала!
    То таки не хвороба. То робота свого роду. ;) В останньому триместрі особливо.
    Тому й рекомендують не перенавантажуватися й багато відпочивати.
    Недаремно тут кажуть, що до лікаря чекаєш годину на 5 хвилин уваги. Як за 3 хвилини можна стільки висновків зробити? :shok: Мені вчора тільки півгодини присвятили. І то, лише тому, що я поспішала. А так зустріч триває 40-60 хвилин.

16. Pesyk

Pesyk Member

Вірити в таке не хочеться, я і не вірю, а просто констатую факт, скільки таких випадків.

17. Asal

Asal New Member

це справді дуже мало, що можна за такий короткий час дізнатися???

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

може варто і попроситися, спокійно і детально обговорити все з лікарем, яка так сильно не поспішає

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

а останні тижні то взагалі...:girl_wink:

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Прийоми в нього в середньому тривають кілька хвилин, бо приймає лише 3 дні в тиждень по дві години, а жінок до нього йде багато
    У мене свого часу він дивився і обмінку, і УЗД обстеження передивився. Але він знав що я маю до нього підїхати, ми в позаприймний час до нього з чоловіком ще підїзжали, довго говорили, тому може приділив достатньо часу.

Загалом він дійсно дуже зайнятий, може заклопотаний був, може спішив - в той час не виключено що не верхніх поверхах хтось в родзалі міг його чекати. Скільки разів було що він спускався вниз приймати жінок щойно прооперувавши іншу жінку в операційній чи прийнявша пологи. Так що думаю ваші висновки такі через те що сьогодні прийом не дуже вдався. Загалом це уважний і відповідальний лікар.

Оскільки я в такій самій ситуації як і ви ( ПДП на 9 липня, але це все вилами по воді), а Халіна це його права рука у пологовому, знаю що він своїх пацієнтів в разі необхідності перепоручає їй. Думаю що і цього разу якби сталось так що його не буде на місці, Халіна буде замість нього.
    До речі, мала нагоду з нею спілкуватись і бути в неї на огляді при поступленні в пологовий в перший раз - дуже акуратна, приємна жінка. Довіру викликає точно :)

19. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

20. Liliyah Romanova

Та так, львівська статистика в тому плані аж зашкалює. Тільки то не про стан здоров'я породіль говорить.
    Щиро кажучи, після такого "уважного" огляду, я би пішла шукати іншого лікаря. Нема ідеальних людей. Часом не варто дивитися на репутацію чи досвід інших, а спробувати знайти щось своє.

Я думаю, Аскорбінка мала на увазі мій організм радше, що я швидше виснажуюся. Принаймні я то так сприйняла. Бо енергії в мене цього разу справді менше, ніж попередні рази. Якось так ніби на півпотужності тіло працює.

Статус теми:
Закрита.