Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Brenda

Brenda Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

Дівчата, вже другу ніч так сохне слизова (ніс і горло), що весь ніс забитий, дихаю ротом, горло дре, капец кароче. Причому і в мене і в чоловіка, вже цієі ночі виключила батарею і поставила миску з водою, щось ніц не помогло:sad: всю ніч якісь жахи сняться, сьогодні вночі взагалі так почало мене морозити і трясти ні з того, ні з сього, що вже думала, що маю температуру 40, поміряла - 37,3 і зараз такаж. Це здається норма для вагітних така температура, правда? І толком не можу зрозуміти, що зі мною: ніби не простуда, але ніс забитий, хоча тече водичка з носа, як при алергіі, горло дре, бо вже другу ніч не дихаю носом. В когось шось подібне було? Як ви рятувались?

2. Latte

Latte New Member

А я просто написала відмову від того тесту толерантності до глюкози...Так як не всі дівчата себе дуже добре почувають після нього, бо гидота ще та... Я ще розумію якби дійсно були проблеми з цукром, а так якщо все в порядку-то для чого?:girl_wink:

3. glasses

glasses Member

Я топаю того разу, в п"ятицю, бо на Топольній це строго по п"ятницях на 8 годину, а потім ще раз беруть в 10 годині. Саме більше мене прікольнуло, що знову тре здавати на ВІЛ, як перштй раз був негативний результат, звідки він міг взятися?Хіба що коли уколи брали, ну то смішно)))
    Маю таке питаннячко, в мене на грудях ближче до сосків, такі кров"Яні червоні крапочки, як тоненькі сосудики напевно. Це що воно там робит росте чи то вже тре йти за олійкою, що б мастити, замітила вчора.

4. Mammy

Mammy Well-Known Member

Його останнім часом зробили як обов"язковий для всіх вагітних...

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

А в кого ви на обліку? Я такого аналізу не здавала ні з першим, ні з другим. То якась новинка? Може через те, що з другою вагітністю стала на облік в 26 тижднів? Правда сказали мені 2 рази здавати аналіз на снід в 26 і в 30 тижднів, бо положено 2 рази. Я відмовилася, бо за 2 тиждні точно нічого не зміниться.

6. Brenda

Brenda Member

Дівчата, хелп мі пліііз, в когось шось таке було? Капаю Аквамарісом і сижу як вбита на роботі. Яка у вас взагалі температура тіла? 37,3, то ж норма для В, так?

7. La esposa

La esposa Moderator

В мене зараз щось подібне, тільки відразу ра груди впало. І ще, до біди, горло полокати не можу через забацаний рвотний рефлекс. Лікуюся інгаляціями (зварила дві бульбини і потовкла прямо зі шкірою і водою), п'ю малину, чаї з кримських трав, смокчу фарингосепт. Нині вже легше, і підозрюю, що закінчиться швидше, бо воно вчора почалося, а нині вже лягло на груди, але явно в меншій мірі. Ще чоловік купив мені Інсті, то такий чай на травах в пакетиках. Від нього зразу очі відкриваються)))
    Виздоровлюйте!
    А, ще забула - я ніс промивала, як тільки почула, що забитий. Можна шприцом без голки в ніс напустити лік.чаю, а ожна просто носом з горнятка потягнути. Не бійтеся, то не ак страшно, зате помагає.

8. mazurik

mazurik New Member

не знаю, я не сдавала, мне моя Г сама сказала, что с сахаром все ок и что не будет меня мучить, нет показаний. Анализ на Спид тоже сдавала 2 раза, на вопрос зачем ответили, что мог быть инкубационный период и в первый раз ничего не показать.

9. марі177

марі177 Well-Known Member

така температура характерна на початку вагітності,а в вас вже більший термін.Не ризикуйте,задзвонітьхоча б до лікарки.як не хочете йти до неї.

