Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. lulu

lulu Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

я вам скажу по великому секрету, що того, що мама довго сидить за компом-жодна дитина в животику (та й потім....) не любить. ми рятуємось (якщо треба чи не маю сил ходити) музикою, яку любить, в нашому випадку латина і старий джаз! і тоді-сиди хоч 24 години-животик розслаааааблений і невагомий:)

2. Oddly

Oddly Well-Known Member

Дякую за підтримку, я ще в цій гілці )) Бо мені в іншу ще зарано. Тільки 37-й тиждень. Ще би поносити бажано.
    До своєї лікарки з ЖК так і не додзвонилася , але, звичайно, дзвонила іншим.
    Тиск нормалізувався, але то був результат сильного нервового стресу і як результат неспання цілу ніч, я точно не переживала, що то щось невідоме, тільки за наслідки переживала.

Робила ванни розслабляючі, дитина гарно рухалася, так що я заспокоїлася і таки заснула, правда аж в 2 ночі...

Була вже і в терапевта, кардіограму робили і т.п. - все в нормі, як і не було.
    Не можна нервуватися і напружуватися взагалі. Але що зробиш, якщо стримати себе в такому стані реально непросто.
    Я людина спокійна, врівноважена і стримана в принципі і зовні ніколи не скажеш , ну і зараз, як виявляється, внутрішньо воно накопичується більше і дає наслідки.
    Коротше, валер"янку треба тепер завжди при собі тримати, а краще, пити щодня.

Ще препарат в крайньому випадку можна якийсь для зниження тиску, тільки зараз назву забула. Потім напишу.

3. glasses

glasses Member

А в мене все таки розтяжки на грудях)))))))То все я вже прогавила, ніц вже з ними не зроблю, нє?

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

то не впильнуєш, воно такими ривками стається - раз, і вже є.
    не переживайте, це не настільки страшно )))

5. glasses

glasses Member

Бо то так раптом сталося і я все тільки збираюся купити олійку. На животі ще немає)))То вони так і залишаються потім, правильно?

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

стають світлішими і менш помітними, але залишаються.
    То ж шкіра типу тріснула в тому місці, вона назад не "зростеться". Але буває лазерне шліфування там чи щось типу того (так мені в косметологічному сказали). Я вирішила не робити, бо подумала, що вже після цієї вагітності займуся

7. mazurik

mazurik New Member

Рада, что вы еще с нами )))) нам еще рано )))) А я уже набрала 15:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: но рниодной растяжки пока нет, надеюсь и не будет. Мажусь кремчиками и маслом с 17 вроди нидельки. Мажу и пузик и грудь и бедра. Не знаю может крема помагают а может кожа такая, но пока все гуд ))):girl_dance:

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Десь читала про контрактубекс - крем від шрамів... Не знаю наскільки то дієво... Ну і звісно не можна використовувати на грудях під час годування, тобто найкраще на свіжі. Ще сама над таким не задумувалась поки не появились.. Ттттт
    може і те і друге :) Крема і олійки допомагають шкірі бути еластичнішою тому воні і не тріскає так. Але багато ще значить швидкість розтягування.. Тобто якщо в якийсь момент пішов стрімкий ріст то тоді і розтяжки появляються.

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

і я читала, добре, що нагадали. буду випробовувати потім

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Пригадала що при першій вагітності здається пила 5 таблеток на добу, але боюсь щоб я щось з чимось не переплутала, бо в мене тоді мішок лікарств був.:girl_crazy:

11. mazurik

mazurik New Member

Суточная потребность в фолиевой - 400-600 мкг (0,4-0,6 мг). Я пила до 12 нидели по одной таблетке, плюс витамин Е.

12. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

а я по три. часом і по 2, то вже як забуду, а часом і по 4, то теж, як забуду чи пила чи ні. Але даних про передозування фолієвою нема, і надлишок виводиться з організму без наслідків.

13. glasses

glasses Member

Дівчата, скажіть будь ласка багато хто писав, що ходив в Скриню і купляли собі там різні штуки. Там є якійсь магазин?Чи то ви за аптеку говорили?Хочемо з чоловіком трохи погуляти і полазити п магазинах, подивитися ціни і т.д. Сьогодні гарна погода.

14. lulu

lulu Well-Known Member

дівчатка,є різні дози фолієвої-уважно читайте упаковочку!:girl_curtsey:

15. invisible

invisible Well-Known Member

Там є магазин з товарами для вагітних, посилала колись туди свого чоловіка подушку для вагітних подивитися.

До речі, може бути. Я помітила, що просто деякі наші лікарі нічого не розбираються в тому дозуванні. Мені теж сказали пити по 4 таблетки в день, причому ж я наголосила, що дозування таблеток у мене по 1 мг. Тобто одна таблетка 1000 мкг. (тоді як добова доза для вагітних вдвічі менша - 400 мкг). То я пила по 1 таблетці раз в день або через день (ділити вже її не було як). Не уявляю, як би це я приймала за раз 8-добову дозу (4 таблетки, кожна з яких має подвійну дозу). Одна справа там ще вдвічі перевищити, зайва фолієва дійсно виводиться, але ж не у 8 раз. Ну от як так можна безвідповідально призначати?

16. mazurik

mazurik New Member

:girl_curtsey: я пила Фолиевая кислота украинского производителя (ЗАО “Технолог” г. Умань) стоит от 4 до 5 грн. (50 таблеток по 5 мг) , тоесть по одной таблетке. Это уже зависит от производителя, где надо по одной а где по 5-4 надо смотреть в инструкции сколько в одной таблетке мг. ))):girl_crazy:

17. invisible

invisible Well-Known Member

У мене цілком ідентично майже. Більшість рухів зліва нижче пупка, думаю там ніжки, бо рухи найсильніші. Але вже й вище в районі пупка є. Іноді можу лежати і спостерігати "хвильки" по животу, то певно перевертається вона там. У 90% випадків рух теж чую, коли лежу на спині. Мабуть по-перше їм не дуже подобається, а по-друге може це якось пов'язано з нашим з вами розташуванням плаценти по передній стінці. Бо в інших положеннях дійсно не так добре рухи чути.
    Єдине, що яблука вона в мене певно не дуже любить, не реагує на них. Але колись на виноград копалася. :)
    Між іншим, у мене пару тижнів назад також рухи якісь не такі активні були. Я теж трохи переживала. Зараз знову сильніше.

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

Брр, як так? Точно 5 мг? Це ж виходить 5000 мкг! :girl_impossible:

18. Shpunka

Shpunka New Member

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я взагалі не можу лежати на спині, по-перше мені дискомортно, а по друге малюк зразу дає про себе знати....
    В мене сьогонді знову якийсь невмотивований жор напав..Вже стільки всього з"їла...Вже не купляю ніц солодкого, так чоловік купив з благими намірами шоколадного печенька й зефіру. Вже його майже нема...В мене , певно, якесь защемлення нерва, чи що - ще зранку так-сяк, а навечір неможливо ходити - так болить поперек...

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Чому немає - є!
    Фолієва кислота дуже гарно впливає на розвиток клітин. Але також від неї ростуть як на дріжчах і новоутворення (пухлини).
    Ще - якщо приймати фолієву кислоту надто довго (напр. якщо ви до вагітност її приймали - то під час вагітності вже не потрібно), то вона вимиває якийсь вітамін групи В.

А взагалі - дівчата, не захоплюйтеся штучними вітаміна, якими б "безпечними" вони не були.

Статус теми:
Закрита.