Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Точно, діло! Сама тим вже постійно користуюсь (Ну стала я параноїком трохи) Lulu добре говорить, подивіться за складниками. А ще, чому би не проконсультуватись з Вашим лікарем? Думаю, зможе Вам порадити...
    Я завтра йду їх здавати + ті загальні, все на купу буду щоб не бігати. Не хочу :girl_cray: Так мене бісять ті черги і стільки їм крові тре. Найбільше не люблю з пальця давати, а тре буде 2-а :khomyak: рази (заг. і цукор)

2. glasses

glasses Member

Я в книжці в одній читала, що в 2 триместрі найбільше ваги набирається, а вже потім має бути по 500грн в тиждень. Якщо неправда вже матусі скажіть чи меньше чи більше набирають в 3 триместрі.

Та треба морально настроїтись, я маю аж 10 числа йти. Люда, а чого вони так скоро тебе направили на ті всі аналізи?Тобі доречі лікарка за вагу нічого не каже?

3. lulu

lulu Well-Known Member

питання відносне чи важко. я взагалі не відчуваю зайвої ваги-не перебільшую. позавчора витирала пилюку на шафах (ремонт в мене, ремонт) стільчик на стільчику і я-балярина:) нині штори вішала. хіба зараз трохи лобкова кісточка болить пару днів, коли з боку на бік перекидаюсь. або ноги зводжу до купи надто сильно. але то 40-ий як-не-як! ) а куди мої майже 20кг пішли-не знаю.лікарі довбуть, що ЗАБАГАТО, але ж я не відріжу їх(а тортика так хочеться, ех, їла останній раз на уродини влітку...). і ніяких набряків останній місяць тьху-тьху-тьху взагалі. раніше трохи було, але солене відкинула і все гуд. піднімалась до товаришки на третій поверх, за мною хлопча-років 10. в нього задишка, в мене-нема. а як стаю на вагу, то вони всі мене готові в паталогію класти. з тими кілограмами-слухаю останні 30 років, так і наступні буду слухати. вагітна чи не вагітна-без різниці.

4. glasses

glasses Member

Вот і я теж. І вроді сильні булки не набила, бо і до того була нехуденька, де воно є не знаю. Набряків теж немаю, ніц не турбує. А кілограми прибувають і прибувають.

5. Plenilunio

Не знаю. Можливо довго тре буде чекати результатів. Зрештою планове відвідування а заодно і видачу декретного Г назначила на 14 грудня.
    Боюсь що б гемоглобін знову не впав, а то я трохи розлабилась... І якщо мене (!) вже на гречку потянуло, значить тре організму більше залізовміснисних продуктів... А тоді знову додаткові аналізи з пальця...
    Я вже писала колись. Сказала що мовчить, так як не бачить по мені щоб я набирала значні "телеса" (але то в мене тіло таке, що і не одразу скажеш:girl_crazy:). І якщо так і далі буде, то буде говорити зі мною про дієту і "розгрузочні дні". То було 780гр в тиждень. Останнього разу, коли було 865 грн в тиждень лише трохи скосила очі, але знов ж таки промовчала:girl_crazy:

6. Holly

Holly Moderator

Була я нині в ЖК, аналізи в нормі. А от вага...за 2 тижні 2 кг і +5см на "талії". Звідки воно взялось не знаю.Робила КГТ - все ідеально. От з положенням дитини трудно. Моя лікарка намацала голову зверху, інший лікар дав 99%, що голова знизу. Ну і по моїх відчуттях вона, голова, таки знизу. Пропонували зробити узд, я відмовилась. І так маю робити перед пологами.

7. Plenilunio

Питання: На вашу думку, сильно вплине на аналізи те що з'їм кілька мандаринок?
    А то марю ними і за останній тиждень поглинула не один кілограм :girl_crazy: а сьогодні ще тримаюсь...

8. mamba

mamba Member

а яке то узд у Вас по рахунку? я вже мала 3-и і не хочу йти до лікарки, бо кажуть на 36 тижні роблять і може заставити зробити...