10. invisible

invisible Well-Known Member

А може ви все таки застудилися (одразу ніс, голо, температура)? В мене наприклад такої температури немає. Тільки раз була вище 37, коли я мала нежить. А так вроді нижче 37. Я звичайно її не міряю постійно, але ніби така.
    Але слизова носа буває дуже суха, чхаю часто, навіть кров раз чи два була трохи. Теж миску з водою ставили. Може вам попробувати зволожувач повітря купити?
    Мені теж сьогодні півночі якісь неприємні дурниці снилися, вже втомилася від того...

Я в Петровської стою. Власне дівчата і кажуть, що він раніше не був обов'язковий, його десь нещодавно ввели.

Я от теж не розумію, навіщо мені це, якщо цукор понижений навіть і показів нема до того аналізу. Сподіваюся я її вмовлю або вона про це забуде :)

То певно судинки лопаються від набрякання грудей. В мене на грудях такого нема, зате вени повилазили сильніше, і пару червоних цяточок є на животі. Я думаю тут олійка навряд чи поможе, тож не розтяжки. Але я собі мащу періодично живіт і груди, для заспокоєння. :)

11. Malyatko

Malyatko New Member

Щось я пропустила, про яку гидоту йдеться? Я здала в 8 год. з пальця кров, поїла, випила чаю, якраз на 10 год. призначено було в ЖК на "декрет".Ще раз здала з пальця кров і пішла додому....Навіть не знала,що від цього аналізу можна відмовитись і про яку гидоту йдеться?
    А мене сьогодні зпросоння так зхопив корч, що ледве відійшов і вже 2 год. болить вся нога навіть шкутильгаю. Ще такого не було, як піде так далі як рятуватись....

12. mazurik

mazurik New Member

У меня были судорги постоянно, пила витамины и все прошло

13. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

А я здавала кров на цукор, бо в нас тут у Вінниці то є обовязково, та вже якось пережила, щоб сказати що то така сильна "гадость" - то нє, випила залпом той сироп, тай все. А за одне взяла в мене кров на снід і ще там на щось, одним махом здалася. Тепер шукаю донора, бо тра обовязково когось напитати. Чоловік здати не може бо немає вінницької прописки, капєц.:girl_sad:
    А ще вчора я попала до дерматолога, бо бачу що проблеми з лицем все більше усугубляються, а так хочеться бути гарною мамою... виписала мені легкий антибіотик для зовнішнього застосування (Далацин Т), переживаю мазати чи не мазати, все таки антибіотик. Але на лице вже страшно гланути, сказала дерматолог що з таким лицем можуть в обсервацію положити, цікаво чи то правда? Піду на вихідних ще до одного спеціаліста, послухаю що та друга скаже...

14. invisible

invisible Well-Known Member

Я десь тут читала, що треба здати кров натще, зачекати, а потім дають якийсь глюкозовий сироп противний, який треба натще випити, і від того багатьом зле стає. Може той аналіз по-різному роблять?

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

А донора то для чого? Це теж обов'язково?

15. Vinnikomachka

щось вже другий раз мій допис два рази написався, прийшлося забрати....

16. марі177

по різному переносять.Я коли чекала здати аналізи з дівчатами,які цю "гадость" пили,то медсестра декілька раз виходила і питала чи всі себе нормально почувають.

17. Malyatko

Malyatko New Member

О, ну хіба так, але мені нічого такого не казали,просто поїсти взяти з собою і попити чаю,я так і зробила.....

18. Vinnikomachka

ага, обовязково, зараз з донорами напряг, вони таким чином банк крові назбирують чи як... не знаю, але до родів сказала обовязково дати їй заповнений папірчик - що кров здана, печалька

19. Shpunka

Shpunka New Member

Інсті є протипоказаний при вагітності. Пошукайте в Гуглі повну інструкцію!!!

20. марі177

Можна сказати що чоловік колись хворів на гепатит(звичайна жовтуха) або ж купити довідку.(здебільшого це вирішується в ЖК).

Статус теми:
Закрита.