Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mawa

Mawa Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

А я вживала свіжі соки, мені тільки краше було від них. Гемоглобін був суперовий

2. Malyatko

Malyatko New Member

Я обов"язково розводжу, бо велика нагрузка на нирки, а в когось можуть бути з ними нелади і то не є добре....

3. Brenda

Brenda Member

Сходила я сьогодні на йогу для вагітних... Чесно кажучи, мені не дуже сподобалось: з трьох годин заняття, самих вправ було хвилин 40, хвилин 20 дихальні вправи, а все решта- ми в колінно-ліктьовій позі або лежичи на боку слухали, як нам розказували, що дитинці треба робити масаж, що дитинка любить яскраві кольори, що відразу після народження треба прикласти до грудей, одним словом все очевидне, що я сама вже давним-давно знаю... Після довготривалого стояння в коллінно-ліктевій позі маю на колінах синяки, не можу навіть доторкнутися... Викладачка навіть не слідкувала за моіми вправами, що я роблю так, що не так, тощо, ій було все-одно, що я вперше...А найбільше від чого я була в шоці, це те, що ми лежали на підлозі і викладачка повідкривала всі вікна ( на вулиці +3), вікон там чотири, прикиньте, я закривала, бо реально тягнуло сильно, а вона ходила і відкривала за мною!!! Це взагалі, я що прийшла на йогу, щоб мене продуло? Відповідно, я ніяк не могла розслабитись, бо замерзала постійно, коли ми лежали ( приблизно лежали півтори години)... Короче, більше туди не піду!!! Дівчата, хто ходить на йогу для вагітних, а як вона у вас проходить?

4. lulu

lulu Well-Known Member

я сама вдома роблю гімнастику для вагітних з елементами йоги-такий клас. дуже приємне відчуття, все кльово у відеокурсі пояснено і ото зараз читаю грентлі дік-ріда і виявляється, що в цьому відеокурсі все просто ідеально підібрано, принаймні для мене.до речі, завжди животик розслаблений, навіть якщо якісь вправи важко даються (особливо на 40 тижна гггг). пробувала інші відеокурси, "школу народжувати" і т.д.,і.т.п.-не підійшло.
    раніше займалась трохи власне фітнес-йогою, маю з чим порівняти) і головне-у зручний для вас час:):):)
    хіба музика мене трохи парила, але зрозумівши, як яка вправа робиться-вмикаю все, що хочеться) під нору джонс дуже добре йде. під свінг (знайшла гарне інтернет-радіо, бо лялька любить свінг!) і саундтреки з фільму "шоколад"-теж нічого) а одного разу слухала останню збірку матіяш з сіґур росом-взагалі кайф!

5. JuicyFruit

JuicyFruit Member

[/COLOR]
    Двічі була на гімнастиці з елементами йоги в "Мацьопі". Обрала її за місцем розташування і часом, коли я можу вирватися з роботи. Заняття триває 1 годину. Десь хвилин 20 - дихальні вправи, а дальше гімнастика. Крім того, якісь ще релаксуючі вправи. В загальному подобається, але змушена була припинити ходити, бо трошки живіт болів і лікар сказав на 2 тижні відмінити фізичні нагрузки. А потім по роботі не дуже виходило, бо я на денні заняття ходжу. Цього тижня думаю знову піти.
    Перше моє враження було що дуже легко. Я ж була на тижні 16 напевно, повна сил і мені ще хотілося більш ритмічних вправ (типу під музику Gangnam Style:girl_crazy:) і більшої нагрузки. Давалося взнаки те, що довго до вагітності ходила на пілатес після якого виходила ледь жива, тоді ж як після гімнастики відчуття легкості, спокою, релаксу. Було досить незвично. Зараз вправи вже здаються мені абсолютно нормальними, а як подивлюся як деякі дівчата на 8-9 місяці ледь їх роблять, то думаю, що все ОК.
    Що цікаво, тренер сама вагітна - місяць 6-7:), тому жодних перенавантажень там немає.
    Із мінусів - це те, що немає нормальної роздягалки, заняття починаються не вчасно.

6. Holly

Holly Moderator

Хтось щось знає про Одлі? Певно вже народила :girl_in_dreams:

7. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

вчора-сьогодні пробувала ту гімнастику з елементами йоги, посилання на яку давала Лулу. однако для мене більше гімнастики, ніж йоги, забагато динамічного навантаження, особливо на зв"язки колін.
    одним словом, для мене краще пару асан з йоги разом з чоловіком зробити)

8. lulu

lulu Well-Known Member

ну та власне, то все дуже індивідуально. мені важко було підібрати тренера до кожного мого нового захоплення-так, щоб добре пояснював+програма підходила. а тут ще й в час вагітності, коли загострюється стільки нюансів і больових в тому числі.
    я не фанат йоги в чистому вигляді, я люблю танці (джаз, модерн, східні) і розтяжки! тому мені підходить.
    одним словом треба шукати:)

і ще, не по темі. я тут глянула в тему, де гроші лікарям платять...ну та бо вже нам скоро....йо-ма-йо, а де брати такі гроші, людоньки, як почитаю, в мене-стрес. хоч не їдь в пологовий.ну відкладаєш і т.д. мені друзі з УСІМ допомагають. нового-фактично нічого надзвичайного не купувала. але це просто жесть якась. навіщо? в мене думка, що то не вимоги лікаря, то ми самі балуємо, а потім що-кредит 5 років віддавати за пологи? а жити за шо. ух. злюсь трошки)

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

Всім привіт.
    Ми вже народилися і вже два дні звикаємо до дому.
    Народився синочок вдосвіта 22.11, 3800 і 56 см.