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

а як мандарини на аналізи вплинуть? шо там такоє є, що може ""збити потрібний результат?" ))

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

ото чому моя лікар відмовила мене стригтися до 36 тижня ото питання...:dntknw:

9. Plenilunio

А я знаю? Знаю що не бажано чогось екстравагантного їсти, від помідорчиків закручених я сьогодні відмовилась. Дуже не хочеться щоб через якусь дрібницю заставляли ще раз аналізи здавати...
    Ох, видно я все ж глупства якісь до голови беру:girl_crazy:

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Або закапати носа якимись краплями (такими що можна вагітним) - тільки не перестарайтеся, а то флори взагалі не виявлять:)

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

Ну, якщо сечу здаєте, то від помідорчиків справді бажано відмовитися, взагалі від гострого, копченого і дуже соленого. Здасте - тоді вперед, їжте.

11. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Я в 3му триместрі набрала знааааачно більше порівняно з першими двома. На 1му я набрала 1кг, на другому 5, а на 3му через страшні набряки решту 10кг.

Так може вони наколоті:girl_wink:

12. Margaryta

Лікарі радять за день здачі аналізів хімію не їсти бо аналізи можливо будуть не правдиві. Особливо якщо ви здаєте на ХГЧ

13. Plenilunio

Хіба мандарини хімічні?
    А аналізи, то сеча, кров на цукор, загальний і з вени на ВІЛ та реакцію Вассермана...

14. Margaryta

Та я взагалі мало вірю лікарям! Особисто я мандарини їла тоннами! А потім лікарі сказали ,що саме через мандарини моя менша дитина алергічна, хоча я і в це не дуже вірю. Далі вибір за вами.)))))

15. mamba

mamba Member

шось я тих всіх аналізів так багато не здавала... Здала рази три кров, віл, васермана, раз на посів сечу івсьой... а зі старшеньким 3 роки назад ше плюс на стафілокок. Що без тих аналізів в дурдом,ой, в роддом не приймуть?)) а які з них платні?
    Зі старшеньким здавала один раз потрійний чи подвійний тест, результат був поганий (певно точно чогось натовклась запріщьонного), генетик заспокоїла і сказала шо то все єрунда- тести ці дуже неточні. Питання: нашо годувати ці лабораторії і лікарів, коли молоденькі дівчатка здають тести, які призначають породіллям після35-40 років?

16. Malyatko

Malyatko New Member

Ха, мою формулу не можуть вирахувати , ну не пам"ятаю я в якому місяці були місячні не то що в який день.....Тому дивляться по розвитку дитини на УЗД, що є теж помилковим, тому я маю в запасі "+ -" і кілька тижнів може....отакі то пироги...
    З "хімії" для вагітних є багато інших фруктів, а от якраз мандарини.....

17. mamba

mamba Member

Хгч то здається той тест на вади розвитку?

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

Мандарини то сила- зараз йдуть як має бути:girl_claping:

18. Plenilunio

Ніякі :girl_smile: Всі безкоштовні в поліклініці.

Та ніби і не так багато... Раз всі на купу при постановці на облік, раз після того сечу і загальну з пальця і от повторно все перед декретом. Винятком було як гемоглобін низький був то раз перездала. І все... Г сказала, що після виходу на декретний лікарняний будем частіше бачитись і аналізи здавати.

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

В мене питання до сихівських дівчат - що то за нововведення - що ендокринолог не підписує без узд щитовидкт?! Перший раз такого точно не робила...Ехх, мала цього тижня доздати ще 2 аналізи (загальний й цукор), планувала повоювати з відмовою того тесту на глюкозу, бо цього тижня мала відкрити лікарняний, але не так сталось, як гадалось. В результаті валяюсь дома з дикими болями дома (виявилась в мене одна делікатна проблемка), + лікар приписав строгу дієту...І от тепер я в роздумах - яким то чином утрясти ті всі незакриті питання з аналізами, узд й лікарняним?..Мені його по логіці, мали б вікрити тоді з того числа, коли я до них виберусь? Це ж бланк суворої звітності..

20. Malyatko

Malyatko New Member

Я так самісінько здавала, все в один день в 2-х кабінетах за 15 хв. Другий раз в той самий день, що й лікарняний декретний видавали. Але після виходу на декретний навпаки, сказала прийти аж через 3 тижні, це мало бути вчора, але я так і не попала туди, може в четвер вийде. З малим теж, після 30 тижня була 2 рази в ЖК і мені вже віддали обмінку підписану, з якою я ще 3 тижні ходила поки не народила.

Статус теми:
Закрита.