Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Це, мабуть, тяжка "доля" всіх вагітних вислуховувати ті запитання:girl_wink: Мене ще дуже дратують тоді, коли питають який термін, а почувши мою відповідь кажуть: "Щоно 7-ий??", ух , то треба в темку "Забилам би!":girl_devil:

2. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

а чому?, це ж природнє запитання, Ви не питаєте у вагітних мамочок таких же питань?:) Мені навпаки виглядає дивно. коли роблять вигляд, що не помічають...особливо сидячі в громадському транспорті :):):)

Останнє редагування модератором: 14 Червень 2012
  3. Maksli

Maksli Well-Known Member

можливо я не коректно висловилась, мене дратує, коли запитують про стать дитини, сама не знаю, чому так реагую на це запитання, а всі решта питання повязані з терміном вагітності, датою пологів, самопочуттям - сприймаю, поки що, нормально!

4. Dolche

Dolche Well-Known Member

я також всі питання сприймала спокійно, крім статі (не дуже охоче відповідала) і особливо дратувало, коли запитували як називатиму, мене аж тіпало :girl_crazy: Невже це найбільше що може цікавити людей, а не наприклад самопочуття вагітної?!

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

підчас другої вагітності, поки ще не була на УЗД, мене постійно питали про стать і я злилась. Але реальне кипіння наставало коли казали "мусить бути дівчинка!" ух, тоді я з берегів виходила вмить! А коли сходила нарешті на УЗД, і я зрозуміла, чому мене дратувала перспектива дівчинки: то Сергійчикові не подобалось, що цілих 26 тижнів
    його "сестричкою" називали! :)

6. KitiKet

KitiKet Member

Ага вот ни что так не раздражает когда по сто раз спрашивают. А самое интересное что чуть ли не с 7-го 8-го месяца такие вопросы. И как объяснить что еще рано? Всем говорю что обязательно позвоню и скажу когда это произойдет. Но все думают что я шифруюсь ))). Особенно странно когда одна знакомая постоянно просит чтоб я ей во время схваток обязательно позвонила, ей хочется со мной разговаривать "в процессе". Говорю что мне не до нее будет, так просит дальше :girl_crazy:

7. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

О, а це точно!!!, бо в нас вже великий животик і всі коли чують, що народжувати аж у жовтні співчутливо помахують головами...:):):)

8. Farfalla

Farfalla Member

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я до таких питань вже ставлюсь філосовські..... про питання імені нікому не відповідаю, про те хто в нас - відповідаю залежно від настрою, про коли вже народжувати - відповідаю " як тільки так одразу"
    зато моя мама любить казати кілька фраз після яких мене аж підкидає....
    Постійно мені каже щоб я миттю летіла в пологовий тільки як почнеться - бо вона народила за 2 години "від і до", і мол капець, не дай боже в машині народиш і то й чого гірше вдома. А я навпаки збираюсь не надто поспішати....
    А друге - каже постійно " ти тільки не переживай, все буде добре, ти не хвилюйся" .... та я може і не хвилююсь, і аж так страшно не переживаю, але оті її фрази мене так бісять що я вчора їй взагалі сказала що забороняю їй мені подібне казати, спішити мене в пологовий сплавити і "заспокоювати" такими фразами....

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

10. KitiKet

KitiKet Member

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

На всі питання відповідала, все сприймала нормально і спокійно, але як прийшла раз на роботу, а тут заходить одна кобіта і голосно на цілу кафедру: ти так попраааааааааааааааавилася! :girl_devil:

От же ж блін же ж...:girl_devil:

12. KitiKet

KitiKet Member

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну так, бо була віра в демонів, які хочуть нашкодити дитині.
    Ми з початком процесу розсилаємо смс усім знайомим і просимо про молитву. Реально дуже допомагає й підтримує!
    От тільки розмовляти з кимось у процесі - щось то занадто егоїстичне прохання зі сторони тої знайомої. Я би їй просто сказала, що "так, подзвоню", а потому "ой, забула".

14. Holly

Holly Moderator

100%
    Як Яринку народжувала, знали всі. Дзвонили кожних 5 хв, я телефон не відключила, а була під крапельницею, не могла підійти, то дзвонили до лікарки. Ух, яка я зла була! А з Оленкою перейми почались в першій ночі, ми тихенько вислизнули з дому в 5, а в 7 вже всім повідомили, що ми народили
    ооооо, то мене нервує конкретно. Але нам кажуть, що цього разу вже точно пацан МУСИТЬ бути :girl_devil:

15. Violett s

Violett s Member

В мене знов "затишшя", якби нічого і не було (ні тянучих відчуттів внизу живота, ні поштрикувань) і я не маю найближчим часом народжувати. :confused:
    Сьогодні взагалі - таке враження шо можу літати!
    Вже сама неможу втерпіти до зустрічі з мацьопкою!!!