Всім бажаю щасливого розрішення і перебираюся в сусідню гілку)

10. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Вітаю!!! ростіть здоровенькі на радість мамі і таткові і всім рідним! Дуже рада, що у Вас все благополучно пройшло, смачного Вам молочка!!!

11. Holly

Holly Moderator

Одлі, щиро вітаю.
    А написане все як про мене - щодо перших і других пологів. Мрію щоби треті так само пройшли тихо і спокійно і вночі :)

12. Vika

Vika Well-Known Member

І я вітаю мамусю і малятко.
    як назвали?
    оце ніби про мене. наскільки жахливими були 1 пологи, що я навіть не сподівалася що 2 пройдуть так легко, гарно.

13. Megan

Megan Well-Known Member

Йой, мене лікарка замучила з тим тестом на вади розвитку... здавати чи ні?

14. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я здавала той аналіз на вади, що перед 2 узд, і тільки 1 гормон. лікар попросила, щоб вона не хвилювалася і знала, що з малюком все ок і не треба дивитися детальніше на узд в генетичному центрі. я здала, бо сама пішла до неї і знала, що є речі, на які вона закриває очі і чудно вимальовує в картці, а є такі, що треба. ну не хтіла я вже 80-літню пані вчити життя (хоча бажання було).
    загалом не агітую то роботи, особливо тим, хто буде перейматися результатом, бо мені було вшистко єдно.

15. Brenda

Brenda Member

Вітаю Вас з синочком!!!!! Нехай росте здоровенький і радує своїх рідних:)

Надіюся, скоро ми всі туди переберемось і вже там будемо теревенити про ГВ :)

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

А чого робити проблему на голому місці? Ну пішли, здали і все, забули:) Візьмуть трохи крові у Вас - нікому від того гірше не стане, Ви будете спокійні, не будете мучити себе питаннями: здавати чи не здавати, та й лікарка заспокоїться:)

16. Megan

Megan Well-Known Member

Я проблеми не роблю, абсолютно. Це швидше лікар робить проблему, бо дуже вже рекомендує зробити той тест, бо ж мені аж 32 роки. І тільки тому. За першої вагітності я його не робила, тому не розумію чого за нього зараз вчепились.
    А тут проблема. Бо його треба здавати наще, а для мене то проблема, тим більше голодною пертись у Львів..

17. blakytnooka

blakytnooka Member

а я взагалі не розумію, для чого його здавати?

18. Brenda

Brenda Member

Мені взагалі лікар сказав, що це обов*язково, то й я зробила... мені здається, що цей тест останній рік дійсно зробили обов*язковим... ну але я можу помилятись.

Ну так, я теж ледве витримувала, бо мала ще трохи токсикоз, але брала з собою канапку, то зразу після аналізу їла... Вам і так треба буде багато раз натще здавати кров під час вагітності, тому думаю, то не вперше і востаннє буде, треба просто підготувати себе...

19. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Я здавала лише аналіз на глюкозу на голодний шлунок, а коли здавала інші аналізи ніхто нічого не казав про то що їсти не можна. Коли здавала тригодинний тест на глюкозу, то тоді тільки наголошували щоб я нічого не іла і не пила, і кожного разу, коли брали кров, то перепитували чи я нічого не іла. А перед аналізом на вади мені стало зле, поки в черзі сиділа, то мені прямо в офісі лікаря дали дуже солодкий сік, почекали поки мені полегшає і тоді взяли кров (а перед тим я добре поснідала вдома). А здавати аналізи натще то жесть.

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а скільки ви разів здаєте аналізи натще? я тільки як ставала на облік - випили з мене пів літри крові)) і зараз перед комісією маю здати ще разок стільки ж + глюкоза (маю проблеми, тому здаю). проте мені дозволили похрумати сухим хлібом, коли буду пити чай з глюкозкою і лимоном))

я взагалі не розумію оте здавання аналізів натще...тому завжди здаю і здавала сита і задоволена життям, ну жирного на сніданок і я так не їм, тому результати аналізів є достовірними і цілком порівнюваними. я знаю, хіба як є проблема з лейкоцитами, то в першу год після прийому їжі варто не здавати кров на анліз, бо покаже вищий показник.

Статус теми:
Закрита.