Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Мені обмінку віддали одразу після здачі аналізів :) Ходжу тепер з тим журналом А4 формату... (ну невже не можна було зробити її в два рази меншою?)

2. glasses

glasses Member

Обмінка то що?Та маленька книжечка чи то де все зажди пишуть.Бо в мене в малій майже ніц немає.

3. Андріана

Андріана Well-Known Member

а повинно бути все те, що і в лікарки

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

У когось маленька у когось цілий журнал :girl_crazy:
    Ну як у мою заглянути то також на вигляд небагато записано (може губиться у великому форматі). Просто коротко показники аналізів і відвідин + прикріплені результати УЗД. І ще багато для заповнення включно з обмінною для пологового.

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

Я ще пожаліюся.. Тааак жахливо кров з вени мені ще ніколи не брали :girl_cray: Розцарапала всю внутрішню частину ліктя (чи як то місце називається?) і вена болить досі! Гірше було лише раз після болячого н-го уколу :girl_sad:

5. Brenda

Brenda Member

А мені взагалі лікар нічого не дав ще - ніякої обмінки, ніяких документів, ніц. Дівчата, а що то має дати лікар?

6. invisible

invisible Well-Known Member

Так-с, приєднуюся до питання. Щось у когось книжечка, у когось цілий журнал, а в мене нічого взагалі теж немає. Жодного документику. Коли то мають видавати, хіба вже не після виходу в офіційний декрет після 30 тижня?

7. ZaKohana

ZaKohana New Member

Обмінну карту вагітної жінки видають одразу при постанові на облік. Там записують усі дані відвідувань та аналізів: групи крові, вагу, результати аналізів, дані УЗД, скринінги.... Кажуть, бажано її завжди носити з собою разом з паспортом на випадок "ЧП".
    Видають безкоштовно.
    Для прикладу, я виробила 10% знижки в Практікер - виготовлення сімейної картки. Для цього потрібно було просто принести свою обмінку.

8. Brenda

Brenda Member

Двуже приємно, я теж стану сихівскьою дівчиною скоро, коли повернусь до Львова:)

Хотіла уточнити, а в кого Ви стоїте на обліку в поліклініці? І як Вам Ваша Г?
    Також , дівчата, хто вже в декреті - як то має бути: я просто тупо забираю в мого київського лікаря якийсь листок з моїми аналізами і йду у Львові в ЖК і знову там стаю на облік, чи як то має бути? Може, хтось підкаже? А багато обстежень треба робити після того, як відпустили в декрет? Я просто хотіла все по-максимуму зробити в Києві... що там після 30-ого тижня треба здавати?

Буду вдячна за допомогу...

9. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Хм... мені видали тоді коли я прийшла ставати на облік, такий зошит трошки більший стандартного на 24 ст., такий кольоровий, купа реклами по аптеках, медичних центрах і т.д. Між тою рекламою є ще сторінки в яких все розграфлено і назначено, для аналізів, моя Г. при кожних відвідинах записує туди всі аналізи, підклеїла туди всі результати УЗД, флюрограму чоловіка і ще купу всякої всячини, тобто все дублюється як в карточці так і в обмінці. Рекомендують обмінку після 30 тижня носити завжди при собі, але я не ношу, бо форма обмінки не стандартна, сумка на велика, ну не поміщається вона мені ну ніяк.

10. Андріана

Андріана Well-Known Member

Відразу, коли встаєте на облік заводять для вас обмінну карту і дають на руки, при кожному візиті лікар собі в карту пише всі обстеження-аналізи-виміри і вам в обмінку. На більшому терміні всюди куди йдете носите зі собою.

11. invisible

invisible Well-Known Member

Хм, цікаво. Мені ніц не дали. Лікарка має журнал, в якому записує мої аналізи і відвідини, але тримає його в себе.

12. Vinnikomachka

мені призначили всі ті самі аналізи, як при ставанні на облік, тільки не до того як відпустили в декрет, а перед тим, тобто для того щоб відпустили - роботодавцю потрібно принести лікарняний, а для цього лікарняного як раз і потрібно здати ту купу аналізів. Принаймі у мене так було, а Вам треба порадитись з лікарем у якого обстежуєтесь, бо відстань між Києвом і Львовом мягко кажучи не маленька.

13. Brenda

Brenda Member

Те саме - нічого взагалі, лікар все записує в якийсь журнал... Мабуть, під час наступного візиту скажу йому, щоб дав мені...

14. Vinnikomachka

Вам потрібно запитати у лікарки, чому вона вам не видала на руки обмінну карту, бо дійсно якось не того... не правильно.

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Моя обмінка була в ЖК до моменту прощання з Г. Потреби возитися з нею не було. Головне, при поступанні в пологовий її мати

16. Brenda

Brenda Member

О ну то слава Богу, що ті всі аналізи треба здати до декрету, то я якраз здам все в мого лікаря, а тоді достою тих пару тижнів на обліку ще у Львові...
    Та я ж не буду їздити з Києва до Львова, щоб здавати ті аналізи:)
    Я планувала так: здати все, що можливо до декретної відпустки, отримати всі результати, забрати в лікаря ту книжечку чи обмінку чи як вона там називається і з 31-ого тижня стати на облік у Львові на Сихові... Так ж можна, чи ні????
    А потім нехай мене моя сихівська докторка скеровує в пологовий і дає всі документи для пологового...
    Дівчата, можна ж так? Правильно я розумію?

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Правильно мати обмінку при собі, на те все і дублюється в неї. Це щоб вагітна при собі мала всю інфу в разі якогось дійсно, як писали, "чп".

Я би ще й радила копію собі зняти - бо потім навіть як треба буде щось пригадати, то не буде як - от мою обмінку забрали в пологовому "з кінцями". А випадки різні..Мені от було би дуже добре мати її зараз, а нема.
    Зрештою, навіть самій би цікаво знати чи порівняти свої аналізи в разі наступної вагітності. Взагалі то ті обмінні карти після пологів десь в пологовому (в архіві) є, але виписку зробити чи скопіювати - то купа підписів треба і дозволів.

18. Fergie

Fergie New Member

мені обмінну картку видали зразу після того як я стала на облік. хоча вони не планували цього робити, але я тоді їхала на 2 тижні в київ то мені її швиденько заповнили і сказали обовязковр взяти з собою. відтоді я приходжу з нею до Г, мені її заповнють, і я забираю її додому.

19. MYR

MYR Member

Мені теж обмінку відали зразу і порекомендували носити її з собою постійно з 16 тижня, так як я є в групі ризику.
    Тільки що прийшла з ЖК, довольна як слон, білка не виявили, вагу по їхніх даних набрала в два рази меншу ніж по своїх, за те що не здала аналіз на АФП зовсім не сварили. На 20 числа грудня назначили УЗД, так що ми вже будемо знати хто там.

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я ж не казала, що не правильно її мати в себе...Правильно- мати, якщо думати
    Я не думала про "ЧП"...

Статус теми:
Закрита.