16. Liliyah Romanova

То, певно, специфіка української ментальності. Нам ніхто не дзвонив. Всі чемно чекали, коли напишемо, чи вже, чи ще ні. Тобто після нашого повідомлення, що "почалося, просимо про молитву" не було ні смс, ні дзвінків, нічого. Посипалися вже після того, як ми написали, що вже маємо малятко.
    Нам теж багато людей казали, що ой, як то файно, що цього разу дівчинка, бо ми ж хотіли дівчинку напевно. Ну, в принципі Роман хотів, Дарко хотів, батьки теж казали, що добре би дівчинку, а я всім казала, що "йой, подумаєш, як не тепер, то наступного разу". :xaxa:
    По-моєму, то теж один із передвісників. Правда, то все-таки малятко собі вирішує, що і як. Головне, щоби мама була на позитивній хвилі.

17. Violett s

Violett s Member

Я теж десь про таке вже читала.

Це правда, іншого і не чекаю, просто то напевне такий своєрідний "мандраж" в доброму розумінні цього слова бо вже "ось-ось", фінішна пряма!
    Раніше те що я скоро буду народжувати (ну навіть ще 1-2 тижні тому) так не сприймалося, в думках було - ше є час (а тим більше сумки ще не спаковані :girl_wink:).
    Як спакувала(вчора таки себе заставила, все-таки 39 тижнів вже) то виникло таке відчуття ніби зібралась в подорож, як кажуть "чумаданне настроєніє" проявляється!

18. Liliyah Romanova

Ой, мене нині акушерка теж уже питалася, чи я вже спакувала все на пологи. Треба мені взятися до того й спакувати все, аби було в одному місці, аби потому по кімнатах не літати й не шукати, що де. Я їй навіть не заїкалася, що деякі речі я лиш замовила вчора й вони до мене щойно наступного тижня приїдуть. :girl_crazy:

Втішила моя акушерка нині, що тепер мене будуть кожного тижня мучити. :xaxa: Щось так лінь їздити щотижня...
    Поміряли животик, послухали серцебиття. Тест показав протеїн у сечі, але мене заспокоїли, що на моєму терміні і якщо почав відходити корок, то це нічого страшного.
    І ще мусіла зробити аналіз на стрептокок. Тут це обов'язково здається. Правда, мазок беру собі сама для того, ніхто ніде не пхається до мене. Дуже переживаю, бо хоч минулого разу не було, але ніби буває в жінок час від часу й ніколи не відомо, коли і як буде. А якщо виявлять, тоді під час пологів колять антибіотик жінці, аби дитина не заразилася, проходячи пологові шляхи. Не надто райдужна перспектива.

19. Violett s

Violett s Member

Я нарешті вже відстрілялася і моя лікар в ЖК більше прийому не призначала, сказала все ОК, малявка вже вперлась головкою (правда не дуже зрозуміла куда :girl_wink:) і якщо за тиждень не народжу при бажанні прийти вона послухає серцебиття. Я довоооольнаааааааааааа! А то ті шодвотижневі візити і кожноразове носіння сечі на аналіз в поліклініку з самого ранку невиспанній - то просто кацець!

не чула такого, можливо ви мали на увазі стафілокок?

Думаю кому-кому, а Вам переживати не вартує. Все у Вас буде ОК! Такого підходу до ролі матері і розуміння самого материнства я ще не зустрічала!

20. Liliyah Romanova

Ні, власне, що тут здають мазок на стрептокок, оскільки в одної жінки з 2000 може таке проявлятися. Приколи тутешньої системи коротше. :wacko1:
    Я тут ще ні разу ніяких аналізів вранці не здавала. Сечу здається дуже просто: в акушерській клініці в лазничці є спеціяльні "лакмусові папірці" на глюкозу й протеїн у сечі. Сходила в туалет і аналіз зданий. ))
    Кров я цього разу здавала лише двічі за вагітність.
    Ой, я тут аж почервоніла вся. Ви мене так не хваліть. :shy: Та й, на жаль, від підходу не так багато залежить. Вони кажуть, що бактерія може в будь-кого проявитися. Ну, буду надіятися на краще. Не хочу, щоби антибіотики кололи. Он із ногою вдалося мені уникнути антибіотиків.

Статус теми:
Закрита.