Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

не починаються відразу.
    Якщо відкриття менше ніж на 3 пальці ніхто нікого не рухає :) і, переважно, ще ніц не болить.
    З відкриттям на 4 пальці відправляють на процедури і в родзал.

2. mazurik

mazurik New Member

Відповідь: Збираємось до ПБ

Вот у меня в палате сегодня девочка в палате была, так у нее уже второй день открытие 4см., ничего ее не болит и не безпокоит, ждет спокойно себе родов, думает на выходных уже все случится )))

3. blakytnooka

blakytnooka Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

ой, підкажіть хто що знає... почала у мене страшно рука свербіти і з'явились якісь малесенькі червоні цяточки на ній, я почухала і вони перетворились у такі червоні пухерці, ніби мене добре кропивою побили. і далі свербить.... і долоні, і все по черзі...
    у когось таке було? це алергія? просто такі неприємні відчуття(( та й раніше у мене алергії ніколи не було... мене бере паніка

4. Malyatko

Malyatko New Member

Мене 2 доби боліло постійно, спати не давало , 2 рази в ПБ приїжджала, а відкриття на 1 було, ну чому так?

5. glasses

glasses Member

Ну, в мене нічого не свербить, але на нозі, десь на тижні 10 з"явилась така добра полоска десь 15 см, крапочки, на вигляд - опік або алергія. Я спершу так і подумала, що чимось попеклась, але воно триається. Теж не знаю, що то таке.

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вважається, що якщо нема відкриття хоча б 1-1,5 см або родової діяльності - то дитина не готова ще народитись. Тому лікар, який оперуватиме Мазурік, і чекає. Дитина мусить якось повідомити, що "вже" :)
    .

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

І я підтримую, пишіть-пишіть! Знаєм, що все буде добре ;-)

8. invisible

invisible Well-Known Member

Слухайте, в мене теж таке подібне щось! На долонях, там де кісточки пальців, є маленькі дрібні білі пухирці. Вони то з'являються, то проходять. Іноді починають свербіти і червоніти. Може то якось все таки пов'язано з вагітністю? Чи дійсно якась алергія. Бо в мене декілька днів назад було таке загострення, а зараз бачу ніби майже все зійшло вже, лише шероховатість лишилася в тому районі, де пухирці були.

9. lulu

lulu Well-Known Member

а я якесь таке валєро, постінйо плутаю, який то в нас термін\тиждень і завжди заходжу на форум та дивлюсь лінієчку mazurik, бо в нас ідентично (то я давно дослідила,випадково щось рахуючи). але я кожен раз маю одну і ту ж реакцію: "ОГО, ЩО ВЖЕ?"
    от і сьогодні, як побачила ЯКИЙ то вже тиждень....в шокови!:girl_impossible:
    чи то мені вагітність так подобається, чи то я не готова ще, чи то через той ремонтний балаган-ну не знаю...так якось дивно. всі кажуть, що на такому терміні вже хочеться чимшвидше народити. побачити маля. і на курсах до мене підійшла дівчина з приблизно з таким же терміном і теж-вже би швидше. тю!а мені таааак хочеться ще набутися в тому стані, ще понасолоджуватися, що капут)якась я неправильна...

Останнє редагування: 17 Листопад 2012
  10. Plenilunio

В мене термін, звісно, ще не такий, але.... :) В мене якось нападами буває: як починаю шнурівки завязувати, чи перекочуючись з ліжка "тюленчиком" сповзати то "хоч би швидше!":girl_crazy: Але певно бо живіт великий і заважає в тих випадках. А як малий починає товктися (особливо зранку і вечері спати не дає), то думаю "А як я потім буду без тогокопошіння ввсередині? Лиш би подовше":girl_in_dreams:
    Сьгодні навить наснився мені :girl_in_love:

11. lulu

lulu Well-Known Member

в тої дівчини, що на курсах животик якраз невеличкий (вона навіть трохи переживає за то). а в мене така кулька, що взлітати можна:):):) але мені якось не особливо то незручно. в мене постійно такі незручнезні костюми, і в них таке щось незручне треба робити і пушинкою пересуватись (а взуття інколи менше/більше на розмір-півтора...) що той животик-то взагалі не незручність. ну втомлююсь більше-але я все життя втомлююсь, але то не то! ну....щось там поболює, як згадаю свої жахливі місячні і проблеми з зубами (16 видертих)...ойой, то мені здається, що пологи, то вже не так страшно в сенсі болю...
    не знаю, ото дивилась тематичний серіал "викличте акушерку" і геть сплакалась...від насолоди тим, що переживаю. якась вже така сентиментальна плакса стала, що далі нікуди.

12. Plenilunio

Це, напевно, у всіх :) Фільми дивитись не можу бо плакати хочеться у будь-якому більш-менш сентиментальному випадку. А якось з кумою в Антошку зайшла в відділ для немовлят, то через 5 хвилин вся в сльозах вивела її звідти :girl_crazy:

13. mazurik

mazurik New Member

Всем привет ))) днвочки спасибо всем за поддеожку и теплые слова. Сегодня пол дня в бегах докупали чего мне еще не хватало в роддом. Поехали за днтскими вещами и ничего не купили ((( мне стало плохо. Муж перепугался думал уже всети меня в роддом, но ничего дома отлежалась выпила кофе и полегчало. Наверное и нервы и давление упало (((

14. Malyatko

Malyatko New Member

Через той ремонтний балаган я теж не помічала як йшли тижні і дні, вже будучи в ПБ чоловік вдома ще щось там доробляв .... Хотілось теж подовше побути у тому стані. Може тому,що все мені тоді було легко, навіть не пам"ятаю чи живіт заваджав, зовсім не порівняти з теперішньою вагітністю, мені вже все заваджає, пече і свербить живіт і почуваюся "вагітною":girl_crazy:

15. glasses

glasses Member

Дівчата, маютаке питання. Де ви купуєте (ляли) візочок, ліжечко, ну і так далі. Де є добрий вибір і доступні ціни?Бо ми щось пройшлися сьогодні, знайшли буквально 3 точки. А хочеться вже так капітально тим питанням зайнятися. Бо щось я розгублена де і що.

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я все придане для малої купувала на Шуварі, на останньому поверсі. Там хороші знижки роблять і вибір величезний і ціни, навіть дешевші ніж в нетмагазинах.
    До речі, відочкам є присвячена окрема темка;)

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я все для малої купувала на Південному в маг."Оленка". Вибір великий, ціни адекватні, роблять гарну знижку і доставку додому нам зробили.

18. Brenda

Brenda Member

19. Anty

Anty Well-Known Member

мені здається, що я вже чую малого :) дуже легесенькі рухи. надіюсь, що це воно :) ще сьогодні нарешті купила штани для вагітних. яке все дороге!!! добре, що вмію шити і вязати, то буду обходитись своїми силами.

20. StarKa

StarKa Member

я б радила вам не спішити з тими речами, а почитати трошки ще теми про портібні речі для немовлят, про слінги спільний сон, ГВ і так далі :) тим більше що часу на покупки у вас ще є дууже багато..

---------- Додано в 01:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

ну чому це нема в нас такого, от кума в мене родила майже 2 роки тому на ранішому терміні і домовлялася в Дрогобичі, а прийшлося родити у львові, то поїхала в медінститут, оскільки там вирахували що термін може бути замалий, то відправили на батальну, там у чергового і народила, і обійшлося їй по мінімуму(1000грн лікарю ну і там ще персоналу). При тому роди були не з легких, мала їшла дупкою, і з кілька разовим обвиттям, правда врятувало що на 36 чи 37-ому тижні ще мало важила то була мулююсінька.. 2,7кг по-моєму..

Статус теми:
Закрита.